Οι Δρομείς Ελπίδας – The Hope Runners, δίνουν την ευκαιρία σε παιδιά με αναπηρία να ζήσουν μια μοναδική εμπειρία. Όπως δηλώνουν στην ιστοσελίδα τους:

Το Όραμα μας, να χαμογελάει κάθε παιδί!

Advertisements
Ad 14

Να νιώθει πως έχει ίδιες ευκαιρίες στην ζωή.

Τρέχουμε μαζί και δίπλα σε παιδιά με ιδιαίτερες ικανότητες.

Το όραμα μας είναι να αποδείξουμε ότι τα παιδιά έχουν μια απεριόριστη δυνατότητα, να εκφράσουν, όχι αυτό που θέλουμε εμείς, άλλα αυτό που έχουν μέσα τους.

Nα δούμε μαζί τους την λαμπερή όψη της ζωής.

Να αναπτύξουμε την αξία και το ιδεώδες της ανθρωπιστικής προσέγγισης με αλτρουιστική νοοτροπία, να προωθήσουμε την αλληλοαποδοχή και το χωρίς όρους δικαίωμα στην ζωή.

Δείτε τα χαμόγελα των παιδιών…και ελάτε μαζί μας στην περιπέτεια!”

Δρομείς Ελπίδας, the hope runners, αναπηρία
Πηγή εικόνας: facebook.com

Τι κάνουν οι Δρομείς Ελπίδας – The Hope Runners;

Σχεδόν κάθε Σαββατοκύριακο, οι Δρομείς Ελπίδας – The Hope Runners, λαμβάνουν μέρος σε αγώνες δρόμου, συνοδεύοντας τον Πιλότο (pilot) της διαδρομής.

Συμμετέχουμε σε αγώνες τρεξίματος, “τρέχουμε” τα παιδιά, διανύουμε αποστάσεις με το ειδικό αμαξίδιο, την joellete, φτάνοντας στην γραμμή τερματισμού, μοιραζόμαστε συναισθήματα χαράς, βλέποντας τα μάτια των “πιλότων” μας να λάμπουν.

Είμαστε Γονείς, είμαστε Δρομείς, είμαστε ομάδα, είμαστε φίλοι, είμαστε απλοί άνθρωποι με ένα κοινό όραμα, να βλέπουμε τα παιδιά να χαμογελάνε. Ο καθένας έχει τη δυνατότητα να περάσει την γραμμή τερματισμού με τα παιδιά και να χαρίσει χαρά, χαμόγελο, δύναμη, αγάπη και αισιοδοξία. Ο καθένας έχει την ευκαιρία μέσα από τους Δρομείς Ελπίδας να προσφέρει, να τρέξει, να γίνει “κύλινδρος” αγάπης. Ο καθένας έχει την ευκαιρία να υποστηρίξει το δικαίωμα σε κάθε θετική έκφραση ζωής, να επικοινωνήσει με τα παιδιά και να τους “δείξει” ότι δεν υπάρχουν όρια στην χαρά και το χαμόγελο τους. Αδράξτε λοιπόν την ευκαιρία, να “φορτώσετε” με χαμόγελα τα παιδιά, να είστε ο επόμενος κάλος “αγώνας” τους, να συμμετέχετε σε μια από τις επόμενες χαρούμενες στιγμές τους.”.

Διαβάστε επίσης  Διάκριση εις βάρους ΑμεΑ εκπαιδευτικού: την όρκισαν στο πεζοδρόμιο
Δρομείς Ελπίδας, the hope runners, αναπηρία
Πηγή εικόνας: facebook.com

Πώς μπορούμε να υποστηρίξουμε τους Δρομείς Ελπίδας – The Hope Runners;

Υπάρχουν πολλοί τρόποι για να στηρίξουμε την ομάδα. Η δράση τους πηγάζει από τους Πιλότους και κατευθύνεται προς τους Πιλότους. Οι γονείς παιδιών με αναπηρία μπορούν να δηλώσουν την επιθυμία το παιδί τους να γίνει ο Πιλότος.

Επιπροσθέτως, όποιος επιθυμεί να αποτελέσει Κύλινδρο του Πιλότου, ώστε να χαρίσει χαμόγελα, δεν έχει παρά να το δηλώσει. Δεν χρειάζεται να είστε δρομέας.

Εάν παρόλ’ αυτά δεν μπορείτε να πάρετε μέρος σε κάποιο αγώνα, μπορείτε να ενισχύσετε οικονομικά τη δράση της ομάδας. Οι Δρομείς Ελπίδας – The Hope Runners, προσπαθούν να χαρίσουν επιπλέον χαμόγελα και συγκεντρώνουν χρήματα για την αγορά δεύτερου ειδικού αμαξιδίου.

Δρομείς Ελπίδας, the hope runners, αναπηρία
Πηγή εικόνας: facebook.com

Στην ιστοσελίδα τους θα βρείτε πλούσιο φωτογραφικό υλικό των δράσεων τους αλλά και των χαμόγελων των παιδιών.


Μια εξαιρετική ομάδα ανθρώπων, αθλητών , δρομέων προσφέρει αλληλεγγύη και υποστήριξη, “φορτώνει”τα παιδιά με αξέχαστες στιγμές και έχει ανοιχτούς ορίζοντες για όσους έχουν αλτρουιστική φιλοσοφία.

Δείτε τα χαμόγελα των παιδιών…

και ελάτε μαζί μας στην περιπέτεια..

 

Αρθρα απο την ιδια κατηγορια

Λιθουανία

Λιθουανία: Ταξιδεύουμε στην κορώνα της Βαλτικής

Προορισμός μας αυτή τη φορά είναι η Λιθουανία, η μεγαλύτερη

Ριπίδια: η σημασία και η χρήση τους στην αρχαία Ελλάδα

Τα ριπίδια στην αρχαία Ελλάδα, ή αλλιώς βεντάλιες, ήταν