Assassin’s Creed Valhalla – Trailers, πλοκή και νέα

Το Assassin’s Creed Valhalla είναι η συνέχεια του μεγάλου franchise της Ubisoft. Αυτή τη φορά, το παιχνίδι μάς ταξιδεύει στον κόσμο των vikings και των επιδρομών τους. Αναμφίβολα, πολλοί λάτρεις του παιχνιδιού περίμεναν το franchise να ταξιδέψει σε αυτή τη χρονική περίοδο. Μαζί με αυτούς τους λάτρεις είμαι κι εγώ. Το Assassin’s Creed μας έχει γυρίσει σε χρονικές περιόδους που λατρέψαμε, από τον πρώτο κιόλας τίτλο του. Όμως όλοι μας, από το πρώτο game, σκεφτόμασταν πώς θα ήταν ένας Assassin Viking. Και φέτος ήρθε η ώρα, επιτέλους, να το μάθουμε.
Ας ρίξουμε μια ματιά στο trailer του Assassin’s Creed Valhalla και θα μιλήσουμε για την πλοκή του αμέσως μετά.

Assassin’s Creed Valhalla – Official Trailer

Θα πούμε για ακόμη μια φορά: ακόμη και κάποιος που δεν έχει ιδέα από τον κόσμο του Assassin’s Creed, με το παραπάνω trailer θα ανατριχιάσει. Ένα από τα καλά της Ubisoft, τα άρτια trailers. Κι ένα από τα κακά της, τα downgrades των παιχνιδιών. Εντάξει, βγάλαμε λίγη χολή. Όμως δεν ξεχνιέται το βατερλό του Unity. Τόσες προσδοκίες, τόσο hype, ένα απίστευτα ενδιαφέρον και σημαντικό timeline πήγαν χαμένα.
Αλλά να γυρίσουμε στα του Assassin’s Creed Valhalla.
Τα γεγονότα που θα δούμε, ξεκινούν στο 873 μ.Χ. Το παιχνίδι εξετάζει και παρουσιάζει τη μεγάλη επεκτατική προσπάθεια των Νορβηγών στην Αγγλοσαξονική Ευρώπη. Ο πόλεμος και ο υπερπληθυσμός έχει οδηγήσει τον ή την Eivor στην απόφαση να οδηγήσει τη φατρία του/της προς την Ευρώπη. Μαζί με άλλους αρχηγούς Vikings, θα σχηματίσει το μεγάλο στρατό ( Great Heathen Army). Και για τα χρόνια που θα ακολουθήσουν, θα μάχονται εναντίον των βασιλείων του Γουέσεξ, της Νορθουμβρίας και της Αγγλίας.
Ο Eivor σε αυτή τη χρονική στιγμή θα συναντήσει τους Hidden Ones και θα ενωθεί μαζί τους στον πόλεμο εναντίον του Order of the Ancients.
Υπάρχει ένα ακόμη αρκετά περιεκτικό video για το περιεχόμενο του καινούργιου Assassin’s Creed.

Assassin’s Creed Valhalla – Official Gameplay Overview Trailer

Το open world action-adventure game στυλ, συνεχίζεται. Με πολλά rpg στοιχεία, μετά τα τελευταία παιχνίδια και την επιτυχία στην αλλαγή του στυλ τους. Το Assassin’s Creed Valhalla θα έχει τη βασική του ιστορία, με πολλά side missions. Επίσης, κάτι που μας άρεσε όταν το μάθαμε, θα υπάρχει η βάση του χαρακτήρα. Η οποία βάση του, θα χρησιμεύει σαν ορμητήριο και στρατηγείο. Εκεί θα μπορεί να καταστρώνει σχέδια, να δημιουργεί και να διατηρεί συμμαχίες, να κηρύσσει επιδρομές και πολέμους.
Πηγή εικόνας: guidingtech.com
Η συγκεκριμένη ιστορία ακολουθεί τον ή την Eivor. Ο παίκτης θα μπορεί για ακόμη μια φορά να επιλέξει το φύλο του χαρακτήρα του. Μαζί με το φύλο, θα μπορεί να αλλάξει το customization σε: μαλλιά, warpaints, ρουχισμό, τατουάζ, ρουχισμό, οπλισμό και πανοπλίες. Έχουν προστεθεί καινούργια όπλα, όπως σπάθες και πολεμικά τσεκούρια. Έχει αλλάξει το στυλ μάχης από τα προηγούμενα παιχνίδια, ώστε να μπορεί ο χαρακτήρας να χειρίζεται με τον τρόπο των vikings τον οπλισμό του.
Θα υπάρχει ο σύντροφος του ή της Eivor, ο οποίος θα είναι το κοράκι Synin. Θα χρησιμεύει σαν ανιχνευτής για τις μάχες του χαρακτήρα.
Το γνωστό μας πλέον Eagle Vision, θα μετατραπεί σε Odin Sight. Κάτι πολύ πιο ωραίο, εάν κάποιος μας ρωτά. Και το πιο ωραίο από όλα: επιστρέφει το stealth. Μετά από καιρό, επιστρέφει το βασικό στοιχείο των Assassin’s Creed παιχνιδιών.

Επίλογος:

Αυτά τα λίγα είναι όσα γνωρίζουμε για το Assassin’s Creed Valhalla. Θα κάνουμε υπομονή και θα κρατήσουμε μικρό καλάθι. Το franchise είναι υπέροχο, το timeline που επιλέχτηκε είναι μαγικό. Οπότε μάλλον θα είναι δύσκολο να πάει κάτι στραβά με αυτόν τον καινούργιο τίτλο. Το παιχνίδι θα κυκλοφορήσει στις 17 Νοεμβρίου για PlayStation 4, Xbox One, και PC. Επίσης, το Assassin’s Creed Valhalla θα είναι και ο lunch τίτλος της Ubisoft για PlayStation 5 και Xbox Series X.

Διαβάστε επίσης  Νέα για το Final Fantasy VII Remake και το Kingdom Hearts III

Θα κλείσω με ένα gameplay που μας άφησε έκπληκτους.

Gameplay

Γεννημένος και μεγαλωμένος στην Θεσσαλονίκη όπου μένω μέχρι και τώρα, σπούδασα δημοσιογραφία και ασχολούμαι με την αρθρογραφία - κειμενογραφία αρκετά χρόνια. Αγαπώ το gaming, τις ταινίες, τα βιβλία και οτιδήποτε δεν έχει σχέση με τον πραγματικό κόσμο.

Αρθρα απο την ιδια κατηγορια

Μαδαγασκάρη

Μαδαγασκάρη: Ταξιδεύοντας στην όγδοη ήπειρο

Η Μαδαγασκάρη, το τέταρτο μεγαλύτερο νησί του κόσμου κι ένας

Φακίδες: Tips για να φαίνονται ρεαλιστικές

Οι φακίδες είναι ένα στοιχείο που κολακεύει την νεανική επιδερμίδα