Αlex Drakos Trio στο Tesla Bar του BIOS

12 Δεκεμβρίου 2016

Οι Alex Drakos Trio είναι ένα από τα νεότερα αλλά πλέον εντυπωσιακά ελληνικά jazz σχήματα. Έρχονται στο Tesla Bar τουBios, για μια σειρά από εμφανίσεις. Η αρχή θα γίνει την Παρασκευή 23 Δεκεμβρίου, με την παράσταση «The LostTrack».

 To «Lost Track» είναι το χαμένο τραγούδι που κάποτε ακούσαμε και πάντα αναζητούμε. Eίναι ο δρόμος που ακολουθούμε αλλά ενίοτε χάνουμε και συνεχίζουμε να αναζητούμε.

To νέο μουσικό project του καταξιωμένου ντράμερ Αλέξανδρου – Δράκου Κτιστάκη επιχειρεί να εξερευνήσει αυτούς τους χαμένους ήχους και «δρόμους». Έχει οδηγό τον αυτοσχεδιασμό, μέσα από μουσικές οδούς γνώριμες και οικείες. Στο Trioσυμβάλουν δημιουργικά οι Γιάννης Παπαδόπουλος (πιάνο) και Ντίνος Μάνος (κοντραμπάσο). 

Advertisements
Ad 14

Το Trio διαμορφώνει τον  ήχο του με δικές του πρωτότυπες συνθέσεις αλλά και μουσικές του Κόσμου, έχοντας αφετηρία την jazz κι επιρροές από pop, rock, κλασσική κι ακόμα παραδοσιακή μουσική.

Πριν ένα χρόνο κατέθεσαν την πρώτη τους δισκογραφική δουλειά, με το album Tora“, ένα άλμπουμ που έχει σαν αφετηρία την jazz αλλά αντλεί στοιχεία και από ένα μεγάλο φάσμα άλλων μουσικών ειδών (rock και pop, electro, ελληνική παραδοσιακή μουσική). Τα στοιχεία αυτά είναι αφομοιωμένα σε ένα λειτουργικό σύνολο, αποτελούν ένα «όλον» και συνθέτουν ένα concept άλμπουμ όπου το κάθε ένα από τα 10  κομμάτια που το απαρτίζουν αποτελεί σταθμό μιας ιστορίας, χωρίς όμως ποτέ να χάνει τη μοναδικότητα του.

Διαβάστε επίσης  Η μαυρη μαγεια των Drama Noir

Το Alex Drakos Trio σας προσκαλεί σε μια μουσική περιπέτεια κάθε Παρασκευή  στο Tesla Bar @ BIOS.

Το Alex Drakos Trio αποτελείται από τους : 

Αλέξανδρος – Δράκος Κτιστάκης (τύμπανα – samples),

Γιάννης Παπαδόπουλος (πιάνο-πλήκτρα),

Ντίνος Μάνος (ακουστικό και ηλεκτρικό μπάσο).

Εϊσοδος Ελεύθερη

Ώρα Έναρξης : 23.00 

BIOS

Πειραιώς 84,  Αθήνα

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 210 3425335

Ένα καλό βιβλίο, ένα puzzle 1000 το λιγότερο κομματιών και ένα εισιτήριο για ένα ταξίδι οι αδυναμίες μου. Με εφόδια τη Δημοσιογραφία και την Ψυχολογία στο σακίδιό μου, θα σου γράψω για οτιδήποτε θελήσεις.

Αρθρα απο την ιδια κατηγορια

Μια Δασκάλα, δύο φόνοι και ένας έρωτας: το νέο κωμικορομαντικό, αστυνομικό μυθιστόρημα από την Ελένη Γκίκα Πετρουλάκη

Το Μια δασκάλα, δύο φόνοι και ένας έρωτας της Ελένης
look

Πως να αναβαθμίσεις τα basic καλοκαιρινά look!

Καλοκαιράκι…και καλοκαιρινά look, επιτέλους! Αέρινα ρούχα, όχι πολλά items και