«Έσβησε» ο θρυλικός DJ Robert Miles

«Έσβησε» στα 47 του ο θρυλικός DJ Robert Miles στην Ibiza της Ισπανίας λόγω μια ασθένειας για την οποία δεν δίνονται περαιτέρω λεπτομέρειες.

Το πραγματικό του όνομα ήταν Robert Concina. Γεννημένος στην Ελβετία, αλλά με ιταλικές ρίζες, θεωρήθηκε ένας αναθεωρητής της δομής του ηλεκτρονικού ήχου τη δεκαετία του 1990 στην trance.

Έγινε διάσημος κυρίως για το διαχρονικό dance κομμάτι του «Children». Έγινε Νο1 σε περισσότερες από 12 χώρες σε όλο τον κόσμο. Η έμπνευση του ήρθε όταν ο πατέρας του, τού έδειξε φωτογραφίες παιδιών – θυμάτων του πολέμου της Γιουγκοσλαβίας.

Στη συνέχεια, όμως, επέλεξε να αφοσιωθεί στην παραγωγή και στη δημιουργία ενός πιο πειραματικού ήχου. Μάλιστα, άνοιξε και ένα ραδιοφωνικό σταθμό που πραγματευόταν αυτό το είδος μουσικής με το οποίο ήθελε να ασχοληθεί. Είναι εξάλλου ένας από τους πιο ταλαντούχους καλλιτέχνες και λάτρευε να πειραματίζεται με νέα

Σίγουρα πάντως θα λείψει το απαράμιλλο ύφος του…

Διαβάστε επίσης  Mind The Wax: Ένα Label που κάνει τη διαφορά

Ένα καλό βιβλίο, ένα puzzle 1000 το λιγότερο κομματιών και ένα εισιτήριο για ένα ταξίδι οι αδυναμίες μου. Με εφόδια τη Δημοσιογραφία και την Ψυχολογία στο σακίδιό μου, θα σου γράψω για οτιδήποτε θελήσεις.

Αρθρα απο την ιδια κατηγορια

Μαρια Λεντζου: Η ομορφιά του να είσαι γυναίκα μέσω της Αυθεντικής Κίνησης

Τι σημαίνει άραγε «να είμαστε εντάξει με τον εαυτό μας»

Best Roulette Internet Sites In 2022 Where To Play Online Roulette Games Enterprise Insider Afric

Best Roulette Internet Sites In 2022 Where To Play Online