Οι Green Day μας τραγουδούν No Trump, No KKK, No Fascist USA

21 Νοεμβρίου 2016

H αμερικανική punk rock μπάντα Green Day παρέμεινε ντροπαλή για πολύ καιρό. H φούσκα της συνεσταλμένης και μαζεμένης συμπεριφοράς έσκασε στα American Music Awards κατά τη διάρκεια ερμηνείας του τραγουδιού τους Bang Bang επί σκηνής όπου ξαφνικά πρόσθεσαν το No Trump, No KKK, No Fascist USΑ.

https://twitter.com/GDIdiotLyrics/status/800546293810692097

Πρόκειται για κομμάτι από τον πρόσφατο δίσκο τους Revolution Radio και όπως είναι φανερό και από τον τίτλο στοχεύουν σε μια μικρή μουσική επανάσταση εμφανώς δυσαρεστημένοι από την έκβαση των αμερικανικών εκλογών. Ο frontman του συγκροτήματος Billie Joe Armstrong σκέφτηκε λοιπόν να πρωτοτυπήσει στους στίχους παρασέρνοντας και το κοινό μαζί του.

Σε πολιτική διαμαρτυρία λοιπόν εξελίχθηκε η εμφάνισή τους κατά του νέου Προέδρου των ΗΠΑ Donald Trump από τον οποίο αναμένεται και κάποιας μορφής απάντηση. Tweet θα είναι, ban θα είναι, πάντως ο εξίσου εκρηκτικός Donald Trump δε θα αφήσει να περάσει κάτι τέτοιο τόσο εύκολα. Εκτός κι αν η αλλαγή συμπεριφοράς του σε πιο low profile εκδηλωσείς επηρεάσει και την αντίδρασή του στο τραγούδι των Green Day.

 

https://twitter.com/GDIdiotLyrics/status/800615882292609024

Διαβάστε επίσης  Τα 30 πιο δημοφιλή τραγούδια για το 2017!

Ένα καλό βιβλίο, ένα puzzle 1000 το λιγότερο κομματιών και ένα εισιτήριο για ένα ταξίδι οι αδυναμίες μου. Με εφόδια τη Δημοσιογραφία και την Ψυχολογία στο σακίδιό μου, θα σου γράψω για οτιδήποτε θελήσεις.

Αρθρα απο την ιδια κατηγορια

αγνοούμενοι

Αγνοούμενοι της Κύπρου, η ανοιχτή πληγή του Αττίλα

50 χρόνια συμπληρώνονται φέτος από την τουρκική εισβολή στην Κύπρο.

Βήμα βήμα

Μουσικές ανησυχίες με κρατούν ξάγρυπνο απόψε, καθώς ένα αρκετά υποφερτό