Ο Liam Gallagher θέλει Oasis, The Verve & The Stone Roses μαζί στη σκηνή!

Liam Gallagher

Αυτή και αν θα ήταν επική συνάντηση και τρελή επανένωση για την επερχόμενη μουσική χρονιά. Oasis, The Verve & Stone Roses μαζί στην σκηνή, αποτελούν το όνειρο του Liam Gallagher για ένα gig από το Great Manchester!

Ο Liam Gallagher είναι γνωστός για το πόσο εριστικός είναι κατά περιόδους,μιλώντας για οτιδήποτε του έρθει στο μυαλό, χωρίς να ανησυχεί για το αν κάποιος μπορεί να προσβληθεί από τα λεγόμενά του. Αν υπάρχει ένα πράγμα που δεν μπορούμε να αμφισβητήσουμε σε αυτόν , είναι η γεύση του στη μουσική, όπως αποδεικνύεται από το όνειρο που ο ίδιος λέει ότι θα λάτρευε να δει να συμβαίνει.

Στο Twitter πριν λίγες μέρες, ο Liam Gallagher ανήρτησε  μια σειρά από Tweets, στα οποία απάντησε ένας fan που τον ρώτησε αν θα πραγματοποιήσει άλλη βρετανική περιοδεία φέτος. «Stay tuned but I’m gonna round up the troops for something big next summer, all are welcome», έγραψε. «Now we have your attention, stay tuned. We are family – Gallagher vibes in the area.»

Φυσικά, αυτό δεν άφησε τους ακόλουθούς του αδιάφορους και το θέμα πήρε και άλλη έκταση. Ένας άλλος fan έκανε τον Liam να δηλώσει ότι θα ήθελε να δει ένα lineup που θα αποτελείται και από άλλους θρύλους της britpop και του Manchester, όπως  τους The Verve και τους The Stone Roses. Ο Gallagher απάντησε σύντομα λέγοντας ότι ήθελε να οργανώσει παρόμοια σύνθεση εδώ και χρόνια. «What a night, some people need to get of their high chairs», έγραψε.

Advertising

Advertisements
Διαβάστε επίσης  Πλανόδιοι μουσικοί : Κυρώσεις για επαιτεία στον Δήμο Θεσσαλονίκης
Ad 14

Είναι γνωστή η διάλυση των Oasis το 2009, ενώ οι The Stone Roses και οι The Verve έχουν επίσης υποστεί διάσημους «χωρισμούς» στο παρελθόν. Οι The Verve είναι καιρό ανενεργοί και δεν έχουν κάνει τίποτα σημαντικό από το 2009. Από την άλλη, οι Stone Roses επανενώθηκαν το 2011 μετά από 15 χρόνια μακριά, αν και μια πρόσφατη συναυλία τους δείχνει ότι μπορεί να έχουν «σπάσει» και πάλι.

Μόλις πριν από λίγες εβδομάδες, όπως φαίνεται στο NME, ο Liam δήλωσε ότι θα ήθελε να δημιουργήσει ένα supergroup με μέλη διάσημων συγκροτημάτων. «Οποιοσδήποτε θα μπορούσε να είναι σε ένα supergroup, ή θα είχε οποιαδήποτε σχέση με ένα supergroup, είναι όλοι solo», είπε. «Υπάρχουν πάρα πολλά solo αστέρια εκεί έξω για τα γούστα μου και όχι αρκετές μπάντες. Το κάνω αυτό γιατί πρέπει να το κάνω. Θα προτιμούσα πολύ να είμαι σε μια μπάντα».

«Οι ιδανικοί θα ήταν τα παιδιά από τους The Stone Roses. Νομίζω ότι απλά χωρίστηκαν, οπότε θα ήταν ωραίο», συνέχισε. «Ο (τραγουδιστής των The Verve, Richar) Ashcroft θα ήταν καλός. Υπάρχουν πολλοί άνθρωποι εκεί έξω, αλλά η πλειοψηφία τους ασχολείται με δικά τους πράγματα. Αλλά, αν θέλουν να κάνουν κάτι, ας έρθουν σε επαφή μαζί μου. Θα το κάνω.»

Φυσικά, αν ο Liam Gallagher είναι πράγματι έτοιμος να κάνει μια συναυλία όπως αυτή, θα δούμε μερικές από τις μεγαλύτερες μπάντες του Manchester να επανασυνδέονται για αυτό το gig –που θα ήταν ένα από τα μεγαλύτερα rock shows του 21ου αιώνα. Θα μπορούσε αυτό να είναι πράγματι το «something BIG» που έχει προγραμματίσει ο Liam για το επόμενο καλοκαίρι; Οψόμεθα. Εντωμεταξύ όμως, φροντίστε να πιάσετε τον Liam Gallagher όταν χτυπήσει τις ακτές του Aussie το 2018 για το Falls Festival, παίζοντας μαζί με τους Fleet Foxes και Run The Jewels.

Διαβάστε επίσης  Μουσική που θα σας ταξιδέψει το καλοκαίρι!
Advertising

Το debut solo album του Liam Gallagher, As You Were, κυκλοφόρησε πριν λίγες μέρες. Παρακάτω μπορείτε να παρακολουθήσετε το lead single του album, Wall Of Glass.

Φοιτητής Αρχιτεκτονικής στη Θεσσαλονίκη και ραδιοφωνικός παραγωγός στον Radio Nowhere. Κάνει συλλογή από βινύλια και αγαπημένο του βιβλίο είναι «Ο Ξένος» του Camus. Τώρα ακούει μουσική.

Αρθρα απο την ιδια κατηγορια

Η μαγεία ως κοινωνικό φαινόμενο

Η μαγεία ως κοινωνικό φαινόμενο έχει συνδεθεί ιστορικά με την

Οι καλύτερες ταινίες του 2024: Τις είδαμε και στις προτείνουμε!

Το 2025 είναι εδώ και πολλά υποχόμενο με προβολές, νέες