Τα τραγούδια της καραντίνας μου: Ημέρα πρώτη

Πηγή εικόνας: freepik.com

Sia – Everyday is Christimas

Η αντίστροφη μέτρηση για τις διακοπές των Χριστουγέννων έχει ήδη ξεκινήσει. Στο Βόλο ο κόσμος μετρά αντίστροφα απο τον Οκτώβριο, λόγω των προετοιμασιών για το στολισμό της πόλης εκείνο το μήνα, και μιας και σπουδάζω στο Βόλο, βλέποντας τις προετοιμασίες, μπαίνω και εγώ στο κλίμα δυο μήνες νωρίτερα! Από τα πρώτα τραγούδια που επιθυμώ να ακούσω είναι το «Everyday is Christimas» της Sia. Μου αρέσει ο ρυθμός αυτού του τραγουδιού. Έχει μια απαλή μελωδία, αλλά είναι επίσης πολύ ρομαντικό. Μου αρέσει όταν η Σία τραγουδάει “Κάθε μέρα είναι Χριστούγεννα μαζί σου, στο πλευρό μου.” Αυτό το τραγούδι είναι τέλειο για να ακούσετε με τα αγαπημένα σας πρόσωπα ή με τον άνθρωπό σας.

Dolly Parton feat Miley Cyrus – Christmas is

Advertisements
Ad 14

Θα συνεχίσω με ακόμη δύο χριστουγεννιάτικα τραγούδια . Το δεύτερο, λοιπόν, ειναι το Christmas is το οποίο κυκλοφόρησε στις 2 Οκτωβρίου 2020. Το τραγούδι αυτό με άγγιξε και μου υπενθύμισε ότι υπάρχουν πολλοί άνθρωποι, οι οποίοι τα Χριστούγεννα δεν έχουν κανέναν άνθρωπο δίπλα τους . Επίσης άλλοι ζουν πλουσιοπάροχα και άλλοι δεν έχουν τίποτα στο τραπέζι τους πάρα μόνο ψυχούλα.
“Καλύτερα να δίνεις πάρα να παίρνεις. Έχει να κάνει με την καλοσύνη, την αγάπη και την συμπόνια”
Υ.Σ: Αυτά πρέπει να τα αισθανόμαστε όλο το χρόνο και όχι μόνο τα Χριστούγεννα!

Bing Crosby – White Christmas

Τέλος, το “White Christmas” πρόκειται για το τραγούδι, το οποίο έχει τις περισσότερες πωλήσεις. Δεν θα “μακρηγορήσω”. Ελπίζω τα φετινά Χριστούγεννα να μην τόσο στενάχωρα όσο πιστεύουμε ότι θα είναι. Θα αφήσω το τραγούδι να μιλήσει από μόνο του:
“ Ονειρεύομαι λευκά Χριστούγεννα, όπως εκείνα που κάποτε ήξερα”

Διαβάστε επίσης  20 χρόνια Theli από τους Therion

Χαρούμενα Χριστούγεννα..ελπίζω!

Αρθρα απο την ιδια κατηγορια

Άρκο: Η ιταλική πόλη ανάμεσα στους βράχους

Το Άρκο (Arco) είναι γνωστό ως προορισμός αναρρίχησης, καθώς περιβάλλεται

Fenty Hair: Η Rihanna κάνει πάλι τα μαγικά της

Η διάσημη τραγουδίστρια συνεχίζει να καινοτομεί στον κόσμο της ομορφιάς,