Coby: Η πιο Διάσημη Γάτα του Κόσμου

Coby
Πηγή εικόνας: cobythecat.com

Ποιος είναι ο Coby

Η πιο Διάσημη Γάτα του Κόσμου, ο Coby, είχε κάνει εντύπωση από τότε που ήταν ένα μικρό γατάκι. Το χαρακτηριστικό μαύρο περίγραμμα των ματιών του δεν πέρασε απαρατήρητο τόσο από διαφημιστικές εταιρείες, όσο και από εταιρείες μόδας. Σίγουρα και εσείς θα σκέφτεστε ότι κάπου έχετε ξαναδεί αυτή τη γλυκιά φατσούλα και δικαιολογημένα, αφού πολύ γρήγορα ο Coby απέκτησε ευρύ κοινό.

Αποτελεί γάτα ράτσας και συγκεκριμένα είναι Βρετανική κοντότριχη (British Shorthair). Σήμερα, είναι τεσσάρων ετών και ζει στην Καλιφόρνια μαζί με τους ιδιοκτήτες του. Το όνομά του προκύπτει από το βαθύ μπλε χρώμα των ματιών του (cobalt blue eyes), κάτι που κάνει τον ιδιαίτερα ξεχωριστό.

Coby
Πηγή εικόνας: cdn.images.express.co.uk

Πώς, ο Coby, έγινε διάσημος;

Η ιδιοκτήτρια και μαμά του Coby, Ρεβέκκα, γνώριζε εξαρχής πόσο διαφορετικός είναι ο γάτος της. Όλα, λοιπόν, ξεκίνησαν με έναν λογαριασμό στο Instagram. Οι θαυμαστές του προσελκύστηκαν ραγδαία. Στη πορεία έγινε πρωτοσέλιδο σε διάφορα site κερδίζονταν τον τίτλο του πιο όμορφου γάτου στον κόσμο. Μερικοί επέλεξαν να τον κάνουν μέχρι και τατουάζ στο σώμα τους, ενώ εταιρείες έφτιαξαν μέχρι και λούτρινη εκδοχή του.

Σε σύντομο χρονικό διάστημα, οι κηδεμόνες του, έλαβαν κλήσεις από εταιρείες γατοτροφής για διαφημιστικά. Στη συνέχεια, ο Coby έγινε ακόμα σήμα κατατεθέν για το Pet playlist του Spotify και πρωταγωνίστησε σε καμπάνιες vegan καλλυντικών. Το εκπληκτικά φυσικό eye-liner των ματιών του, τον οδήγησε να πρωταγωνιστήσει σε καμπάνιες για προϊόντα ομορφιάς! Μάλιστα, κεντρικό ρόλο, έπαιξε και σε καμπάνια ενθάρρυνσης του κοινού για αιμοδοσία. Όλα αυτά, οδήγησαν τον Coby στο να είναι σήμερα: Η πιο Διάσημη Γάτα στον Κόσμο!

Διαβάστε επίσης  Εξερευνώντας τη λιτή γοητεία και την πλούσια δράση της γκαλερί CHEAPART

Ο Χαρακτήρας του Coby

Η πιο Διάσημη Γάτα του Κόσμου, ο Coby είναι αρκετά παιχνιδιάρης και αγαπά πάρα πολύ το φαγητό. Σε αντίθεση με τις άλλες γάτες, του αρέσει το νερό και απολαμβάνει τους μεγάλους ύπνους. Η φήμη του και η παγκόσμια επιτυχία του, οδήγησε τους ιδιοκτήτες του να ασχολούνται αποκλειστικά με την προώθηση του Coby ως γάτου-μοντέλου.  Σήμερα, μπορείτε να βρείτε τον Coby μέσω του προσωπικού του blog! Δίνεται μάλιστα η δυνατότητα να στείλετε και εσείς οι ίδιοι fan art (σκίτσα ή οποιεσδήποτε δημιουργίες), προκειμένου να τα ανεβάσουν οι κηδεμόνες του στον λογαριασμό του! Μια απλή ματιά θα σας πείσει για την ομορφιά αυτής της περιζήτητης γάτας!


Πηγές που χρησιμοποιήθηκαν:

  • Η πιο δημοφιλής (και ακριβοπληρωμένη) γάτα στον κόσμο. Ανακτήθηκε από https://www.lifo.gr/videos/lifo-picks/i-pio-dimofilis-kai-akribopliromeni-gata-ston-kosmo (Τελευταία Πρόσβαση: 22/3/2021)

  • The Me in Meow από: www.cobythecat.com (Τελευταία Πρόσβαση: 22/3/2021)

Φοιτώ στο τμήμα Κλασσικής Φιλολογίας στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Είμαι 22 ετών. Μου αρέσει το αρχαίο θέατρο, ο κινηματογράφος και να μαγειρεύω.

Αρθρα απο την ιδια κατηγορια

Klute

Klute: Ωδή στην ανθρώπινη ψυχή

Μετά από την τραγική είδηση του θανάτου του αγαπημένου ηθοποιού

Οι ψάθινες τσάντες είναι το απόλυτο καλοκαιρινό αξεσουάρ.

Οι ψάθινες τσάντες, ιδιαίτερα δημοφιλείς τους καλοκαιρινούς μήνες, αποτελούν