Τα πρώτα κομμάτια του οίκου Fenty

Πριν από μερικούς μήνες η Rihanna ανακοίνωση την συνεργασία με τον όμιλο LVMH για την δημιουργία του δικού της fashion brand με την ονομασία Fenty. Είναι από τις λίγες φορές που ο όμιλος επιλέγει να δημιουργήσει μία νέα επιχείρηση από το μηδέν. Επιπλέον, είναι η πρώτη γυναίκα και ταυτόχρονα η πρώτη έγχρωμη γυναίκα του ομίλου LVMH που δημιουργεί το δικό της brand.

Σκοπός της Rihanna δημιουργώντας τα ρούχα της Fenty ήταν να αναδείξει το γυναικείο σώμα και κυρίως τις γυναικείες καμπύλες. Έντονες βάτες, λεπτή μέση και ονειρεμένοι γλουτοί είναι κάποια από τα βασικά χαρακτηριστικά των ενδυμάτων της. Η ίδια δήλωσε πως ντύνεται ανάλογα με την διάθεσή της και σκοπός της ήταν να δημιουργήσει μια συλλογή που να καλύπτει τις διαφορετικές επιθυμίες της. Κάναμε μια ανασκόπηση στην συλλογή και επιλέξαμε τα αγαπημένα μας κομμάτια. 

Fenty
thecut.com

THE White Dress

Το πρώτο και ίσως πιο περιζήτητο κομμάτι μέχρι στιγμής της συλλογής Fenty είναι αυτό το λευκό φόρεμα. Δεν το χαρακτηρίζεις σε καμία περίπτωση ένα κλασσικό λευκό φόρεμα καθώς διαφέρει κατά πολύ από τα συνηθισμένα. Όπως τα περισσότερα ρούχα της συλλογής έχει έντονες βάτες και λεπτή μέση. Η ίδια είπε πως είναι από τα αγαπημένα της καθώς κάνει την μέση της να φαίνεται μικρότερη και τους γλουτούς της μεγαλύτερους. 

Fenty
papermag.com

Pink Suit

Ακόμη ένα statement look του οίκου Fenty. Ένα κουστούμι σε ένα υπέροχο ροζ χρώμα το οποίο μπορεί να φορεθεί όλες τις ώρες της ημέρας και σε όλες τις περιστάσεις. Το έχει συνδυάσει με ένα funny pack τα οποία δήλωσε πως της αρέσουν πολύ και ήθελε οπωσδήποτε να περιλαμβάνει ένα η συλλογή της. Το look ακολουθεί την ίδια φιλοσοφία με το προηγούμενο. 

Διαβάστε επίσης  Η Rihanna ανοίγει το δικό της luxury οίκο μόδας
Fenty
papermag.com

The New Pants

Ένα παντελόνι εντελώς διαφορετικής φιλοσοφίας από ό,τι έχουμε συνηθίσει να βλέπουμε μέχρι στιγμής. Το look ολοκληρώνεται με ένα λευκό μπλουζάκι με puffy μανίκια και λευκούς κρίκους. Ένα πιο casual outfit το οποίο καταφέρνει να είναι αρκετά εντυπωσιακό. Φυσικά όλη η προσοχή δίνεται στο παντελόνι του οίκου Fenty το οποίο κολακεύει ιδιαίτερα το σώμα. 

Fenty
papermag.com

Double Coat

Η συλλογή της Fenty επίσης περιλαμβάνει ένα πανωφόρι το οποίο μπορεί να φορεθεί και από τις δύο πλευρές. Από την μία έχει ένα σκούρο μπεζ χρώμα ενώ από την άλλη είναι μαύρο. Είναι αδιάβροχο και ανάλογα με το outfit μπορείς να επιλέξεις και την αντίστοιχη πλευρά. Μπορεί να ολοκληρώσει κάθε everyday look και να αποτελέσει τον σωτήρα τις βροχερές ημέρες. 

 

Fenty
papermag.com

Ανήσυχο πνέυμα και υπεραναλυτική. Η πραγματική ομορφιά πηγάζει από τη διαφορετικότητα του καθένος και πως πραγματικά αυτή εκφράζεται μέσα από το στυλ μας. Αν υπάρχει κάτι που πρέπει να γνωρίζεις για εμένα είναι ότι τις περισσότερες φορές δεν ξέρω τι μου γίνεται.

Αρθρα απο την ιδια κατηγορια

Αφιέρωμα στην συγγραφέα Ελένη Ισπόγλου

Την συγγραφέα Ελένη Ισπόγλου την γνωρίσαμε μέσα από το νέο
Ποιες είναι οι 5 τροφές που χαρίζουν καλή ψυχική υγεία

Ποιες είναι οι 5 τροφές για καλή ψυχική υγεία

Πολλές φορές η ζωή μας οδηγεί σε έντονο άγχος και