Κομμάτια που πρέπει οπωσδήποτε να επενδύσεις

Οι πιο κρύες μέρες έχουν ήδη ξεκινήσει και εμείς σκεφτόμαστε πως θα οργανώσουμε την γκαρνταρόμπα μας για τη νέα σεζόν. Υπάρχουν κάποια κλασσικά κομμάτια, τα οποία μπορεί να έχουμε ήδη στη ντουλάπα μας. Υπάρχουν και κάποια άλλα στα οποία πρέπει άμεσα να επενδύσουμε και επενδύοντας εννοώ να μην επιλέξουμε fast fashion ρούχα, αλλά να στραφούμε σε πιο κλασσικές και διαχρονικές επιλογές. Όπως αντιλαμβάνεσαι δεν θα επιλέξουμε trends αλλά θα στραφούμε σε αυτά τα κομμάτια που θα φοράμε κυριολεκτικά για πάντα. 

Κλασσικό μαύρο παλτό

Μπορεί πολλές φορές να φαντάζει μια πολύ basic επιλογή, αλλά πίστεψε με είναι ένα από τα κομμάτια που θα επιλέγεις ξανά και ξανά. Μπορεί να ταιριάξει με πιο casual outfits αλλά είναι η ιδανική επιλογή για πιο επίσημες και βραδινές εμφανίσεις. Εάν διαθέτεις ήδη ένα μαύρο παλτό μπορείς να σταφείς σε ένα δερμάτινο, το οποίο θα είναι και λίγο πιο ιδιαίτερο. 

Πηγή εικόνας: Pinterest.com

Blazer

Νομίζω πως όλες έχουμε αντιληφθεί πως τα blazer ανήκουν στα κομμάτια που έχουν έρθει για να μείνουν. Σίγουρα όλες έχουμε έστω ένα blazer στη γκαρνταρόμπα μας, ωστόσο το να έχουμε ένα ποιοτικά καλό σακάκι είναι πολύ σημαντικό. Μπορείς να γλιτώσεις χρήματα, αγοράζοντας το μέσω κάποιο thift ή vintage store. Σε πληροφορώ πως το αγαπημένο μου σακάκι το αγόρασα από second hand και είναι μία από τις καλύτερες αγορές μου. 

Πηγή εικόνας: Pinterest.com

Jean, jean και πάλι jean 

Εάν ανήκεις στη κατηρία των γυναικών που όλο το χειμώνα τον βγάζουν με τζιν, νομίζω αντιλαμβάνεσαι πόσο σημαντική επένδυση είναι. Κατά τη γνώμη μου πρέπει να έχουμε όλες τουλάχιστον ένα καλό κλασσικό jean. Φυσικά, εδώ η έννοια του κλασσικού είναι λίγο πιο διευρυμένη, καθώς για τη κάθε γυναίκα διαφέρει η εφαρμογή που την κολακεύει. Σιγούρα είναι ένα από τα κομμάτια που πρέπει να επενδύσεις. 

Διαβάστε επίσης  Φέτος το καλοκαίρι θα φορεθούν οι λάμψεις στα ρούχα
Κομμάτια
Πηγή εικόνας: Pinterest.com

All time classic bag 

Τέλος, στα κομμάτια που πρέπει να αποκτήσεις αυτή τη σεζόν ανήκει και μια κλασσική τσάντα. Το καλοκαίρι συνήθως αμελούμε τις τσάντες και μπορεί να βολευτούμε και με ένα απλό πορτοφολάκι. Ωστόσο το χειμώνα αναβαθμίζει κάθε look. Μία καλή τσάντα αποτελεί επένδυση, καθώς ακόμα και εάν επιλέξεις να την πουλήσεις κάποια στιγμή, η αξία της δεν φθίνει. 

Κομμάτια
Πηγή εικόνας: Pinterest.com

Ανήσυχο πνέυμα και υπεραναλυτική. Η πραγματική ομορφιά πηγάζει από τη διαφορετικότητα του καθένος και πως πραγματικά αυτή εκφράζεται μέσα από το στυλ μας. Αν υπάρχει κάτι που πρέπει να γνωρίζεις για εμένα είναι ότι τις περισσότερες φορές δεν ξέρω τι μου γίνεται.

Αρθρα απο την ιδια κατηγορια

Τα πέντε κορυφαία αρώματα που θυμίζουν καλοκαίρι.

Το καλοκαίρι είναι η εποχή που η φρεσκάδα και η

Το μουσείο των ονείρων της Χαράς: ένα παιδικό βιβλίο μέσο κατανόησης της πολιστικής κληρονομιάς

Η υπόθεση «Το μουσείο των ονείρων της Χαράς» της Ελένης