2010-2019: Top 10 πιο «κακά αγόρια» της τηλεόρασης

Με την έλευση του καινούριου χρόνου φεύγει η δεκαετία 2010-2019 και μπαίνουμε σε μια νέα, αυτή του 2020. Τα τηλεοπτικά γεγονότα της δεκαετίας που πέρασε είναι πολλά. Πολλές σειρές που ξεκίνησαν μέσα σε αυτήν έριξαν αυλαία, αποχαιρετώντας μας οριστικά. Άλλες πάλι συνεχίζουν ακάθεκτες, διασκεδάζοντας και ψυχαγωγώντας μας ή κουράζοντάς μας με περιττούς κύκλους.

Το μόνο σίγουρο όμως είναι πως γνωρίσαμε πολλούς ενδιαφέροντες χαρακτήρες, οι οποίοι μας χάρισαν μοναδικές στιγμές. Μερικοί από αυτούς ήταν λιγότερο καλοί από τους άλλους, άλλοι πάλι προχώρησαν σε ακατονόμαστες πράξεις χωρίς να μετανιώνουν στο ελάχιστο.

Το συγκεκριμένο άρθρο παρουσιάζει τους χειρότερους από αυτούς. Συγκεκριμένα, συγκεντρώσαμε τα 10 πιο «κακά αγόρια» για τη δεκαετία 2010-2019, λαμβάνοντας υπόψη το πόσο δημοφιλή υπήρξαν στο γυναικείο φύλο.

 Είθε η καινούρια δεκαετία να μας φέρει ακόμη περισσότερα!

 

Damon Salvatore (The Vampire Diaries)

Damon Salvatore 2010-2019
Πηγή εικόνας: cinemablend.com

Ο μεγάλος αδελφός του Stefan Salvatore μπήκε στη ζωή μας την τηλεοπτική σεζόν 2009-2010 και προκάλεσε μεγάλο καρδιοχτύπι. Το όνομα Damon Salvatore έγινε συνώνυμο του σέξι βρικόλακα και κάθε σκηνή με τον Damon ήταν πραγματικά μαγευτική. Η γοητεία του όμως ξεγελούσε μιας και το πανέμορφο παρουσιαστικό έκρυβε μεγάλους κινδύνους, ειδικά για όσες έπεφταν στις παγίδες του… Μέχρι που ο έρωτας τον άλλαξε, όπως και τους κανόνες του παιχνιδιού στο The Vampire Diaries.

 

Klaus Mikaelson (The Vampire Diaries & The Originals)

Klaus Mikaelson
Πηγή εικόνας: bustle.com

Δε θα μπορούσε να υπάρξει top 10 κακών αγοριών της δεκαετίας 2010-2019 χωρίς τον πανίσχυρο Original βρικόλακα-υβρίδιο Klaus Mikaelson. Ο Klaus υπήρξε ένας από τους πλέον αγαπητούς στο κοινό χαρακτήρες στο The Vampire Diaries όπου κυριολεκτικά έσπερνε τον φόβο και τον τρόμο. Το όνομά του προκαλούσε δέος και το story με τους Originals αγαπήθηκε τόσο από το κοινό που οι παραγωγοί αποφάσισαν να γυριστεί μία σειρά μονάχα με αυτούς. Με πρωταγωνιστή τον Klaus στη Νέα Ορλεάνη η σειρά δε θα μπορούσε να μη γίνει επιτυχία, με τις θαυμάστριές του να τον απολαμβάνουν και μετά την αναχώρησή του από το The Vampire Diaries.

Διαβάστε επίσης  Tabula Rasa: Η πιο έντονη σειρά των τελευταίων χρόνων

 

Jaime Lannister (Game of Thrones)

Jaime Lannister 2010
Πηγή εικόνας: wp.com

Στον 1ο κύκλο του Game of Thrones πολλοί τον μίσησαν (όχι πιο πολύ από τον Joeffrey, αλλά και πάλι). Η αλήθεια είναι πως ήταν όντως μισητός. Ψεύτης, αλαζόνας και αιμομίκτης. Παρόλα αυτά όμως δε μπορούσες να πάρεις τα μάτια σου από πάνω του, τόσο τέλειος ήταν. Σαν πρίγκιπας που βγήκε από παραμύθι… πολύ κακό, βίαιο και στενάχωρο παραμύθι ωστόσο. Δικαίως στο top 10 για την περίοδο 2010-2019 αν και περισσότερο για τις δύο πρώτες σεζόν (κακοπέρασε μετά και φάνηκε).

 

Grant Ward (Marvel’s Agents of S.H.I.E.L.D.)

Grant Ward 2010-2019
Πηγή εικόνας: syfy.com

Ποτέ δεν ξέρεις τι μπορεί να κρύβεται πίσω από ένα παρουσιαστικό που εμπνέει δύναμη, αποφασιστικότητα και εμπιστοσύνη. Τέτοιο παρουσιαστικό είχε και ο Grant Ward όταν παρείσφρησε στην αντιτρομοκρατική εξωκυβερνητική οργάνωση S.H.I.E.L.D. και δεν τους βγήκε σε καλό. Είχε μεν δύναμη κι αποφασιστικότητα αλλά όχι για καλό σκοπό όπως φάνηκε. Έτσι, μπορεί να είναι διπρόσωπος και ανηλεής, δε μπορείς όμως για κάποιον περίεργο λόγο να του κρατήσεις και κακία… ή μήπως μπορείς;

 

Paul Spector (The Fall)

2010-2019
Πηγή εικόνας: ytimg.com

Τη μέρα γλυκός πατέρας και σύζυγος, τη νύχτα μεθοδικός δολοφόνος αθώων νεαρών γυναικών. Αυτός ήταν ο Paul Spector. Άσχετα αν το ψιλομετάνιωσε για κάποιον από τους φόνους (έγκυος γαρ, συγκινήθηκε το παιδί). Σας αρέσει; Όσο και ο Patrick Bateman του American Psycho θα ‘λεγα.

 

Kai Parker (The Vampire Diaries)

Kai Parker
Πηγή εικόνας: comicbook.com

Τι να πει κανείς για το παλικάρι αυτό. Αδικημένο μεν από τη ζωή, γιατί τιμωρήθηκε από την οικογένειά του για κάτι στο οποίο δεν έφερε ευθύνη. Αντί να τον υποστηρίξουν που γεννήθηκε siphoner (υποκατηγορία μάγων που δε διέθεταν δική τους δύναμη αλλά μπορούσαν να διοχετεύουν τη δύναμη άλλων), τον φυλάκισαν. Ήρθε όμως η ώρα που ο Kai βγήκε από τη φυλακή και το χάος είναι μικρή λέξη για να περιγράψουμε το τι έγινε. Το ευχαριστηθήκαμε όμως γιατί έτσι είχαμε την ευκαιρία να τον βλέπουμε περισσότερο. Αν μη τι άλλο, η παρουσία του έδωσε μια κάποια ανάσα στο παραπαίον The Vampire Diaries και ένα από τα πιο κακά αγόρια για τη δεκαετία 2010-2019.

Διαβάστε επίσης  Walking Dead: Σκοτεινές στιγμές των comics που δεν είδαμε στην τηλεόραση Μέρος Πρώτο

 

Tommy Lee Royce (Happy Valley)

2010-2019
Πηγή εικόνας: express.co.uk

Από το πρώτο κιόλας επεισόδιο της εκπληκτικής σειράς Happy Valley μαθαίνουμε για τον Tommy Lee Royce. Δε φαίνεται να τον συμπαθεί κανένας, βγαίνει από τη φυλακή (τι καλό συμπέρασμα να βγει από αυτό;) και η πρωταγωνίστρια αστυνομικός τον σιχαίνεται. Όταν τον βλέπουμε για πρώτη φορά δεν γνωρίζουμε τι ακριβώς έχει γίνει. Το παρουσιαστικό του είναι μεν λίγο ανησυχητικό αλλά ταυτόχρονα και γοητευτικό… Σιγά-σιγά όμως καταλαβαίνουμε πολύ καλά το ποιόν του, και σε αντίθεση με την εξωτερική του εμφάνιση, δεν είναι καθόλου ελκυστικό!

 

Jerome Valeska (Gotham)

Jerome Valeska
Πηγή εικόνας: nocookie.net

Δε μπορείς να μη νιώσεις συμπάθεια (ή και κάτι παραπάνω) για τον μικρό όμορφο κοκκινομάλλη που χάνει τη μητέρα του. Ακόμη κι όταν καταλαβαίνεις ότι το όμορφο αθώο πρόσωπό του κρύβει ένα παρανοϊκό μυαλό, ο Jerome Valeska παραμένει αδυναμία. Το Gotham δε θα ήταν το ίδιο χωρίς την εξαιρετική ερμηνεία του Cameron Monaghan ως Jerome κι εμείς είμαστε απλά χαρούμενοι που τον γνωρίσαμε.

Το αμετανόητο του χαρακτήρος του δικαίως τον εντάσσει στο top 10 «κακών αγοριών» της δεκαετίας 2010-2019. Είναι ευτύχημα που η σπάνια ομορφιά του συνοδεύεται από τόσο ταλέντο.

 

Jeremiah Valeska (Gotham)

Jeremiah Valeska
Πηγή εικόνας: amazonaws.com

Μετά τη γνωριμία με τον Jerome πιστεύεις ότι το Gotham έχει δει αρκετή παρανοϊκή κακία. Όλα αυτά μέχρι να εμφανιστεί ο δίδυμος αδελφός του, Jeremiah Valeska. Πιο οργανωμένος, σοβαρός αλλά και διεστραμμένος, ο Jeremiah γίνεται το σκοτεινό αστέρι του Gotham κι ένα από τα πιο κακά αγόρια για τη δεκαετία 2010-2019. Με τον Cameron Monaghan να υποδύεται τους δύο αδερφούς, το αποτέλεσμα δε θα μπορούσε να είναι τίποτα άλλο πέρα από άρτιο. Αρκεί να επισημάνουμε πως πολλοί μιλάνε για τον νέο Heath Ledger κι έχουν απόλυτο δίκιο.

Διαβάστε επίσης  Τα καλύτερα εξώφυλλα για το 2017

Michael Langdon (American Horror Story)

Apocalypse
Πηγή εικόνας: pajiba.com

Κυκλοφορούν πολλές προφητείες σχετικά με την Αποκάλυψη. Μέσα σ’ αυτές αναφέρεται η έλευση του Αντίχριστου, ο οποίος θα είναι μεγάλος λαοπλάνος και θα εμφανιστεί ως σωτήρας. Κάτι τέτοιο σκέφτηκαν οι σεναριογράφοι του American Horror Story και στην όγδοη σεζόν της σειράς μας σύστησαν τον δικό τους Αντίχριστο, με το όνομα Michael Langdon. Το θέμα με τον Αντίχριστο του American Horror Story όμως είναι πως εκτός από τα υπερφυσικά του χαρίσματα διαθέτει και υπερφυσική ομορφιά. Μπορείς να του αντισταθείς;

Από όλους εμάς στο MAXMAG χρόνια πολλά και καλή χρονιά με… άφθονη τηλεοπτική διασκέδαση!!!

"Αιώνια" μαθήτρια και φοιτήτρια, αγαπώ να μαθαίνω καινούρια πράματα και να δοκιμάζω τον εαυτό μου. Βιβλιόφιλη, με αδυναμία στις ξένες γλώσσες, τον κινηματογράφο και τις τηλεοπτικές σειρές (ειδικά εποχής). Αγχολυτικό μου οι όμορφες στιγμές με φίλους.

Αρθρα απο την ιδια κατηγορια

Klute

Klute: Ωδή στην ανθρώπινη ψυχή

Μετά από την τραγική είδηση του θανάτου του αγαπημένου ηθοποιού

Οι ψάθινες τσάντες είναι το απόλυτο καλοκαιρινό αξεσουάρ.

Οι ψάθινες τσάντες, ιδιαίτερα δημοφιλείς τους καλοκαιρινούς μήνες, αποτελούν