4 πιθανά spin offs από τους δημιουργούς του Game of Thrones!

Το Game of Thrones το καλοκαίρι θα μονοπωλήσει το ενδιαφέρον του κοινού. Οι 2 τελευταίες σεζόν θα είναι αρκετά γεμάτες και θα μας αφήσει με μια γλυκόπικρη γεύση. Οι δημιουργοί όμως, φαίνεται ότι δεν θα μας αφήσουν έτσι. Πρόσφατα, το HBO υπέγραψε συνεργασία με 4 σεναριογράφους για την δημιουργία τεσσάρων spin offs σειρών  του Game of Thrones! Ο George R.R. Martin θα συμμετέχει σε όλο αυτό το εγχείρημα, όπως ήταν φυσικό. Οι παραγωγοί Dan Weiss και David Benioff θα επιστρέψουν και στα επόμενα επίσης. Δεν είναι σίγουρο ότι και οι 4 ομάδες θα τα καταφέρουν να περάσουν τις σειρές τους από την διοίκηση του HBO, όμως τα νέα είναι εκπληκτικά.

Οι ομάδες συγγραφής

Όπως είπαμε, 4 ομάδες με επικεφαλής ταλαντούχους σεναριογράφους, ετοιμάζουν τα προσχέδια τους για 4 τουλάχιστον σειρές βασισμένες στην μυθολογία του Game of Thrones. Ας ρίξουμε μια πιο αναλυτική ματιά στις ομάδες αυτές.

Advertisements
Ad 14

 

Max Borenstein – Ο Max Borenstein είναι ο δημιουργός της σειράς Minority Report στο κανάλι Fox, και έγραψε το σενάριο στα Godzilla, Kong: Skull Island όπως και στην επόμενη ταινία της σειράς, Godzilla: King of the Monsters.

Jane Goldman και George R. R. Martin – Η Jane Goldman έχει πολλές επιτυχίες στο ενεργητικό της, όπως τα Stardust, Kick-Ass, X-Men: First ClassKingsman: The Secret Service, Kingsman: The Golden Circle, X-Men: Days of Future Past, Miss Peregrine’s Home for Peculiar Children.

Brian Helgeland – Ο σεναριογράφος του οσκαρικού L.A. Confidential, έχει γράψει και σκηνοθετήσει το A Knight’s Tale, Payback42 και το Legend. Επίσης εργάστηκε επάνω στο σενάριο του Robin Hood του Ridley Scott, στα The Taking of Pelham 123, Man on Fire, καθώς και στο Blood Work και το καταπληκτικό Mystic River του Clint Eastwood.

Διαβάστε επίσης  Preacher: Αναζητώντας το Θεό στο σύγχρονο κόσμο

Carly Wray και George R. R. Martin – H Carly Wray έχει εργαστεί επάνω στο Mad Men και τα The Bastard Executioner, Constantine καθώς και στο The Leftovers του HBO.

Πέραν από τις ανακοινώσεις για τα ονόματα των σεναριογράφων, τίποτα δεν είναι σίγουρο. Δεν ξέρουμε αν τα spin offs θα είναι prequels, sequels, ή spin offs χαρακτήρων που ήδη έχουμε δει. Το σύμπαν του George R.R. Martin έχει αρκετό υλικό και θα μπορούσε να είναι οτιδήποτε ή και όλα μαζί. Υπάρχουν πολλά κενά στην ιστορία, ή αναφορές που θα μας άρεσε να τις δούμε με μια πιο αναλυτική ματιά. Όπως και να χει, θα πρέπει να περιμένουμε το τέλος του Game of Thrones για να έχουμε κάποια επίσημη ανακοίνωση επάνω σε αυτό.

Αρθρα απο την ιδια κατηγορια

Το αγόρι που δεν ήξερε τι θα πει φόβος

Το αγόρι που δεν ήξερε τι θα πει φόβος

Είναι ευχή ή κατάρα να μη νιώθεις;  Σού αρέσουν οι
Η Περιπατητική Σχολή του Αριστοτέλη

Η Περιπατητική Σχολή του Αριστοτέλη

Η Περιπατητική Σχολή του Αριστοτέλη, γνωστή και ως «Λύκειον», βρισκόταν