10 Αξέχαστες στιγμές του Gossip Girl: Chuck και Blair

Το Gossip Girl μας συντρόφεψε καθ’ όλη τη διάρκεια της εφηβείας μας και είναι σίγουρα μία από τις καλύτερες ξένες σειρές του είδους της. Μας έκανε να γελάσουμε, να κλάψουμε και να φωνάξουμε μπροστά από την τηλεόραση. Παρακάτω είναι κάποιες από τις πιο ρομαντικές και αξέχαστες στιγμές της Blair Waldorf και του Chuck Bass, που μας έκαναν να τους λατρέψουμε και να ερωτευθούμε κι εμείς μαζί τους, από το 2007 μέχρι το 2012.

10. “I can’t stand the thought of you with anyone else” 

Ep. The Backup Dan

Δεν θα ήταν ο Chuck και η Blair χωρίς τα τρελά τους σκαμπανεβάσματα. Αυτή η σκηνή μάς αποδεικνύει πως καμιά φορά η αληθινή αγάπη πρέπει να περιμένει. Η Blair ήταν έτοιμη να παντρευτεί τον πλούσιο Louis, αλλά τη τελευταία στιγμή το σκάει. Ο Chuck και η Blair κάνουν μία σοβαρή συζήτηση, όπου και οι δύο τους εξομολογούνται πως θέλουν να είναι μαζί. Παράλληλα, όμως, η Blair αρνείται να προχωρήσουν στη σχέση τους, αν αυτό που χρειάζεται είναι να την “αγοράσει” από τον Louis. “I can’t stand the thought of you with anyone else, I don’t care what it costs, where we have to go, I just want to be with you.” Όσο ρομαντικό κι αν είναι, που ο Chuck είπε ελεύθερα αυτό που αισθανόταν, όλοι ξέρουμε πως η Blair έπραξε σωστά που δε δέχτηκε να αγοραστεί και να ανταλλαχθεί σαν αντικείμενο.


9. “If two people are meant to be together…”

Ep. The Witches of Bushwick

Ο τέταρτος κύκλος ήταν αρκετά ταραχώδης για το αγαπημένο μας ζευγάρι, καθώς πάλευαν με τις συνέπειες του να είναι μαζί, ειδικά όταν θέλησαν να κοινοποιήσουν τη σχέση τους. Θαυμάσαμε πολύ την Blair που περίμενε να πετύχει τους στόχους της και την επιτυχία, για να είναι εκείνη και ο Chuck ένα ζευγάρι με “ίσους όρους”. Παρ’ όλα αυτά λυπηθήκαμε όταν τους είδαμε να απομακρύνονται για άλλη μια φορά. “If two people are meant to be together, eventually they will find their way back”. Ακόμα κι αν πήραν ξεχωριστούς δρόμους μας έκαναν να πιστέψουμε στην αγάπη και στην πίστη, ιδιαίτερα όταν ο Chuck διευκρινίζει πως όταν δύο άνθρωποι αγαπιούνται κάποτε θα είναι μαζί.

Διαβάστε επίσης  Ο David Tennant κάνει τον γύρο του κόσμου σε 80 μέρες


8. “Because I’m going to love your baby as much as I love you”

Ep. Riding in Town Cars with Boys

Οι καρδιές μας έσπασαν όταν η Blair επισκέφτηκε τον Chuck και του είπε ότι ήταν έγκυος στο παιδί του Louis. Ο Chuck, ενώ έμαθε πως ο έρωτας της ζωής του είναι έγκυος στο παιδί κάποιου άλλου, είπε χαρακτηριστικά “I had it all wrong, just beacause Louis is the father of your baby does not mean you should be with him. You should be with me”. Τα συναισθήματα του για την Blair ήταν αρκετά δυνατά για να ξεπεράσει το γεγονός πως το παιδί δεν είναι δικό του. Σε μία τρυφερή σκηνή, όταν η Blair ρωτάει τον Chuck γιατί πρέπει να είναι μαζί της, εκείνος λέει πως θα αγαπήσει το παιδί της όσο αγαπάει κι εκείνη.


7. “So whatever you want to do to yourself, don’t do that to me”

Ep. In the Realm of the Basses

Ο θάνατος ενός γονιού είναι πάντα δύσκολο να το αντιμετωπίσεις και πολλές φορές ωθεί τους ανθρώπους στα άκρα. Μετά τον θάνατο του πατέρα του, ο Chuck αρχίζει να συνειδητοποιεί πως το να είναι Bass δεν τον κάνει αθάνατο και άτρωτο, κι έτσι εξαφανίζεται. Ο θείος του τον βρίσκει στη Bangkok και τον φέρνει πίσω το Manhattan. Παρ όλα αυτά, στο πάρτυ του Chuck, η Blair τον βρίσκει εντελώς μεθυσμένο, να στέκεται στην άκρη της ταράτσας ενός ψηλού κτιρίου. “So whatever you want to do to yourself, don’t do that to me”. Αν δεν έκλαψες σ’ αυτή τη σκηνή, πρέπει να είσαι πολύ σκληρός.


6. “Three Words, Eight Letters”

Ep. Summer Kind of Wonderful

Τρεις λέξεις, οχτώ γράμματα. Η Blair είναι ειδική στο να ξέρει πως να κάνει τον Chuck να ζηλέψει και ο Chuck ξέρει ακριβώς τα αδύνατα σημεία της. Όταν η Blair φέρνει ένα καινούριο αγόρι σε ένα από τα κοσμικά πάρτυ τους, και οι δυο τους ξέρανε το παιχνίδι που παιζόταν. Μάθαμε πως η Blair θέλει περισσότερα από όσα ο Chuck είναι ικανός να δώσει γιατί φοβάται να είναι ευάλωτος. Η Blair ζητάει μόνο ένα πράγμα από αυτόν. Τρεις λέξεις, οχτώ γράμματα. Όταν η Blair απομακρύνεται, ήταν σίγουρο πως ο δεύτερος κύκλος θα ήταν γεμάτος από δράμα κι ότι η σχέση τους θα συνεχίσει να είναι πολύπλοκη.

Διαβάστε επίσης  Netflix: Μίνι σειρά για τη διάσωση της ποδοσφαιρικής ομάδας στη Ταϊλάνδη


5. “If I got through my fear of you, you can get through yours for me”

Ep. Last Tango, Then Paris

Ήταν μία από εκείνες τις στιγμές που θέλαμε να πετάξουμε τη τηλεόραση μας από το παράθυρο. Η στιγμή ποτέ δεν είναι σωστή για αυτούς τους δύο και όταν ο Chuck προκαλεί τη Blair να τον συναντήσει στην κορυφή του κτιρίου Empire State για να αποδείξει την αγάπη της σ’ αυτόν, στην αρχή αρνείται. “If you are not there tomorrow at 7.01 I’m closing my heart to you forever”. Τη τελευταία στιγμή καταλαβαίνει πως τα συναισθήματα της για εκείνον είναι αληθινά και ότι είναι αρκετά γενναία για να είναι μαζί του. Ως συνήθως τα πράγματα δεν πάνε όπως τα περιμένουμε και ο Chuck καταλήγει να στέκεται μόνος του στο Empire State, με την  καρδιά του ραγισμένη.


4. “It wouldn’t be my world without you in it”

Ep. Double Identity

Αυτή η στιγμή μας έκανε να αισθανθούμε πάρα πολλά. Ο Chuck αλλάζει όνομα σε Henry Prince, αφού τον έχουν ληστέψει και πυροβολήσει στο τέλος της προηγούμενης σεζόν. Πίστευε πως θα γίνει ο άντρας που θα μπορούσε κάποιος άλλος να αγαπήσει. Η Blair μας έκανε να κλάψουμε όταν του υπενθυμίζει πως κάποιος τον αγάπησε αλλά όχι πια. Μπορεί να ξέραμε από την αρχή πως ο Chuck και η Blair θα καταλήξουν κάποια στιγμή μαζί, αλλά οι καρδιές μας δεν το άντεξαν.


3. “You may kiss the bride”

Ep. New York, I Love You XOXO

Κάθε μεγάλη στιγμή μεταξύ τους είναι γεμάτη με δράμα και δεν υπήρχε λόγος να διαφέρει ο γάμος τους. Θα περιμένατε ο γάμος τους να είναι μία ρομαντική τελετή, αλλά στην πραγματικότητα ήταν μία μικρή τελετή με οικογένεια και φίλους που ολοκληρώθηκε σε λιγότερο από ένα λεπτό. Σειρήνες ακουγόντουσαν και οι αστυνομικοί είχαν καταφτάσει για να συλλάβουν τον Chuck. Μπορείτε να σκεφτείτε κάτι πιο κατάλληλο για τον Chuck και τη Blair; Αφού ο Chuck παίρνει την άδεια να φιλήσει τη νύφη, συλλαβίζει αθόρυβα “σ’ αγαπώ” και αναμφίβολα είναι ό,τι πιο γλυκό έχουμε δει. Τουλάχιστον μέχρι να δούμε τον αξιολάτρευτο γιο τους, Henry.

Διαβάστε επίσης  Death Note : Μια σειρά που διαφθείρει την νεολαία μας - ή και όχι. Από την Ελίνα Τουκουσμπαλίδου


2. “I love you too”

Ep. The Goodbye Gossip Girl

Το φινάλε του δεύτερου κύκλου. Έχουν σίγουρα τα σκαμπανευάσματα τους, τις δυσκολίες, αλλά και τους θριάμβους τους αλλά τίποτα δε συγκρίνεται με την πρώτη φορά που ο Chuck  καταφέρνει να πει στην Blair πως την αγαπάει. Αν οι πράξεις μιλάνε πιο δυνατά από τις λέξεις, τότε ο Chuck κυριολεκτικά “φωνάζει” καθώς  της δίνει μεταξύ άλλων macarons από το Παρίσι αφού έχει ταξιδέψει όλη την Ευρώπη για να τα παραλάβει για εκείνη. “Everywhere I went, you caught up with me”. Δεν μπορεί να φανταστεί ένα κόσμο χωρίς τη Blair και εμείς δεν μπορούμε να φανταστούμε ένα κόσμο που δεν είναι μαζί, ακόμα κι αν χρειάζεται μία ολόκληρη σειρά για να χωρίσουν και να τα ξαναβρούν ώστε να κερδίσουν το χαρούμενο τέλος που τους αξίζει.


1. “First Kiss”

Ep. Victor/Victoria

Δεν υπάρχει καλύτερο από το πρώτο φιλί των αγαπημένων μας χαρακτήρων. Από εκείνη τη στιγμή το κοινό τους ήθελε μαζί για πάντα. Ο Chuck βγάζει τον άγριο εαυτό της Blair και η Blair τον ήσυχο εαυτό του Chuck. Από τη σέξυ ατμόσφαιρα του κλαμπ του, καταλήγουν στη λιμουζίνα του, όπου μοιράζονται το πρώτο φιλί τους και… κάτι παραπάνω. Ήταν ολοφάνερο από τότε, πως θα είναι το αγαπημένο μας ζευγάρι του Gossip Girl.

Συμφωνείς με τις επιλογές μας;

 

 

 

Γεννημένη και μεγαλωμένη στην Αθήνα. Λατρεύει τις γάτες και το πρώτο πράγμα που θα πει κάποιος μόλις την γνωρίσει είναι πως είναι γλυκιά. Της αρέσει να ζωγραφίζει αλλά σπουδάζει πληροφορική στο ΤΕΙ της Αθήνας και ναι, είναι αναποφάσιστη.

Αρθρα απο την ιδια κατηγορια

Οι τέσσερις μεγάλες κυρίες του ιμπρεσιονισμού

Οι τέσσερις μεγάλες κυρίες του ιμπρεσιονισμού τιμήθηκαν από την Εθνική
Γαμήλιο Ταξίδι

Γαμήλιο Ταξίδι: Πώς να το κάνετε ξεχωριστό

Είναι γεγονός ότι το γαμήλιο ταξίδι ή μήνας του μέλιτος