10 sites τόσο χρήσιμα που σε κάνουν να αισθάνεσαι παράνομος

2 Νοεμβρίου 2022

10 sites τόσο χρήσιμα που σε κάνουν να αισθάνεσαι παράνομος

Δυσκολεύεστε να αφαιρέσετε τον φόντο μιας φωτογραφίας στο Photoshop ή προσπαθείτε να εφαρμόσετε σύνθετους τύπους excel; Λοιπόν, γνωρίζουμε ότι αυτές οι φαινομενικά απλές εργασίες μπορούν να καταλαμβάνουν ώρες από τον καθημερινό χρόνο σας, πιθανότατα και κόστος από την εργασία σας.

Ζούμε σε έναν κόσμο που αναζητά την αποδοτικότητα, επομένως είναι σημαντικό να είστε αποτελεσματικοί εάν θέλετε να είστε μπροστά από τον ανταγωνισμό. Πολλά από τα ψηφιακά προβλήματα που συναντάμε έχουν αρνητική επίδραση στην αποτελεσματικότητά μας, αλλά χρησιμοποιώντας τα σωστά εργαλεία αυτά τα προβλήματα μπορούν εύκολα να αποφευχθούν.

Οι διαδικτυακές εφαρμογές προχωρούν με γρήγορους ρυθμούς, στις μέρες μας υπάρχουν αμέτρητες ιστοσελίδες που έχουν κατασκευαστεί για να αντιμετωπίζουν καθημερινά προβλήματα. Εδώ έχουμε ετοιμάσει μια λίστα με 10 sites που θα ανεβάσουν την ψηφιακή σας εμπειρία, εάν δεν τα γνωρίζετε ήδη.

Advertisements
Ad 14

Remove.bg

Όλοι έχουμε δυσκολευτεί ενώ προσπαθούμε να αφαιρέσουμε φόντο από εικόνες, αλλά ξέρατε ότι υπάρχει ένας ιστότοπος που μπορεί να το κάνει για εσάς; Ναι, το remove.bg είναι ένα από τα πιο χρήσιμα sites και μπορεί να αφαιρέσει το φόντο οποιασδήποτε εικόνας μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα, το μόνο που πρέπει να κάνετε είναι μια απλή μεταφορά και απόθεση.

12ftladder

Κάνατε ποτέ κλικ σε ένα άρθρο ειδήσεων, με ενθουσιασμό να το διαβάσετε, αλλά εμφανίζεται μια ειδοποίηση συνδρομής που σας λέει να πληρώσετε εάν θέλετε να προχωρήσετε; Γνωρίζουμε πόσο ενοχλητικό είναι, αλλά υπάρχει λύση στο πρόβλημα. Το 12ft ladder είναι ένας ιστότοπος που σας βοηθά να ξεκλειδώσετε οποιοδήποτε κλειδωμένο άρθρο με συνδρομή, το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να αντιγράψετε και να επικολλήσετε τη διεύθυνση URL του άρθρου που θέλετε να διαβάσετε.

Διαβάστε επίσης  AI - Τεχνητοί Εγκέφαλοι που λειτουργούν όπως κι εμείς.

PDF Drive

Το να μην διαβάζεις επειδή δεν έχεις την οικονομική δυνατότητα να αγοράσεις βιβλία είναι μια δικαιολογία στις μέρες μας. Το Διαδίκτυο είναι γεμάτο από βιβλιοθήκες PDF που περιέχουν ψηφιακές εκδόσεις μερικών από τα καλύτερα βιβλία του κόσμου. Ένα τέτοιο παράδειγμα είναι το PDFdrive , το οποία είναι η μεγαλύτερη συλλογή PDF στον κόσμο. Κάθε φορά που θέλετε να διαβάσετε ένα βιβλίο, απλώς μεταβείτε στη μονάδα PDF, πληκτρολογήστε το όνομα και κατεβάστε ένα αντίγραφο PDF.

Στην Ελλάδα όμως, η συγκεκριμένη σελίδα δεν είναι πια διαθέσιμη. Η πρόσβαση στη σελίδα που προσπάθησες να επισκεφθείς έχει διακοπεί με απόφαση της ΕΔΠΠΙ, γιατί παρείχε πρόσβαση παράνομα σε έργα που προστατεύονται με δικαίωμα πνευματικής ιδιοκτησίας ή/και συγγενικά δικαιώματα.

Temporary Mail

Σε ποιον αρέσει να ξυπνά στις 3 το βράδυ από τον ήχο ενός διαφημιστικού email; Αυτό ακριβώς σας βοηθά να αποφύγετε η προσωρινή αλληλογραφία. Η Temporary mail σάς παρέχει ένα προσωρινό email και ένα φάκελο εισερχομένων για να σας βοηθήσει να εγγραφείτε σε ιστότοπους και να αποφύγετε όλα τα ανεπιθύμητα μηνύματα και τα διαφημιστικά μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Quill Bot

Ας συμφωνήσουμε ότι δεν έχουμε όλοι τέλειες δεξιότητες γραφής, αλλά τι κάνετε όταν θέλετε πραγματικά να παραφράσετε το τέλειο δοκίμιο ή να γράψετε μια περιγραφή προϊόντος προς πώληση; Λοιπόν, απλώς απευθυνθείτε στο Quill Bot, ένα εργαλείο παράφρασης AI που παίρνει ένα μέτριο κομμάτι γραφής και το μετατρέπει σε ευανάγνωστη και εκπληκτική μορφή.

MixKit

Εάν σας αρέσουν τα προγράμματα επεξεργασίας βίντεο, τότε είμαστε σίγουροι ότι έχετε ξοδέψει χιλιάδες ώρες προσπαθώντας να βρείτε στοκ βίντεο και μουσική χωρίς δικαιώματα σε όλο το Διαδίκτυο. Σταματήστε να δυσκολεύεστε τον εαυτό σας και επισκεφτείτε το MixKit, έναν ιστότοπο που προσφέρει στοκ βίντεο κλιπ, στοκ μουσική, ηχητικά εφέ και πρότυπα βίντεο όλα δωρεάν.

Διαβάστε επίσης  Xenobots: οι πρώτοι ζωντανοί, προγραμματιζόμενοι οργανισμοί

Excel Formula Bot

Το να κάθεσαι μπροστά σε ένα φύλλο excel για ώρες, μερικές φορές μπορεί να είναι απογοητευτικό, τα πράγματα μπορεί να γίνουν ακόμη χειρότερα όταν δεν έχεις τους κατάλληλους τύπους για να κάνεις υπολογισμούς. Αλλά μην ανησυχείτε επειδή το Excel Formula Bot έχει βρει τη λύση για εσάς, το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να του δώσετε μια οδηγία κειμένου και θα δώσει αμέσως έναν τύπο excel.

Scribe

Είστε ο φίλος της παρέας με τις περισσότερες γνώσεις τεχνολογίας, αλλά συχνά δυσκολεύεται να εξηγήσει σε άλλους μια διαδικασία που στον ίδιο φαίνεται απλή; Λοιπόν, ο Scribe σας λύνει τα χέρια. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να καταγράψετε την οθόνη σας χρησιμοποιώντας τον Scribe. Ο Scribe θα δημιουργήσει έναν τρόπο καθοδήγησης, με στιγμιότυπα οθόνης και οδηγίες.

We Transfer

Η κοινή χρήση μεγάλων αρχείων από τη μια συσκευή στην άλλη μπορεί να είναι αγχωτική, αλλά όχι όταν χρησιμοποιείτε το We Transfer . Αυτό συμβαίνει επειδή το We Transfer σάς επιτρέπει να ανεβάσετε αρχεία έως και 2 gb σε ένα cloud, ο σύνδεσμος του cloud είναι κοινόχρηστος, επομένως οποιοσδήποτε έχει τον σύνδεσμο και έχει πρόσβαση μπορεί να κάνει λήψη του αρχείου, κάνοντας τις μεταφορές πολύ πιο εύκολες.

Namelix

Εάν είστε ιδιοκτήτης μιας επιχείρησης, είμαστε σίγουροι ότι αφιερώσατε πολύ χρόνο προσπαθώντας να αποφασίσετε ένα όνομα για αυτήν. Αλλά δεν χρειάζεται να το κάνετε αυτό για το επόμενο επιχειρηματικό σας εγχείρημα, καθώς το Namelix μπορεί να δημιουργήσει ένα απλό, περίεργο και επώνυμο όνομα για εσάς χρησιμοποιώντας AI.

 

Πηγή:

https://www.techjuice.pk/

by Abdullah Shahid

Είμαι Μηχανικός Ηλεκτρονικός, γεγονός πολύ δύσκολο για γυναίκα! Όμως, η τεχνολογία και ειδικότερα η ηλεκτρονική, είναι το μεγάλο μου πάθος! Ζω σ’ ένα ορεινό χωρίο της Πίνδου και καθημερινά φρέσκες ιδέες με οδηγούν στην απλοποίηση της καθημερινότητάς μου, με τη βοήθεια της τεχνολογίας.

Αρθρα απο την ιδια κατηγορια

Η κατάλυση του χρόνου

“Η κατάλυση του χρόνου” φέρει την πολιτική ανατροπή

Ο πολλά υποσχόμενος Μιχάλης Αλμπάτης, μετά την επιτυχία του βιβλίου

Σορτσάκια: Τα trend του καλοκαιριού

Στη λίστα καθώς μπήκε το καλοκαίρι, μπήκαν και τα σορτσάκια,