5+1 χρήσιμα apps για καλύτερη οργάνωση του χρόνου σου

20 Ιανουαρίου 2023
Πηγή: Unsplash

Εάν έχεις μια εβδομάδα γεμάτη υποχρεώσεις και συναντήσεις, τότε σίγουρα θα έχεις σκεφτεί ότι μάλλον χρειάζεσαι καλή οργάνωση χρόνου. Ο λόγος, βέβαια, είναι για να τα προλάβεις όλα και να μην ξεχάσεις κάτι. Με την ανάπτυξη της τεχνολογίας σήμερα, υπάρχουν apps που σε γλιτώνουν από το να ξεχάσεις σημαντικές υποχρεώσεις. Γι’ αυτό σου έχουμε 6 εφαρμογές που θεωρούμε θα βρεις ιδιαίτερα χρήσιμες και θα σε βοηθήσουν να βελτιώσεις την οργάνωση σου.


Evernote
Ιδανικό για να έχεις όλες σου της σημειώσεις online, σε όλες σου τις συσκευές. Μπορείς να αποθηκεύσεις ιστοσελίδες που δεν θες να χάσεις και να προσαρμόζεις πως φαίνονται, ανάλογα με τις ανάγκες σου.  Ακόμα καλύτερα, σου επιτρέπει να συνδέσεις το Google Calendar σου και να οργανώσεις το πρόγραμμα σου, με όλα όσα έχεις σημειώσει ότι θες να γίνουν.


Todoist

Με ένα εύχρηστο interface και έξυπνες λειτουργίες η οργάνωση των εργασιών σου είναι εύκολη. Παράλληλα, μπορείς να τις μοιραστείς και να τις επεξεργαστείς με αλλά άτομα, κάνοντας το διαμοιρασμό τους απλή υπόθεση.


Νοtion
Με τον minimal σχεδιασμό του σε βοηθάει να οργανώσεις το πρόγραμμα σου, μέσω μίας πληθώρας templates και εργαλείων. Εάν θες να συνεργαστείς και με άλλους, μπορείς να δημιουργείς ξεχωριστές εργασίες για τον καθένα και να ορίσεις ποτέ πρέπει να γίνουν, ώστε να πάνε όλα ρολόι.


Time T
imer
Οργάνωσε το χρόνο σου σωστά και κάνε τις εργασίες σου στην ώρα τους. Όρισε timers με διαφορετικά ονόματα, χρώματα, ειδοποιήσεις και πολλά αλλά. Δεν θα χρειαστεί να αγχωθείς ξανά ότι θα ξεχαστείς ή δεν θα προλάβεις ότι χρειάζεται να ολοκληρώσεις.

Διαβάστε επίσης  Τηλεπικοινωνίες γρήγορες, βιώσιμες και ασφαλής


Habit List

Εάν χρειάζεται να λαμβάνεις τακτικές ειδοποιήσεις για να ολοκληρώσεις τις εργασίες σου που έχουν προτεραιότητα, τότε αυτό το app είναι ότι πρέπει. Επιπλέον, μπορείς να δεις την πρόοδο σου σε αναλυτικά σε reports για ότι έγινε, πόσο γρήγορα και να οργανωθείς ακόμα καλύτερα.


timeBro
Με την εφαρμογή αυτή, μπορείς να δεις τι κάνεις την ώρα που χρησιμοποιείς τον υπολογιστή σου και να συγκεντρώσεις στατιστικά για τις εφαρμογές που χρησιμοποιείς. Θα σε βοηθήσει όταν θες να βελτιώσεις την διαχείριση του χρόνο σου και να ελέγξεις σε τι εφαρμογές τον δαπανάς. Σημαντικό χαρακτηριστικό αυτού του app, είναι ότι με βάση τα δεδομένα αυτά, σου προτείνει πως να βελτιώσεις τον χρόνο σου μέσα από εναλλακτικές εφαρμογές που μπορείς να χρησιμοποιήσεις.

Οι παραπάνω εφαρμογές είναι κατάλληλες εάν θες να κάνεις γρηγορότερα τις εργασίες, να μην τις ξεχνάς και να βελτιώσεις το πως διαχειρίζεσαι τον χρόνο σου. Ελπίζουμε να σου φανούν χρήσιμες και να βελτιώσουν την καθημερινότητα σου.


Πηγές:
https://evernote.com
https://todoist.com
https://www.notion.so
https://www.timetimer.com
https://habitlist.com
https://www.timebro.com

Ως λάτρης της τεχνολογίας μου αρέσει να ενημερώνομαι για όλες τις τελευταίες τεχνολογικές εξελίξεις. Περνάω πολύ χρόνο εξερευνώντας νέες ταινίες και σειρές ενώ η μουσική δεν λείπει από τα ενδιαφέροντα μου. Το να γράφω, μου δίνει την ευκαιρία να ξεδιπλώσω σκέψεις σχετικά με τα παραπάνω ενδιαφέροντα μου και να διευρύνω τους ορίζοντες μου.

Αρθρα απο την ιδια κατηγορια

οικονομικά

Οικονομικά: είναι αναγκαίο να διδάσκονται;

Τη στιγμή που μαθήματα όπως Αρχαία, Φυσική, Χημεία διδάσκονται επί
Στην εικόνα απεικονίζεται με μπλε γράμματα η φράση Help I'm A Fish, η οποία σχηματίζει ένα ψάρι. Το background της εικόνας είναι μαύρο.

Help! I’m A Fish: Βοήθεια! Είμαι Ψάρι

Help! I’m A Fish (Δανικά: Hjælp, jeg er en