Η επετειακή γιορτή της Xiaomi ( Μέρος Β΄)

Xiaomi

Στις 31 Μαΐου πραγματοποιήθηκαν τα αποκαλυπτήρια διαφόρων προϊόντων και υπηρεσιών της κινεζικής εταιρείας Xiaomi στη «γιορτή» της για τα οχτώ χρόνια λειτουργίας της. Όλοι όσοι έχουν στην κατοχή τους ένα προϊόν της εταιρείας θα γνωρίζουν την «εμμονή» των σχεδιαστών της  με το design κάτι το οποίο είναι πλέον σήμα κατατεθέν της εταιρείας. Πάμε να δούμε αναλυτικά ποια προϊόντα έκλεψαν την παράσταση.

Mi Band 3

Ο νέος fitness tracker της Xiaomi διατηρεί όλα τα βασικά στοιχεία και χαρακτηριστικά του προκατόχου του, όπως για παράδειγμα τον μετρητή βημάτων ή τον αισθητήρα μέτρησης των καρδιακών παλμών, ωστόσο τώρα διαθέτει οθόνη τεχνολογίας OLED με διαγώνιο 0,78 ιντσών ανάλυσης 128 x 80 pixels.

Xiaomi

Επίσης διαθέτει μπαταρία 110mAh που είναι αυξημένη κατά 50% σε σύγκριση με εκείνη του προηγούμενου μοντέλου. Η Xiaomi επίσης υπόσχεται 20 μέρες διάρκειας ζωής της μπαταρίας. Το Mi Band 3 που είναι αδιάβροχο συνδέεται με άλλες συσκευές μέσω Bluetooth 4.2 και διαθέτει NFC ώστε ο χρήστης του να μπορεί να πραγματοποιεί πληρωμές ανέπαφα. Το λουράκι επίσης μπορεί να αλλάξει, με την Xiaomi να προσφέρει διάφορες χρωματικές επιλογές. Η τιμή του απλού μοντέλου είναι 26 δολάρια  ενώ εκείνου με NFC είναι 31.

MIUI 10

Η νέα έκδοση UI επικεντρώνεται στην ταχύτητα, στο ανασχεδιασμένο περιβάλλον ως προς τα γραφικά του στοιχεία, στις βελτιωμένες ειδοποιήσεις ήχου και στην υποστήριξη πορτραίτων bokeh χωρίς τη χρήση της δεύτερης κάμερας. Πρώτα απ’ όλα υπάρχει αντικατάσταση των πλήκτρων με full screen gestures. Με τις πλήρεις οθόνες να κυριαρχούν τα παραδοσιακά on-screen πλήκτρα αρχίζουν να εξαφανίζονται  δίνοντας την θέση τους σε full-screen gestures. H MIUI 9 Global Beta ROM 7.12.28 υποστηρίζει ήδη gestures για τα Redmi Note 5, Redmi 5, Mi MIX 2 και άλλα smartphones αλλά μετά από την μεγάλη ανταπόκριση από τους κατόχους, η Xiaomi τις αναβάθμισε σε ένα εντελώς νέο επίπεδο κι έτσι το MIUI 10 θα προσφέρει τη δυνατότητα αυτή και στα παλιά smartphones με οθόνη 16:9.

Διαβάστε επίσης  Self'it , η εφαρμογή που θέλει να φέρει κάθε πόλη στην οθόνη του κινητού σου!

Ένα ακόμα χαρακτηριστικό του καινούριου UI είναι η χρήση του AI preload, όπου το σύστημα λειτουργεί με ΑΙ και παρακολουθεί ποιες εφαρμογές ανοίγετε και πότε. Έτσι μαθαίνει και περιμένει να ανοίξετε την εφαρμογή που θέλετε, έτοιμο για ταχεία φόρτωση, η οποία δεν διαρκεί πάνω από ένα δευτερόλεπτο. Για να το κάνει αυτό φορτώνει το σύστημα την εφαρμογή πριν από εσάς στο background. Έχουμε επίσης την προσθήκη των ηχητικών εφέ, όπου για παράδειγμα οι ήχοι ειδοποίησης εμπνέονται από τον ήχο των σταγονιδίων νερού, οι ήχοι διαγραφής είναι εμπνευσμένοι από την άμμο και οι ήχοι εισόδου προέρχονται από τον ήχο του ξύλου.

Τέλος εκτός των gestures, τα εικονίδια, η γραμμή κατάστασης, η αρχική οθόνη, η οθόνη κλειδώματος, όλα έχουν επανασχεδιαστεί πλήρως. Το τμήμα ειδοποιήσεων και καιρού έχει γίνει απόλυτα διαφανές. Η πιο αξιοσημείωτη αλλαγή είναι η οθόνη πρόσφατων εφαρμογών, όπου αντί απλά να δείχνει μια λίστα με τις εφαρμογές σε μία στήλη όπως στο MIUI 9, τώρα έχουμε μεγιστοποίηση στην 18:9 οθόνη εμφανίζοντας τις εφαρμογές σε δύο στήλες.

Αρθρα απο την ιδια κατηγορια

Οι ψάθινες τσάντες είναι το απόλυτο καλοκαιρινό αξεσουάρ.

Οι ψάθινες τσάντες, ιδιαίτερα δημοφιλείς τους καλοκαιρινούς μήνες, αποτελούν

Αφιέρωμα στον συγγραφέα Νίκο Γιαννακόπουλο

Τον συγγραφέα, Νίκο Γιαννακόπουλο τον γνωρίσαμε μέσα από τις εκδόσεις