Καλύτερες κάμερες σε κινητά

Καλύτερες φωτογραφικές κάμερες σε κινητάΣήμερα θα σας παραθέσω τις καλύτερες φωτογραφικές κάμερες σε κινητά.Για να ξεκινήσεις να ασχολείσαι με την φωτογραφία ή την κινηματογραφία,δεν χρειάζεσαι τον πιο εξειδικευμένο εξοπλισμό, πρέπει να ξεκινάμε από τα χαμηλά και να προχωράμε ομαλά στην εξέλιξη. Ως παράδειγμα σας δίνω έναν από τους πιο διάσημους σκηνοθέτες στην Αμερική,Στίβεν Σόντερμπεργκ(Ocean’s Franchise, Erin Brockovich κλπ) χρησιμοποιείσαι ένα IPhone για το γύρισμα της καινούριας του ταινίας UNSANE. Το χαρακτήρισε, “απελευθερωτικό” και το “μέλλον” του κινηματογράφου.Για αυτό δεν χρειάζεται να ψάχνεις μακριά,από το ίδιο σου κινητό. Αν όμως θες κάτι πιο σίγουρο σε θέμα κάμερας σε κινητό,τότε συνέχισε να διαβάζεις. Σου δίνω τρεις επιλογές, που έχουν τις καλύτερες φωτογραφικές κάμερες σε κινητά ,σε επίπεδο compact κάμερας.
Καλύτερες φωτογραφικές κάμερες σε κινητά
Προσφέρει μια πιο εξελιγμένη εμπειρία στην φωτογραφία. Κάτι που δεν βλέπουμε,πολύ συχνά σε κινητά. Έχει διπλή κάμερα,μια 20 Megapixels και η άλλη 12. Αυτό βοηθάει να βγάζεις πιο καθαρές λήψεις. Επίσης βοηθάει σε καθαρές λήψεις και το βράδυ. Κάτι που είναι δύσκολο και για κάποιον με DSLR. Και για βιντεοσκοπήσεις προσφέρει το πολύ-αγαπημένο πια, 4Κ.
Την τιμή του θα την δεις εδώ.
Καλύτερες φωτογραφικές κάμερες σε κινητά

Αυτό το κινητό έχει 3 Mp παραπάνω,από την μία κάμερα του Honor 9. Αν θες να βγάλεις φωτογραφίες πεντακάθαρες, αλλά είσαι εν κινήσει, τότε μην φοβάσαι για το Sony Xperia X έχει τεχνολογία τριπλής ανίχνευσης.Μπορεί να κάνει λήψη φωτογραφίας σε λίγα δευτερόλεπτα, οπότε για έναν επίδοξο φωτογράφο δρόμου αυτό το εργαλείο σε βοηθάει να τραβάς φωτογραφίες χωρίς να παλεύεις.Την τιμή του θα την δεις εδώ

Καλύτερες φωτογραφικές κάμερες σε κινητά
Δύο κινητά Sony, αλήθεια δεν το έκανα επίτηδες. Η Sony γενικά έχει ανεβάσει την ποιότητα των υλικών που χρησιμοποιεί στις κάμερες. Και έτσι έχει ανέβει και η φήμη της. Στο Ζ1 έχεις 20,7 Mp και χρησιμοποιεί το EXMOR R που ανεβάζει την ποιότητα των φωτογραφιών και των βίντεο σου. Έχεις καθαρή λήψη και στο βράδυ.  Σε φωτογραφία και βίντεο.Την τιμή του θα την δεις εδώ
Εν τέλει,ο πειραματισμός, είναι υγιείς μα,και αναγκαίος. Και αφού η τεχνολογία προσφέρει περισσότερα από πριν,έτσι σου προσφέρονται πολλές επιλογές.Οι επιλογές υπάρχουν, άμα υπάρχει και η θέληση τότε μπορείς να ξεκινήσεις τώρα.
Διαβάστε επίσης  Canon: Ο βασιλιάς της φωτογραφίας ή μήπως όχι;

Λέγομαι Χαρίσσα και ,σπουδάζω στο Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής ( πρώην ΤΕΙ Πειραιά ) στην Διοίκηση Τουρισμού .
Και ασχολούμαι με την φωτογραφία ενεργά εδώ και πέντε χρόνια, και είναι κάτι που γεμίζει την μέρα μου,με δημιουργικότητα .

Αρθρα απο την ιδια κατηγορια

Σκέψεις αφιερωμένες στον εαυτό μας...

Σκέψεις αφιερωμένες στον εαυτό μας…

Ας πάρουμε μια ανάσα. Ας αφιερώσουμε και λίγο χρόνο σε
Πήλιο

Πήλιο: Ένα Σαββατοκύριακο στα παραμυθένια χωριά του

Πήλιο, το βουνό των Κενταύρων, το θέρετρο των θεών του