Νέες κυκλοφορίες από τις εκδόσεις iWrite!

Οι πρότυπες εκδόσεις iWrite που μετουσιώνουν την ιδέα σου σε βιβλίο, είναι κοντά μας με νέες κυκλοφορίες και τον Δεκέμβριο με βιβλία που καλύπτουν κάθε αναγνωστικό ενφιαφέρον. Παιδικά, ποίηση και λογοτεχνία για ενήλικους μαζί με την πολυαναμενόμενη συνέχεια της τριλογίας Η μήτρα του κακού από το πεδίο της φανταστικής λογοτεχνίας, συμπληρώνουν ένα πλούσιο πρόγραμμα με αξιόλογες προτάσεις! Με την ευκαιρία των γιορτών, δείτε παρακάτω βιβλία που αξίζουν της προσοχής μας και που αποτελούν εξαιρετικές προτάσεις για δώρο από τις εκδόσεις iWrite:

 

Ο καθρέφτης της ψυχής – Κώστας Μεταλλίδης
Τι συμβαίνει όταν πέντε έφηβοι προσπαθούν να πολεμήσουν την πλήξη του καλοκαιριού στη Θεσσαλονίκη; Ένα διώροφο εγκαταλειμμένο κτίριο αποτελεί πρόκληση για εκείνους. Όταν, μετά από πολλή προσπάθεια, θα καταφέρουν να μπουν μέσα ο Ορέστης θα διαπιστώσει ότι τελικά οι φίλοι του είναι τόσο ξεχωριστοί όσο και διαφορετικοί ο ένας από τον άλλο. Μία αναπάντεχη συνάντηση ίσως αλλάξει την ζωή του Ορέστη…

 

 

 

Τα Χριστούγεννα της καφέ αρκούδας – Δήμητρα Στεφανίδου
Η καφέ αρκούδα παρέα με τους φίλους της (έναν λαγό και μία αράχνη) αποφασίζει πως θέλει να γνωρίσει τις ξαδέλφες της στον Βόρειο πόλο. Ξεκινώντας το ταξίδι της η καφέ αρκούδα υπόσχεται στους γονείς της ότι θα περάσει μαζί τους τα Χριστούγεννα. Θα καταφέρει να φτάσει στον Βόρειο πόλο αλλά και να κρατήσει την υπόσχεσή της; Ένα τρυφερό παραμύθι για την φιλία και την οικογένεια, την τόλμη και το θάρρος στην επίτευξη των στόχων μας.

 

Επι-σκέψεις με σφηνάκια – Μαρία Παναγιώτου
Σύντομα κείμενα με βάση τις ανθρώπινες σχέσεις και την καθημερινότητα, στην κυρίαρχη θέση της οποίας βρίσκεται ο έρωτας. Τα κείμενα αυτά απευθύνονται σε όσους προβληματίζονται και σε όσους αισθάνονται. Ένας καλός καφές ή ένα καλό ποτό αποτελούν ιδανική συνοδεία για να απολαύσετε το βιβλίο!

Διαβάστε επίσης  Τζούλιαν Μπαρνς, Ένα κάποιο τέλος: ένα έργο μοναδικό

 

Ήχος από μπλουζ – Μαρία Παναγιώτου
Ένα ταξίδι στην Κύπρο, την Αθήνα, την Κρήτη και την Ιταλία αναζητώντας την φιλία, την αγάπη και την καριέρα. Ο κάθε τόπος θα αφήσει τα δικά του σημάδια στον έρωτα που γεννήθηκε υπό τους ήχους του μπλουζ και που κλονίζεται από τις συγκυρίες.

Πνευματική μετανάστευση – Ευφροσύνη Θεοφανίδου
Καθώς τα τελευταία χρόνια πολλοί νέοι Έλληνες μεταναστεύουν, οι γονείς που μένουν πίσω καλούνται να αντιμετωπίσουν τον πόνο του αποχωρισμού. Η ποίηση αποτελεί χείρα βοηθείας για την Ε. Θεοφανίδου η οποία μέσα από τα ποιήματά της καταγράφει τις σκέψεις της για όσα συμβαίνουν σήμερα.

Ραντεβού όταν ζήσεις – Γιούλια Πομπόρτση-Μπακούλη
Η Μάγια είναι βυθισμένη στην απογοήτευση και την απόρριψη. Το Μονπελιέ, το Απαλάχιο μονοπάτι, το Λονδίνο και η Βερόνα αποτελούν τα σκηνικά μέσα στα οποία η Μάγια θα στήσει τον ερωτικό της χορό με τέσσερις άνδρες…

Ιστορίες του τόπου μας Διδυμότειχο – Συλλογικό έργο
Οι εκδόσεις iWrite διοργανώνοντας τον διαγωνισμό Ιστορίες του τόπου μας, προσκάλεσαν συγγραφείς ανεξαρτήτου ηλικίας να συμμετέχουν με ένα διήγημά τους που θα είχε ως φόντο την πόλη του Διδυμοτείχους. Μέσα από τα διηγήματα θα γνωρίσουμε καλύτερα τον τόπο και θα ζήσουμε μια μυστηριώδη ιστορία ή μια ιστορία αγάπης στην ακριτική πόλη!

Το συννεφόδεντρο – Margaret P. Dalkour
Το δεύτερο μέρος της σειράς Η μήτρα του κακού έχει ως ήρωα και πάλι τον Frank Winders. Έρχεται η στιγμή που ο Frank καλείται να αντιμετωπίσει την πραγματικότητα. Τα βιώματα και οι εμπειρίες που είχε κλειδώσει στο υποσυνείδητό του παλεύουν να βγουν προς τα έξω και το δεύτερο γράμμα αποκαλύπτει πως το ταξίδι του στις τρεις παράλληλες πραγματικότητες ήταν πραγματικό! Πως γίνεται όμως το μέλλον να διαμορφώνει το παρελθόν;

Διαβάστε επίσης  Βιβλία που θα διαβάσουμε σύντομα από τις εκδόσεις Μεταίχμιο

Με καταγωγή από Καβάλα και τόπο διαμονής την Θεσσαλονίκη, γράφω για όσα διαβάζω και με συναρπάζουν ή για όσα ακούω και πιστεύω ότι αξίζει να ακουστούν. Αγαπώ ιδιαίτερα τους συγγραφείς που ζουν για να γράφουν και όχι όσους γράφουν για να ζουν. Μαζί θα μιλάμε για βιβλία και συγγραφείς, θέματα πολιτισμού αλλά και όση μουσική μπορώ να αγγίξω! Μπορείτε να με βρείτε στο paul.iakovidis2010@gmail.com!

Αρθρα απο την ιδια κατηγορια

Σκέψεις αφιερωμένες στον εαυτό μας...

Σκέψεις αφιερωμένες στον εαυτό μας…

Ας πάρουμε μια ανάσα. Ας αφιερώσουμε και λίγο χρόνο σε
Πήλιο

Πήλιο: Ένα Σαββατοκύριακο στα παραμυθένια χωριά του

Πήλιο, το βουνό των Κενταύρων, το θέρετρο των θεών του