Πρόσκληση στην παρουσίαση του βιβλίου της Φρόσως Αποστόλου Η καγκελόπορτα της αγάπης

Παρουσίαση του βιβλίου της Φρόσως Αποστόλου “Η καγκελόπορτα της αγάπης” στις 9 Μαΐου 2017, 20.00 το βράδυ στο Πολιτιστικό Κέντρο Τούμπας (Κλεάνθους 57 – Θεσσαλονίκη).

Για το βιβλίο θα μιλήσει η συγγραφέας Σωτηρία Ιωαννίδου.

Αποσπάσματα θα διαβάσει η ποιήτρια Εύα Παυλίδου.

Advertising

Advertisements
Ad 14

Στον συντονισμό η λογοτέχνης και ειδική γραμματέας της ΕΛΒΕ Σοφία Χρήσταινα.


Απο το οπισθόφυλλο του βιβλίου:

Η καγκελόπορτα της αγάπηςΗ Αμαλία ζει μόνη στο σπίτι με την ολάνθιστη παραδεισένια αυλή και την καγκελόπορτα που αναγγέλλει την είσοδο των αγαπημένων της. Κι εκεί, ανάμεσα στα μυριάδες λουλούδια, μια πήλινη γλάστρα μ’ ένα έργο ζωγραφικής.

Ήρεμη, γενναιόδωρη, χαμογελαστή, με μια τεράστια αγκαλιά για όλους και περισσότερο για τρία μικρά κορίτσια. Η ανιψιά της, Δέσποινα, και οι δύο φίλες της, Ελένη και Σοφία, την έχουν πάντα πλάι τους, φύλακα-άγγελο σε κάθε στραβοπάτημα, σε κάθε επικίνδυνη στροφή της ζωής. Όσο όμως τα κορίτσια μεγαλώνουν, ο έλεγχος χάνεται. Η Αμαλία παλεύει για να κρατήσει τις ισορροπίες υποκαθιστώντας τον ρόλο των γονέων, ενώ ένας μεγάλος έρωτας αναδύεται από τα έγκατα του παρελθόντος ξυπνώντας μνήμες και αισθήσεις.

Advertising

Θα καταφέρει η Αμαλία να εμποδίσει την καταστροφή που έρχεται; Θα λυθεί ποτέ η απορία των κοριτσιών, ποιος είναι ο άντρας στην πήλινη γλάστρα, γιατί εξαφανίστηκε από τη ζωή της Αμαλίας και γιατί εκείνη δεν επιδίωξε ποτέ να κάνει οικογένεια;

Διαβάστε επίσης  Ισλαχανε: τα πρώτα επαγγελματικά σχολεία επί Τουρκοκρατίας

Ένα μυθιστόρημα που υμνεί τον έρωτα και τη φιλία.

Η συγγραφέας του βιβλίου

Η Φρόσω Αποστόλου γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη το 1991 όπου και κατοικεί.
Σπούδασε Τεχνολόγος Ιατρικών Εργαστηρίων στο ΤΕΙ Θεσσαλίας και έκανε εξειδίκευση στο Παθολογοανατομικό εργαστήριο του Γ.Ν Παπαγεωργίου.
Η λογοτεχνία την κέρδισε από την παιδική της ηλικία ,αφού ήρθε σε επαφή με το βιβλίο από πολύ μικρή .Διάφορες ιστορίες γεννιούνταν στο μυαλό της και ξεκίνησε να τις καταγράφει ώσπου κατάλαβε πως η συγγραφή είναι ένα κομμάτι του εαυτού της που χωρίς αυτό η ζωή της θα ήταν άνοστη .Το Μάρτιο του 2017 κυκλοφόρησε το πρώτο της μυθιστόρημα με τίτλο “Η Καγκελόπορτα της αγάπης” από τις εκδόσεις Πνοή.
Όνειρό της είναι μέσα από τα πονήματά της να κρατά συντροφιά στους αναγνώστες και να μιλά για φλέγοντα ζητήματα που απασχολούν την κοινωνία μας και την ελληνική οικογένεια.

Κράτα το

Advertising

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Αρθρα απο την ιδια κατηγορια

Αγίου Βαλεντίνου: 4+1 ξεχωριστές προτάσεις

Η γιορτή των ερωτευμένων ήρθε και μας βρίσκει να αναζητάμε

Η ιστορία της βιομηχανίας στη Θεσσαλονίκη

Η ιστορία της βιομηχανίας στη Θεσσαλονίκη είναι μια περίοδος ανάπτυξης