Νεκρός 22χρονος Αμερικανός τουρίστας μετά από ξυλοδαρμό

Στο νησί της Ζακύνθου και συγκεκριμένα στον όμορφο Λαγανά, το βράδυ της έκτης Ιουλίου, ένας Αμερικανός τουρίστας στην ηλικία των 22 ετών, δολοφονήθηκε από μία ομάδα δραστών σε γνωστό κλαμπ μετά από αρκετά χτυπήματα στο σώμα και στο πρόσωπο. Το χειρότερο από όλα ήταν ότι αυτό το φρικαλέο έγκλημα πραγματοποιήθηκε μπροστά στην παρέα του, που δεν πρόλαβε να αντιδράσει. Σύμφωνα με τις μαρτυρίες τους, έγινε γρήγορα και χωρίς κάποιο λόγο τη στιγμή που ο άτυχος νεαρός είχε λευκό ποινικό μητρώο. «Ήταν ένας νέος με σωστές ιδέες. Δεν προκαλούσε κανέναν και βρέθηκε στο λάθος μέρος τη λάθος στιγμή» ήταν τα λόγια του στενότερου φίλου του, που είχε την ατυχία να είναι μάρτυρας στο θέαμα αυτό.

Τα κλειστά κυκλώματα παρακολούθησης που βρίσκονται μέσα, έξω αλλά και στα γύρω καταστήματα του Λαγανά, θα δείξουν τι πραγματικά συνέβη τα ξημερώματα, κατά τη διάρκεια του άγριου ξυλοδαρμού του 22χρονου. Η αστυνομία από χθες εξετάζει καρέ καρέ όλα τα πλάνα που έχουν από τις κάμερες της γύρω περιοχής και δείχνουν τις σοκαριστικές στιγμές που ο άτυχος τουρίστας πέφτει νεκρός από τα βίαια χτυπήματα των δύο συλληφθέντων. Η ασφάλεια ερευνά την εμπλοκή και άλλων ατόμων που όπως φαίνεται στα βίντεο που έχει στη κατοχή της ενεπλάκησαν στο άγριο φονικό. Ένα από τα βίντεο που βρίσκεται στην κατοχή των Αρχών και ίσως το πιο συγκλονιστικό, δείχνει τον Σέρβο πορτιέρη να πηγαίνει στην παρέα του 22χρονου Αμερικάνου και να μιλά σε έντονο ύφος μαζί του. Μαζί με αυτόν και ένας μπάρμαν που υπάρχουν υποψίες ότι ήταν κι αυτός συμμέτοχος στο έγκλημα. Η ελληνική αστυνομία καλείται να εξιχνιάσει μία υπόθεση που μας κάνει όλους να αμφισβητήσουμε το πόσο ασφαλείς είμαστε, καθώς και να συλλογιστούμε το πόσο μεγάλο πλήγμα είναι το γεγονός αυτό για τον τουρισμό μας.

Διαβάστε επίσης  Η δε γυνή ίνα φοβήται ( ; ) τον άνδρα

Η αστυνομία, καλείται να λύσει το μυστήριο, που μας θυμίζει το έγκλημα που είχε γίνει στο νησί των Φαιάκων το 2005, με έναν επίσης άτυχο Αμερικανό τουρίστα στον Κάβο. Μακάρι να είναι το τελευταίο πλήγμα για τον τουρισμό της χώρας μας και τα θερμά μας συλλυπητήρια σε όλους τους οικείους του. Καλό ταξίδι μικρέ!

Advertisements
Ad 14

Αρθρα απο την ιδια κατηγορια

Ο λευκός ελέφαντας, η αληθινή ιστορία της Αγνής Ιωάννου

«Ο λευκός ελέφαντας» είναι το πιο αληθινό βιβλίο που θα
Φρύδια

Φρύδια: 5 tips για ένα άψογο αποτέλεσμα

Φρύδια, ή αλλιώς ο καμβάς του προσώπου μας και αυτό διότι