Αυτοί

and_i_scream_by_kankouri-d1ur7le

Αυτοί που σε ποδοπατάνε δε νιώθουνε καθημερινός αυτά που νιώθεις εσύ. Είναι απλοί παρατηρητές που το παίζουν διαιτητές περιμένοντας το πρώτο σου παράπτωμα για να σε τιμωρήσουν. Εσύ όμως κάθε φορά που δίνεις έναν αγώνα γίνεσαι καλύτερος και δυνατότερος και αποδεικνύεις σε όλους τους θεατές τη δύναμη της θέλησης.

Αυτοί που σε κοροϊδεύουν και σου συμπεριφέρονται σαν να είσαι η μαριονέτα τους δε μπορούν να καταλάβουν πως είναι να προσπαθείς να κάνεις τους ανθρώπους που αγαπάς ευτυχισμένους. Σε τοποθετούνε σε μια σκηνή και σε κουνάνε για να σε ζαλίσουν και να ξεχάσεις τα λόγια σου. Εσύ όμως κάθε φορά που σε κουνάνε δε παίρνεις τα μάτια σου από τους αγαπημένους σου που βρίσκονται στο κοινό και περιμένεις απλά να σου χαμογελάσουνε.

Αυτοί που σου τάξανε όλα τα πλούτη της γης σε βάλανε σε ένα δωμάτιο με χιλιάδες πράγματα και ρολόγια στους τοίχους που κάνουν το χρόνο να τρέχει σαν τρελός και δε τους νοιάζει αν το δικό σου το ρολόι δείχνει άλλη ώρα. Κι εσύ κάθε φορά κλείνεις τα αυτιά σου για να μην ακούς όλους αυτούς τους ενοχλητικούς ήχους και να μπορείς να σταθείς σε αυτό το δωμάτιο έως ότου ανοίξει η πόρτα και φύγεις για το σπίτι σου.

Αυτοί που σε διδάξανε τη γνώση του κόσμου σε βάλανε σε μια καρέκλα και σου φορέσανε γυαλιά για να βλέπεις καλύτερα τον κόσμο και δεν τους ενδιαφέρει αν εσύ θα τυφλωθείς. Όμως εσύ κάθε φορά κλείνεις τα μάτια σου και σκέφτεσαι τον κόσμο και τη ζωή και διαβάζεις κρυφά ποιήματα όταν γυρίζουνε την πλάτη και όταν ξαναγυρνάνε τα κρύβεις για να μην τα δουν και σου τα πάρουνε.

Διαβάστε επίσης  Τα σκοτάδια σου είναι αυτά που με τρομάζουν

c149679ff43da3df738231fa12e032e8

Αυτοί που σε ταπεινώνουν καθημερινός είναι αυτοί που πραγματικά σε φοβούνται. Φοβούνται ότι είσαι διαφορετικός, αυθεντικά αληθινός και δημιουργικός. Είσαι γνώστης της ζωής. Σου αρέσει να χαμογελάς και είσαι ευτυχισμένος. Ζεις στη χώρα σου και ζωγραφίζει τον ήλιο και τη θάλασσα και αυτοί σε κοιτάζουν μοχθηρά. Γράφεις στους τοίχους και στο χαρτί και αυτοί σιχαίνονται την κάθε σου λέξη, την κάθε σου φράση και την φωνή σου. Τραγουδάς και κλείνουν τα αυτιά τους γιατι τους λυγίζει ο ήχος της μουσικής και θλίβονται που εσύ είσαι ευτυχισμένος και μπορείς και τραγουδάς. Καθημερινά αυτοί είναι η αιτία που εσύ μπορείς και νιώθεις ελεύθερος, δημιουργικός, ευτυχισμένος και αισθάνεσαι λαχτάρα για αυτό που λένε ζωή.

Είναι από τη Θεσσαλονίκη και είναι ζωγράφος και δύτης. Επίσης ασχολείται με τον κινηματογράφο και το θέατρο. Βρίσκεται εδώ για να σας κάνει παρέα με ωραία άρθρα που θα σας κάνουν να σκεφτείτε και να αναθεωρήσετε για πολλά τα οποία πιστεύατε!

Αρθρα απο την ιδια κατηγορια

Πόσο γρήγορα μπορεί να διαβάσει ένας άνθρωπος;

Τι είναι η ταχεία ανάγνωση; Δεν είναι λίγοι εκείνοι οι
Μίνι Ρίπερτον

Μίνι Ρίπερτον: Μια αγγελική φωνή που σίγησε νωρίς

Η Μίνι Ρίπερτον ήταν Αμερικανίδα τραγουδίστρια και τραγουδοποιός της σόουλ,