Έχω κάτι φίλους

Έχω κάτι φίλους σαν αυτούς που ονειρεύεσαι να έχεις. Γελαστούς με λαμπερά μάτια και ζεστή καρδιά. Πάντα βρίσκονται δίπλα μου και μου αρέσει όταν τους ακούω να μιλάνε για πράγματα που αγαπάνε και θέλουνε να κάνουν.

Έχω κάτι φίλους σαν αυτούς που κλωτσάς όταν θέλεις να απαλλαγείς από τα πρόσωπα που σε στοιχειώνουν κάθε μέρα και που σου θυμίζουν πόσο όμορφα αισθάνεσαι όταν νιώθεις ελεύθερος.

Έχω κάτι φίλους που είναι χρωματιστοί και τους αρέσει να διαβάζουν για πράγματα που θα ‘θελαν να ζήσουν και κοιτάζουν φωτογραφίες με ανθρώπους που αγαπούν και δε γνώρισαν.

Advertisements
Ad 14

Έχω κάτι φίλους ταξιδιώτες που έχουν κάνει ταξίδια σε μέρη περισσότερα και από όσα έχει ο χάρτης και φωτογραφίζουν τα πιο παράξενα θαύματα του κόσμου.

Έχω κάτι φίλους που με κοιτούν από ψηλά και κάθε φορά που είμαι δυστυχισμένος έρχονται στον ύπνο μου και ξαναζούμε τις παλιές μας τρέλες κι εγώ το επόμενο πρωί ξυπνάω με χαμόγελο. Σαν το δικό τους.

Έχω κάτι φίλους που δε τους ενδιαφέρει να έχουν το δικό τους σπίτι. Ζούνε σε καλύβες και σε αυτοσχέδια δωμάτια και όταν καμιά φορά τους βρωμίσουνε το σπίτι αυτοί ανάβουν ένα σπίρτο και το καίνε.

 Έχω κάτι φίλους που όσο καλύτερα γνωρίζω τους ανθρώπους τόσο περισσότερο ψάχνω για να τους βρω. Έχω ψάξει στα πιο απίθανα και τρελά μέρη, στα πιο περίεργα μυθιστορήματα, κοιτάζω όλες τις φωτογραφίες μήπως και δω τα πρόσωπά τους και κάθε βράδυ στον ύπνο μου ζω τις πιο τρελές περιπέτειες ελπίζοντας μήπως και εμφανιστούν. Ψάχνω να τους βρω γιατι εσείς τους κυνηγήσατε για να τους διώξετε, σφάξατε ότι δικό τους κυκλοφορούσε. Μπουκάρατε στα σπίτια τους νύχτα για να τους δηλητηριάσατε. Προσπαθήσατε να τους κεράσετε ψεύτικη σωτηρία και μια ζωή γεμάτη χαμένες ελπίδες όμως αυτοί τρέξανε για να κρυφτούν από το ψέμα που είδανε στα μάτια σας. Έχω κάτι φίλους που μου θυμίζουν καθημερινά πόσο όμορφη είναι η ζωή χωρίς εσάς.

Διαβάστε επίσης  Συμβουλές για την εξεταστική του Σεπτέμβρη

Είναι από τη Θεσσαλονίκη και είναι ζωγράφος και δύτης. Επίσης ασχολείται με τον κινηματογράφο και το θέατρο. Βρίσκεται εδώ για να σας κάνει παρέα με ωραία άρθρα που θα σας κάνουν να σκεφτείτε και να αναθεωρήσετε για πολλά τα οποία πιστεύατε!

Αρθρα απο την ιδια κατηγορια

«Όλα θα πάνε καλά, Άλφονς!» από τις εκδόσεις Μάρτης

Το βιβλίο «Όλα θα πάνε καλά, Άλφονς!» είναι η τελευταία
Δεν υπάρχει αγάπη μόνο στα εύκολα...

Δεν υπάρχει αγάπη μόνο στα εύκολα…

Λένε πως η αγάπη κατείχε την μεγαλύτερη σημασία και αξία