4+1 πολυαναμενόμενες ταινίες του 2023 για να streamάρεις!

Πηγή εικόνας: ertnews.gr

Καθώς το έτος 2023 έχει αρχίσει επιτέλους να κυλά, η σκέψη μας πηγαίνει στις πολυαναμενόμενες ταινίες του 2023 που πρόκειται να δούμε στον κινηματογράφο. Αν και η λίστα εμπεριέχει δεκάδες νέες ταινίες που αξίζουν την αναμονή μας, οι 4+1 ταινίες που δεν πρέπει να χάσουμε είναι οι εξής:

1)Spider-Man: Across the Spider-Verse (2023)

πολυαναμενόμενες
Πηγή εικόνας: www.cnet.com

Σκηνοθεσία: Joaquim Dos Santos

Πρωταγωνιστές: Shameik Moore, Hailee Steinfeld, Oscar Isaac, Issa Rae

Advertisements
Ad 14

Trailer: (37) Spider-Man: Across the Spider-Verse Trailer #1 (2023) – YouTube

H ταινία με τίτλο ” Spider-Man: Across the Spider-Verse ” είναι μια από τις πολυαναμενόμενες ταινίες του 2023. Σύμφωνα με πηγές, θα έβγαινε το 2022 αλλά τελικά μετατέθηκε για τις 2 Ιουνίου του 2023. Είναι  επίσης μια παραγωγή των Sony Pictures Animation, σε συνεργασία με την Marvel. Ακόμη, στην συγκεκριμένη animated ταινία πολλοί γνωστοί ηθοποιοί χαρίζουν τις φωνές τους στους ήρωες.

2) Barbie (2023)

πολυαναμενόμενες
Πηγή εικόνας: imdb.com

Σκηνοθεσία: Greta Gerwig

Πρωταγωνιστές: Margot Robbie, Ryan Gosling

Trailer: (37) Barbie Teaser Trailer (2023) – YouTube

H ταινία με τίτλο ” Barbie ” ανήκει στις πολυαναμενόμενες ταινίες του 2023 ενώ η πρεμιέρα της θα είναι στις 21 Ιουλίου του 2023. Όπως μαρτυρά και ο τίτλος της ταινίας, το θέμα της είναι η πιο γνωστή ενήλικη κούκλα, η Barbie. Ειδικότερα, την Barbie παίζει η γνωστή σε όλους μας Margot Robbie, σε έναν παραμυθένιο ροζ κόσμο με ”fancy” σκηνικά.

3) The Hunger Games: The Ballad of Songbirds and Snakes (2023)

Διαβάστε επίσης  Το Μενού της παράνοιας και της απλότητας
πολυαναμενόμενες
Πηγή εικόνας: imdb.com

Σκηνοθεσία: Francis Lawrence

Πρωταγωνιστές: Rachel Zegler, Hunter Schafer, Tom Blyth, Jason Schwartzman

Trailer: (37) The Hunger Games: The Ballad of Songbirds and Snakes (2023 Movie) – Reveal – YouTube

O Francis Lawrence σκηνοθετεί για ακόμα μια φορά μια από τις πολυαναμενόμενες ταινίες με τον τίτλο ” The Hunger Games: The Ballad of Songbirds and Snakes ”. Αρχικά, ας μην ξεχνάμε πως η τριλογία ” The Hunger Games ”, γνώρισε τεράστια επιτυχία και αναγνώριση από το κινηματογραφικό κοινό. Ο Francis δε, σκηνοθέτησε τις δυο τελευταίες ταινίες της τριλογίας. H επερχόμενη ταινία θα είναι μια ακόμα ταινία δράσης με ιδιαίτερα ταλαντούχους πρωταγωνιστές. Η πρεμιέρα της τέλος,  θα είναι στις 17 Νοεμβρίου του 2023.

4) ” Η Φόνισσα ” (2023)

πολυαναμενόμενες
Πηγή εικόνας: ertnews.gr

Σκηνοθεσία: Εύα Νάθενα

Πρωταγωνιστές: Καρυοφυλλιά Καραμπέτη, Μαρία Πρωτόπαππα

H ελληνική ταινία με τίτλο ” Η Φόνισσα ” είναι ακόμα μια από τις πολυαναμενόμενες ταινίες που θέλουμε να δούμε το 2023 στους ελληνικούς κινηματογράφους. Η ταινία είναι μια αναπαράσταση του ομώνυμου δημοφιλούς βιβλίου του Αλέξανδρου Παπαδιαμάντη.  Η πλοκή του βιβλίου και συνεπώς και της ταινίας είναι οι απάνθρωπες πράξεις μιας μεγάλης γυναίκας, οι οποίες όμως έχουν ένα μεγάλο συναισθηματικό υπόβαθρο. Την φόνισσα ενσαρκώνει η υπερ-ταλαντούχα Καρυοφυλλιά Καραμπέτη, την οποία και έχουμε θαυμάσει και σε άλλα επιτυχημένα κινηματογραφικά εγχειρήματα όπως στην ταινία ” Ευτυχία ”. Αναμένουμε λοιπόν την συγκεκριμένη ταινία το 2023 μιας και τα γυρίσματα έχουν ήδη αρχίσει.

5) Oppenheimer (2023)

πολυαναμενόμενες
Πηγή εικόνας: variety.com

Σκηνοθεσία: Christopher Nolan

Πρωταγωνιστές: Cillian Murphy, Florence Pugh, Emily Blunt, Matt Damon, Robert Downey Jr., Rami Malek, Josh Hartnett, Benny Safdie

Trailer: (37) Oppenheimer Trailer #1 (2023) – YouTube

Διαβάστε επίσης  Aladdin (2019): το remake που αναβίωσε τα παιδικά μας χρόνια (Κριτική ταινίας)

H ταινία με τίτλο ” Oppenheimer ” πρόκειται να κυκλοφορήσει στις 21 Ιουλίου του 2023. Είναι, όπως καταλαβαίνουμε, ένα πολυαναμενόμενο ιστορικό δράμα που μας δείχνει την ζωή, τις ικανότητες και τις αποφάσεις του γνωστού Φυσικού Oppenheimer. Για όσους δεν γνωρίζουν το όνομα του, δεν είναι άλλος από τον ”πατέρα” της ατομικής βόμβας. Τέλος, τον Oppenheimer θα ενσαρκώσει ο Cillian Murphy, τον οποίο έχουμε θαυμάσει σε πολυάριθμες κινηματογραφικές παραγωγές.

Αρθρα απο την ιδια κατηγορια

Η κατάλυση του χρόνου

“Η κατάλυση του χρόνου” φέρει την πολιτική ανατροπή

Ο πολλά υποσχόμενος Μιχάλης Αλμπάτης, μετά την επιτυχία του βιβλίου

Σορτσάκια: Τα trend του καλοκαιριού

Στη λίστα καθώς μπήκε το καλοκαίρι, μπήκαν και τα σορτσάκια,