Batman: The Brave and the Bold, όσα γνωρίζουμε για τη νέα ταινία!

Πηγή εικόνας: CBR

Η νέα ταινία του Batman: The Brave and the Bold θα έχει στο πλευρό του ήρωα, τον γιο του Damian Wayne. Αυτή τη φορά θα κυνηγήσουν το έγκλημα ο ένας δίπλα στον άλλον. Μέχρι στιγμής οι πληροφορίες που έχουμε, είναι ότι η ταινία θα βασίζεται στα κόμικς του Grant Morrison. Ο νέος επικεφαλής των DC Studios James Gunn, όπως ανέφερε, ο ήρωας που δουλεύουν αυτή τη στιγμή στην ταινία, θα βρίσκεται στο απόγειο της καριέρας του και θα είναι κάτι διαφορετικό από αυτά που έχουμε δει μέχρι στιγμής. Η προσθήκη του γιου του γεννάει μια νέα αρχή για αυτή την ιστορία. Σύμφωνα με τον δημιουργό ο πραγματικός γιος του Batman, που δεν ξέραμε ότι υπήρχε για τα πρώτα 8-10 χρόνια της ζωής του, μεγάλωσε σαν δολοφόνους και αποτελεί τον αγαπημένο ήρωα του James Gunn. Πρώτη φορά ο Damian Wayne, παρουσιάστηκε το 1987 και του φορέθηκε ο μανδύας του Ρόμπιν το 2006. Είναι μια προσωπικότητα αλαζονική και του αρέσει να πολεμά τους κακούς. Ο Damian γεννήθηκε από μια ερωτική σχέση μεταξύ του Batman και της Talia al Ghul, της κόρης ενός από τους πιο επικίνδυνους εχθρούς του, Ra’s al Ghul. Εκπαιδεύτηκε από το League of Assassins.

Πηγή εικόνας: digitaltrends.com

Σημαντικό στοιχείο της ταινίας αυτής, είναι η συμμετοχή της οικογένειας μπάτμαν – The Bat-Family στην πλοκή.  Μπορεί ο Batman να φαίνεται μοναχικός και να πολεμάει τη νύχτα τους εχθρούς, αλλά δεν είναι λίγες οι φορές που έχει συνεργαστεί με άλλους υπερήρωες. Αυτή την ήπια πλευρά του ήρωα ήθελαν να εξερευνήσουν οι δημιουργοί της ταινίας. Αυτό, λοιπόν, δικαιολογεί την προσθήκη και άλλων μελών της οικογένειας των νυχτερίδων στην ιστορία. Μέχρι στιγμής δεν γνωρίζουμε ποιοι θα είναι οι κακοί, στο The Brave and the Bold. Μπορούμε, ίσως, να υποθέσουμε ότι θα είναι οι al Ghuls. Προς το παρόν οι παραγωγοί James Gunn και Peter Safran είναι αφοσιωμένοι στην ταινία πλήρως. Οι φήμες πιστεύουν ότι σκηνοθέτης είναι ο Andy Muschietti  με συγγραφέα την Christina Hodson. Αν αληθεύει θα συνεργαστούν για δεύτερη φορά μετά τη δουλειά τους στο Flash. Το όνομα του ηθοποιού που θα παίξει το ρόλο του Batman ακόμα δεν το γνωρίζουμε. Ο θόρυβος γύρω από τις υποθέσεις είναι μεγάλος, περιμένουμε όλοι την τελική επιλογή.

Διαβάστε επίσης  Πλατεία Αμερικής: Το πετυχημένο νουάρ αφήγημα με πρωταγωνιστές ανθρώπους της διπλανής πόρτας
Πηγή εικόνας: https://www.looper.com/

Προς το παρόν, τίποτα δεν έχει αποκαλυφθεί από τα DC Studios, συμπεριλαμβανομένης της ημερομηνίας κυκλοφορίας ή της κατάστασης παραγωγής της επερχόμενης ταινίας. Αλλά φαίνεται ότι θα κυκλοφορήσει μετά το επερχόμενο The Batman Part II του Reeves,  το οποίο πρόκειται να κυκλοφορήσει τον Οκτώβριο του 2025.

Advertisements
Ad 14

Με λένε Δήμητρα και είμαι φιλόλογος! Ακούω ραδιόφωνο κάθε πρωί, παρακολουθώ ταινίες και σειρές σχεδόν καθημερινά, μου αρέσουν τα ταξίδια και το διάβασμα και τώρα αρθρογραφώ εδώ!

Αρθρα απο την ιδια κατηγορια

bikini

Coquette bikini: Tο απόλυτο καλοκαιρινό item

Έχεις αρχίσει ήδη να ψάχνεις τα look σου για το
The Fall Guy

The Fall Guy: Ο κασκαντέρ που με αγάπησε

Στις αίθουσες έφτασε η νέα κωμωδία δράσης από τον σκηνοθέτη