Η Hilary Swank επιστρέφει με το «What They Had»

What They Had

Τα τελευταία χρόνια η αγαπημένη Hilary Swank δε βρίσκεται στο κινηματογραφικό προσκήνιο όσο θα θέλαμε. Ωστόσο, φέτος ετοιμάζεται να πρωταγωνιστήσει σε μια ενδιαφέρουσα παραγωγή με εξαιρετικούς ηθοποιούς στο πλάι της. Η Bridget, μια παντρεμένη μητέρα, επιστρέφει στο πατρικό της όταν κάποια προβλήματα αρχίζουν να βαραίνουν την οικογένειά της. Η μητέρα της είναι ψυχικά άρρωστη και ο πατέρας αρνείται να την  αποχωριστεί.  Παράλληλα η ίδια πρέπει να διαχειριστεί και προβλήματα που προκύπτουν στο γάμο της. Η επανασύνδεση με την οικογένειά της θα είναι μια συναισθηματικά φορτισμένη εμπειρία που θα αλλάξει πολλά στον τρόπου που και η ίδια αντιλαμβάνεται τα πράγματα.

Το «What They Had» αποτελεί την πρώτη συγγραφική και σκηνοθετική δουλειά της Elizabeth Chomko που μέχρι πρότινος ασχολούνταν με την υποκριτική. Στον ρόλο του αδερφού που έχει αναλάβει την ευθύνη των γονιών έχουμε τον Michael Shannon. Σε αντίθεση με την Swank, ο συγκεκριμένος βρίσκεται συνεχώς στο προσκήνιο με ερμηνείες που πάντοτε αποσπούν τις καλύτερες κριτικές. Ως Nick έχουμε την ευκαιρία να τον απολαύσουμε σε κάτι διαφορετικό, μιας και δεν τον έχουμε συνηθίσει να υποδύεται συμπαθητικούς χαρακτήρες.  Με την επιδείνωση της κατάστασης της μητέρας και το άγχος για την πορεία της νέας του επιχείρησης, τα βάρη φαίνονται πολλά για να τα καταφέρει μόνος του. Στο ρόλος της γλυκύτατης μητέρας, Ruth, συναντάμε την Blythe Danner, ενώ τον πατέρα Bert, υποδύεται ο Robert Forster.

Από το trailer ακόμη, το «What They Had» προδίδεται πως ως δράμα θα βασιστεί αρκετά στο συναίσθημα. Παρόλα αυτά, ορισμένα δείγματα χιούμορ φαίνεται πως θα καταφέρουν να μετριάσουν τον βαρύ του τόνο. Η ταινία θα ξεκινήσει να προβάλλεται μέσα στον Οκτώβριο. Ένα όμορφο οικογενειακό δράμα σαν και αυτό θα είναι ότι πρέπει για τα ψυχρά βράδια του φθινοπώρου.

Διαβάστε επίσης  Οι 10 πιο εμπορικές ταινίες όλων των εποχών

αααα

Αρθρα απο την ιδια κατηγορια

οικονομικά

Οικονομικά: είναι αναγκαίο να διδάσκονται;

Τη στιγμή που μαθήματα όπως Αρχαία, Φυσική, Χημεία διδάσκονται επί
Στην εικόνα απεικονίζεται με μπλε γράμματα η φράση Help I'm A Fish, η οποία σχηματίζει ένα ψάρι. Το background της εικόνας είναι μαύρο.

Help! I’m A Fish: Βοήθεια! Είμαι Ψάρι

Help! I’m A Fish (Δανικά: Hjælp, jeg er en