The Voyeurs: Τίποτα δεν είναι όπως φαίνεται

the voyeurs
Πηγή εικόνας: entertainment.ie

Γυρνώντας αργά το βράδυ στην Αθήνα, μετά από ολιγοήμερες διακοπές, και αφού τακτοποίησα τα πράγματά μου, είχα μία τρελή διάθεση για θερινό σινεμά! Γρήγορα εγκατέλειψα την ιδέα αυτή καθώς όλες οι προβολές είχαν ήδη ξεκινήσει. Έτσι αποφάσισα να μείνω σπίτι, παρέα με το air condition. Σίγουρα θα έβρισκα κάτι να δω σε κάποια από τις τόσες online πλατφόρμες. Από το Netflix (που πλέον έχει καταντήσει μία αηδία – τίποτα της προκοπής να δεις) πέρασα στο Disney+ και μετά στο Amazon Prime. Στο τελευταίο βρήκα το The Voyeurs. Φυσικά και δεν περίμενα να δω κάτι όπως το εξαιρετικό «Rear Window» του Alfred Hitchcock! Και αυτό το λέω γιατί καθώς διαβάζοντας την υπόθεση, βρήκα αρκετά κοινά σημεία. Παρόλα αυτά, μου φάνηκε ενδιαφέρουσα και πάτησα play.

Στους πρωταγωνιστικούς ρόλους συναντάμε τους Sydney Sweeney (Reality, 2023) και Justice Smith (Sharper, 2023). Το υπόλοιπο καστ συμπληρώνουν οι Ben Hardy (6 Underground, 2016) και Natasha Liu Bordizzo (Day Shift, 2022). Η σκηνοθεσία είναι του Michael Mohan και τον ακούω πρώτη φορά.

the voyeurs
Πηγή εικόνας: primevideo.com

Υπόθεση

Η Pipa (Sydney Sweeney) και ο Tomas (Justice Smith) είναι ένα νεαρό και πολύ ερωτευμένο ζευγάρι. Αποφασίζουν να μετακομίσουν μαζί σε ένα καινούριο διαμέρισμα και να ξεκινήσουν την κοινή τους ζωή. Καθώς περνούν το πρώτο τους βράδυ στο νέο τους σπίτι παρατηρούν πως, από το παράθυρό τους, μπορούν να δουν ό,τι συμβαίνει στο σπίτι του απέναντι δρόμου. Ο Seb (Ben Hardy) είναι φωτογράφος και η Julia (Natasha Liu Bordizzo) μοντέλο, με έντονη προσωπική ζωή που κινεί το ενδιαφέρον του νεαρού ζευγαριού. Κάτι που θα ξεκινήσει σαν ένα αθώο παιχνίδι και καθαρά από περιέργεια, σύντομα, θα πάρει διαφορετική τροπή και θα επηρεάσει τις ζωές των εμπλεκόμενων.

Διαβάστε επίσης  Αγόρια στο ντουζ: Άντρας ή ποντίκι;
Advertisements
Ad 14

Είναι πάντα όλα όπως φαίνονται ή πολλές φορές κάτι που μοιάζει αληθινό είναι τελικά αυταπάτη;

the voyeurs
Πηγή εικόνας: vaguevisages.com

Κριτική

Συνολικά, το The Voyeurs ήταν μια μέτρια ταινία. Ξεκίνησε πολλά υποσχόμενη αλλά δε μπορώ να αγνοήσω την τεράστια κοιλιά που έκανε. Σίγουρα θα μπορούσε να είναι μικρότερη σε διάρκεια καθώς το θέμα της ήταν αρκετά ξεκάθαρο από την αρχή. Από τη μέση περίπου και μετά ένιωθα λες και παρακολουθώ ώρες ολόκληρες. Μέχρι που ήρθε το τελευταίο μισάωρο και κάπως ξύπνησα! Το μόνο που τη ζώσει λοιπόν είναι οι ανατροπές προς το τέλος της. Εντάξει, δε μιλάμε και για κάτι φοβερό, απλά ήταν αρκετές για να με ξυπνήσουν από τον λήθαργο που είχα πέσει!

Η σκηνοθεσία ήταν αρκετά καλή χωρίς όμως να είναι κάτι το εξεζητημένο ή κάτι που θα την κάνει να ξεχωρίσει. Συμπαθητικές επίσης ήταν και οι ερμηνείες των πρωταγωνιστών. Για ταινία πλατφόρμας και για κάτι χαλαρό που θες να δεις ένα βράδυ στο σπίτι σου είναι μια χαρά!

Βαθμολογία: 2,5/5

Δείτε το trailer της ταινίας:

 

Δεν θα μπορούσα να φανταστώ τη ζωή μου δίχως ταινίες! Και επειδή μάλλον δεν έφτανε μόνο να τις βλέπω, αποφάσισα να γράφω κιόλας γι'αυτές.

Αρθρα απο την ιδια κατηγορια

Αίγυπτος

Η καθημερινή ζωή στην αρχαία Αίγυπτο

Η καθημερινή ζωή στην αρχαία Αίγυπτο ήταν αρκετά ενδιαφέρουσα. Για
bikini

Coquette bikini: Tο απόλυτο καλοκαιρινό item

Έχεις αρχίσει ήδη να ψάχνεις τα look σου για το