Τα 4 καλύτερα διαμερίσματά προς ενοικίαση στο Λονδίνο

καλύτερα διαμερίσματα
Πηγή: yellowtrace.com.au


Μπορούν ένα παλιό εργοστάσιο υποδημάτων και ένα κατάστημα επισκευής σκαφών να μετατραπούν στα καλύτερα διαμερίσματα;

Το Λονδίνο φημίζεται για το ευρύ φάσμα της αρχιτεκτονικής και του interior design. Ποιος καλύτερος τρόπος να γνωρίσουμε αυτή τη πλευρά του Λονδίνου, από το να εξερευνήσουμε μαζί τα καλύτερα διαμερίσματα προς ενοικίαση στη πόλη. Μετά από έρευνα στο διαδίκτυο, έχουμε επιλέξει 10 από τα καλύτερα σπίτια. Στη λίστα μας θα βρείτε από ιστορικές έως avant-garde κατοικίες.


Walmer Yard, Notting Hill

καλύτερα διαμερίσματα
Πηγή: clay-works.com


Όταν πρόκειται για την πειραματική αρχιτεκτονική του Λονδίνου, λίγα κτήρια ανήκουν στη κατηγορία αυτή. Ένα από αυτά είναι το Walmer Yard του Peter Salter. Σχεδιάστηκε ως οικογενειακό συγκρότημα με τέσσερις διασυνδεδεμένες κατοικίες. Η κάθε μια είναι μοναδική, αλλά αναπτύσσεται και ως ένα σύνολο. Τα δωμάτια έχουν στρογγυλεμένους τοίχους και οργανικά σχήματα, δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση στο σαλόνι και τη τραπεζαρία. Το Walmer Yard μπορεί να ενοικιαστεί στο σύνολό του μέσω του Urlaubsarchitektur (max 18 άτομα) ή ως τρία μεμονωμένα σπίτια που κοιμούνται 4-6, με τιμή κατόπιν αίτησης.


Secret garden house, Hackney

καλύτερα διαμερίσματα
Πηγή: pinterest.com


Η σχεδιαστής Marta Nowicka εμπνεύστηκε από ένα υπόστεγο κήπου για το τελευταίο της έργο, το «The Gouse» στο Hackney. Το σπίτι των τριών υπνοδωματίων κρύβεται από έναν τοίχο κήπου, με ένα ιδιαίτερο τοίχο που μπερδεύεται και γίνεται ένα με το προαστιακό του περιβάλλον. Εν τω μεταξύ, οι εσωτερικοί χώροι είναι διακοσμημένοι με υλικά που συνήθως βρίσκονται μέσα σε ένα υπόστεγο, συμπεριλαμβανομένων των επιφανειών από σκουριασμένα μεταλλικά στοιχεία και άλλα δομικά υλικά της ίδιας κατηγορίας. Είναι διαθέσιμο για ενοικίαση έως και τρεις μήνες μέσω της υπηρεσίας DOM Stay και Live της Nowicka.

Διαβάστε επίσης  Λευκό χρώμα στη διακόσμηση


The Beldi loft, Shoreditch

καλύτερα διαμερίσματα
Πηγή: yellowtrace.com.au


Το δημιουργικό ζευγάρι Zoe Chan και Merlin Eayrs αντιλαμβάνονται την κάθε λεπτομέρεια των έργων τους, από το εξωτερικό μέχρι το μικρότερο άγκιστρο παλτών. Η σοφίτα Beldi εμπνέεται από τα ταξίδια τους στο Μαρόκο και την Κίνα και πήρε ζωή μέσα σε ένα παλιό εργοστάσιο υποδημάτων. Στο χώρο κυριαρχούν λεπτομέρειες σε αποχρώσεις του πράσινου, το χαρακτηριστικό δάπεδο καθώς και οι ρουστίκ ξύλινες επιφάνειες. Περίπου 30 αυθεντικά παράθυρα Crittall έχουν τοποθετηθεί στη περίμετρο του διαμερίσματος των τεσσάρων υπνοδωματίων, που διατίθεται μέσω Airbnb από £750 ανά διανυκτέρευση.

Advertisements
Ad 14


Glass rooftop, north London

καλύτερα διαμερίσματα
Πηγή: thespaces.com


Από ένα κατάστημα επισκευής  σκαφών, αυτό το κτήριο στο βόρειο Λονδίνο έχει μετατραπεί σε τριώροφη κατοικία με απεριόριστες σχεδιαστικές πινελιές. Το πιο ιδιαίτερο κομμάτι, είναι η κύρια κρεβατοκάμαρα, που βρίσκεται σε μια γυάλινη καμπάνα στην οροφή με θέα σε όλη την πόλη, προς τον καθεδρικό ναό του Αγίου Παύλου και το Barbican. Διατίθεται από £1030 για μια νύχτα μέσω του The Plum Guide.

Special Thanks: The Spaces

Χαιρετώ την ομήγυρη!Είμαι ο Στέργος, χωρίς "ι", μια πολύπλευρή ανθρώπινη οντότητα. Φοιτητής στο Δομικών Έργων που έχω κάνει το χόμπι μου επάγγελμα και εργάζομαι πλέον ως Μάγειρας! Καλλιτεχνική φλέβα από μικρός, αφου πάντα μου άρεσε η ζωγραφική, ενώ με γοήτευε ιδιαίτερα η Αρχιτεκτονική και η διακόσμηση! Τα άρθρα μου θα προσπαθήσω να είναι "Στέργος", σύντομα και συνάμα πλήρη. Σας εύχομαι καλή ανάγνωση!!!

Αρθρα απο την ιδια κατηγορια

Το αγόρι που δεν ήξερε τι θα πει φόβος

Το αγόρι που δεν ήξερε τι θα πει φόβος

Είναι ευχή ή κατάρα να μη νιώθεις;  Σού αρέσουν οι
Η Περιπατητική Σχολή του Αριστοτέλη

Η Περιπατητική Σχολή του Αριστοτέλη

Η Περιπατητική Σχολή του Αριστοτέλη, γνωστή και ως «Λύκειον», βρισκόταν