Διακόσμηση για το εορταστικό τραπέζι

Πηγή: postimg.com

Τα Χριστούγεννα και η Πρωτοχρονιά πλησιάζουν και τις εντυπώσεις κλέβουν τα δώρα, τα ρούχα και η διακόσμηση για το εορταστικό τραπέζι. Η διακόσμηση του τραπεζιού, απλή ή σύνθετη, είναι το κέντρο προσοχής των καλεσμένων σας, γι’ αυτό είναι λογικό να θέλετε να εντυπωσιάσετε τόσο με τα φαγητά όσο και με την αισθητική σας.

Καταρχήν, θα πρέπει να σκεφτείτε περίπου πώς θα θέλατε να είναι το εορταστικό σας τραπέζι και στη συνέχεια να συγκεντρώσετε τα πράγματα που θα χρειαστείτε. Παλιά στολίδια, καινούρια διακοσμητικά, όλα μπορούν να χρησιμοποιηθούν στη διακόσμηση του τραπεζιού. Προσοχή, μην πέσετε στην παγίδα και τα βάλετε όλα πάνω στο τραπέζι για να δείχνει πλούσιο. Ο ιδανικός στολισμός απαιτεί λίγα και καλά. Τα χρώματα του τραπεζιού καλό είναι να ταιριάζουν με την υπόλοιπη διακόσμηση του σπιτιού. Εμείς ψάξαμε και βρήκαμε μερικές ιδέες διακόσμησης τραπεζιού που είναι εύκολα υλοποιήσιμες και σας τις προτείνουμε.

Αφού λοιπόν έχετε καταλήξει στα χρώματα που θέλετε να έχει το τραπέζι σας, έχετε επιλέξει το σερβίτσιο, τα ποτήρια και τα μαχαιροπήρουνα, κάντε τη διαφορά με πρωτότυπα διπλωμένες τις πετσετούλες.Είτε σαν χωνί με μία κορδέλα, είτε σε σχήμα δένδρου ή απλά τυλιγμένες με ένα στολίδι επάνω οι πετσετούλες σας, θα κλέψουν τις εντυπώσεις. Εναλλακτικά, φτιάξτε θήκη για μαχαιροπήρουνα, χρησιμοποιώντας ρολό από χαρτί υγείας ή πλεκτή αγιοβασιλιάτικη μπότα. Κόψτε τους κυλίνδρους από το τελειωμένο χαρτί υγείας και κολλήστε χαρτόνι για να φτιάξετε Άγιο Βασίλη ή ό,τι άλλο σχέδιο θέλετε, μπορείτε ακόμη να κολλήσετε αυτοκόλλητα ή εικόνες από κάποιο περιοδικό.

Μια ακόμη όμορφη ιδέα είναι οι πιατέλες με κεριά, ξηρούς καρπούς, χριστουγεννιάτικες μπάλες και χριστουγεννιάτικα διακοσμημένα βαζάκια, δίνουν την αίσθηση θαλπωρής και ζεστασιάς. Τέλος, για έναν ολοκληρωμένο εορταστικό στολισμό «ντύστε» τις καρέκλες σας με ειδικές θήκες που κυκλοφορούν στο εμπόριο ή περάστε μια κορδέλα στα χρώματα που χρησιμοποιήσατε για το στολισμό του τραπεζιού.

Διαβάστε επίσης  Κυκλαδίτικα σπίτια: Λευκό, ψάθα και λιτότητα
Advertising

Advertisements
Ad 14
εορταστικό
Πηγή: postimg.com
εορταστικό
Πηγή: postimg.com
εορταστικό
Πηγή: postimg.com

Είμαι η Κατερίνα, πάντα αισιόδοξη προσπαθώ να δω τη θετική πλευρά των καταστάσεων. Θέλω όλα γύρω μου να είναι όμορφα διακοσμημένα και ο χώρος μου οργανωμένος σωστά ώστε να είναι λειτουργικός. Μαζί θα μιλήσουμε για design, μόδα, ομορφιά αλλά και σώμα & υγεία.

Αρθρα απο την ιδια κατηγορια

Σχολική ετοιμότητα παιδιών με χαμηλό βάρος γέννησης

Το παρόν άρθρο Το παρόν άρθρο, με τίτλο Σχολική ετοιμότητα

Ανατροφή παιδιών με ΑΓΔ: Ανταμοιβές και προκλήσεις

Το παρόν άρθρο Περίπου 7,6% των παιδιών (~ δύο παιδιά