Διαμόρφωση γραφείου σε περιορισμένο χώρο

Διαμόρφωση γραφείου σε περιορισμένο χώρο. Μου το ζητήσατε και ιδού, έψαξα και βρήκα μερικές σούπερ ιδέες για την οργάνωση του γραφείου σας και ειδικότερα για τη διαμόρφωση ενός γραφείου σε περιορισμένο χώρο.

Σε προηγούμενο άρθρο, σας έδωσα μερικές συμβουλές για την ανανέωση και την οργάνωση του παιδικού γραφείου. Στην ουσία τα βήματα που ακολουθούν είναι τα ίδια, αν πρόκειται για μία απλή ανανέωση στο γραφείο σας.

Σε αυτό το άρθρο όμως, θα εστιάσω στο πως να διαμορφώσετε το ιδανικό γραφείο για εσάς που έχετε πραγματικά μικρό ή πολύ μικρό χώρο να διαθέσετε.

Ναι, καλά διαβάσατε, έστω και σε ένα τετραγωνικό μέτρο είναι εφικτό να δημιουργήσετε έναν κατάλληλα διαμορφωμένο χώρο γραφείου.

Να πως θα πετύχετε τη διαμόρφωση γραφείου:

  • Αρχικά δεν πετάτε κανένα έπιπλο από αυτά που ήδη έχετε στην κατοχή σας και μπορεί να χρησιμεύσουν με οποιονδήποτε τρόπο στη διακόσμηση του γραφείου σας.
  • Είτε κάνετε μία απλή ανακαίνιση, είτε δημιουργείτε ένα χώρο γραφείου από το μηδέν, ψάξτε για παλιά έπιπλα και αντικείμενα που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτούσια ή να τα μεταποιήσετε.
  • Αφού πάρετε ιδέες από αρκετές φωτογραφίες, ξεκινήστε τις αγορές. Πριν κάνετε όμως οποιαδήποτε αγορά να είστε σίγουροι ότι τα έπιπλα χωράνε ή δεν είναι υπερβολικά μικρά για το χώρο σας.
  • Μία καλή ιδέα είναι να μετρήσετε τις διαστάσεις και να δείτε από κοντά τα έπιπλα και τα αντικείμενα που θα αγοράσετε.
  • Αν αποφασίσετε να φτιάξετε μόνοι σας τα έπιπλα για το γραφείο σας, βεβαιωθείτε ότι έχετε συγκεντρώσει όλα όσα θα χρειαστείτε για την κατασκευή σας.
  • Αν δεν διαθέτετε ένα δωμάτιο ή ένα μέρος μακριά από τα υπόλοιπα δωμάτια για να διαμορφώσετε το γραφείο σας, παίξτε με τα χρώματα. Βάψτε ένα μέρος του τοίχου (όπως σε κάποιες από τις παρακάτω φωτογραφίες) και δημιουργήστε ένα μικρό ξεχωριστό χώρο μέσα στο ίδιο δωμάτιο.
  • Αν δεν θέλετε να έχει άμεση οπτική επαφή το γραφείο σας με ένα άλλο δωμάτιο, χρησιμοποιήστε μία μεγάλη βιβλιοθήκη με ράφια ή γυψοσανίδα.
Διαβάστε επίσης  Όμορφο guestroom για μετάλλιο οικοδεσπότη!

Διαμόρφωση γραφείου

Καλή επιτυχία, περιμένω τις φωτογραφίες και τα σχόλια σας στο Twitter!

Είμαι η Κατερίνα, πάντα αισιόδοξη προσπαθώ να δω τη θετική πλευρά των καταστάσεων. Θέλω όλα γύρω μου να είναι όμορφα διακοσμημένα και ο χώρος μου οργανωμένος σωστά ώστε να είναι λειτουργικός. Μαζί θα μιλήσουμε για design, μόδα, ομορφιά αλλά και σώμα & υγεία.

Αρθρα απο την ιδια κατηγορια

Ναυάγιο Αντικυθήρων: νέα ευρήματα στο φως

Στα Αντικύθηρα νέες έρευνες γύρω από το αρχαίο ναυάγιο έφεραν
Αλ-Ούλα

Αλ-Ούλα: Μία πόλη-όαση στη Σαουδική Αραβία

Ένα ταξίδι στην Αλ-Ούλα είναι ένα ταξίδι πίσω στο χρόνο.