Build advanced payment workflows with the Fusebox Elavon Portal and leverage Elavon’s enterprise infrastructure for global payment operations.

Τρεις νεκροί από συντριβή αεροσκάφους στην Ελβετία

 

Μονοκινητήριο αεροσκάφος συνετρίβη σε παιδική κατασκήνωση της Ελβετίας. Σύμφωνα με πληροφορίες των αρχών υπάρχουν δύο νεκρά παιδιά, ενώ νεκρός είναι και ο πιλότος του αεροσκάφους.

Οι ανήλικοι παραθέριζαν σε κατασκήνωση στο καντόνι Γκρίσονς της Ελβετίας, και έχασαν τη ζωή τους όταν συνετρίβη το αεροσκάφος όπου επέβαιναν, στο όρος Ντιαβολέτσα (νοτιοανατολικά).

Επιπλέον, μια έφηβη ηλικίας 17 ετών, που επέβαινε επίσης στο αεροσκάφος, τραυματίστηκε σοβαρά και βρίσκεται σε κρίσιμη κατάσταση στο νοσοκομείο, ανέφερε η αστυνομία του καντονιού επισημαίνοντας ότι οι αρχές ξεκίνησαν έρευνα για τα αίτια του δυστυχήματος.

Το αεροσκάφος ήταν τύπου Piper PA 28 και ο κυβερνήτης ήταν έμπειρος, επισήμανε η ίδια πηγή.

Ο Ιβ Μπουρκχάρντ, του ελβετικού οργανισμού Aero-Club, που οργάνωσε την κατασκήνωση, δήλωσε σε μια συνέντευξη τύπου που παραχώρησε ότι «όλοι είναι συντετριμμένοι, χωρίς λόγια», αφότου ενημερώθηκαν για την τραγωδία που σημειώθηκε.

«Εκατόν ενενήντα δύο νέοι πέρασαν μια εξαιρετική εβδομάδα στην κατασκήνωση και αυτή η πτήση έπρεπε να ήταν το αποκορύφωμα» τόνισε.

Τα παιδιά πετούσαν για πρώτη φορά, στο πλαίσιο των δραστηριοτήτων της κατασκήνωσης που ήταν αφιερωμένη στη γνωριμία με την αεροπλοΐα.

Στην κατασκήνωση συμμετείχαν 192 νέοι, από κάθε γωνιά της Ελβετίας. Όπως είπε η αστυνομία, ο κυβερνήτης είχε ήδη κάνει το πρωί μια αεροπορική περιήγηση με μια πρώτη ομάδα παιδιών.

Το δυστύχημα συνέβη με τη δεύτερη ομάδα παιδιών υπό τα έντρομα βλέμματα τουριστών που μετέβαιναν εκείνη την ώρα με τελεφερίκ στην κορυφή του βουνού.

Σύμφωνα με τοπικό αξιωματούχο, η πτήση δεν προέβλεπε κάποιος ειδικούς ελιγμούς, όπως σε μια επίδειξη.

Φοιτητής στο τμήμα Επικοινωνίας και ΜΜΕ στο Εθνικό και Καποδιστριακό πανεπιστήμιο Αθηνών. Παθιασμένος με την δημοσιογραφία και την ενημέρωση. Με θέση και άποψη αλλά πάντα υπέρ της αντικειμενικής και ακηδεμόνευτης είδησης. Αγαπώ τα ταξίδια. Όσο πιο μακρινά τόσο καλύτερα. Διαβάζω και ενημερώνομαι γιατί το απαιτούν οι καιροί μας. Μότο μου "Να έχεις άποψη και να μην φοβάσαι να την λες".

Περισσότερα από τη στήλη: Χωρίς κατηγορία

Χωρίς κατηγορία

Η Μεσογειακή Διατροφή ως αντίβαρο στο οξειδωτικό στρες

Το οξειδωτικό στρες, παρά την ευρύτερα διαδεδομένη άποψη πως πρόκειται για ένα σημαντικό πρόβλημα του οργανισμού,…

Χωρίς κατηγορία

Μετατραυματικό Στρες: όλα όσα πρέπει να γνωρίζουμε

Όταν συμβαίνει κάτι αναπάντεχο και οδυνηρό, ο εγκέφαλος μας λειτουργεί με μοναδικούς τρόπους. Ένα άτομο…

Χωρίς κατηγορία

Τα όρια ανάμεσα στην παιδική υπευθυνότητα και την καταπίεση

    Στην ανατροφή ενός παιδιού υπάρχει μια λεπτή γραμμή ανάμεσα στην υπευθυνότητα και την…

Χωρίς κατηγορία

Παγκόσμια Ημέρα Διαβήτη και το θαύμα της ινσουλίνης

Τι είναι η Παγκόσμια Ημέρα Διαβήτη; Η Παγκόσμια Ημέρα Διαβήτη είναι μια μαζική, παγκόσμια εκστρατεία…

Χωρίς κατηγορία

Μουσική: το ανώνυμο σωσίβιο της ψυχής

www,huffingtonpost.gr Υπάρχουν στιγμές που η μουσική δεν είναι απλώς ήχοι είναι σωσίβιο… Ένα βλέμμα προς…

Χωρίς κατηγορία

Ξερόλας 2.0: Η γενιά που ξέρει τα πάντα…(ή νομίζει ότι ξέρει)

Ζούμε στην εποχή της πληροφορίας. Κάθε απάντηση είναι ένα «γκουγκλάρισμα» μακριά, κάθε άποψη έχει χιλιάδες…

Χωρίς κατηγορία

Η Ψυχολογία των εποχικών εργαζομένων στον κλάδο του Τουρισμού

Πηγή: https://unsplash.com/photos/a-white-bed-sitting-on-top-of-a-sandy-beach-6F4v5ShIiLg Ο τουρισμός αποτελεί τη «βαριά βιομηχανία» της Ελλάδας, απασχολώντας χιλιάδες εργαζόμενους, οι περισσότεροι…