Καταστροφική η κυκλοφορία του Red Dead Redemption 2 για PC

16 Νοεμβρίου 2019

πηγή:wccftech.com

Μόλις η Rockstar ανακοίνωσε πως το Red Dead Redemption 2 θα έβγαινε για υπολογιστές στις αρχές του μήνα, απανταχού PC Gamers ενθουσιάστηκαν μιας και θα έπαιρναν στα χέρια τους ένα από τα καλύτερα open-world παιχνίδια εκεί έξω. Έμοιαζε με ένα όνειρο που γίνεται πραγματικότητα. Όμως με την κυκλοφορία του παιχνιδιού στις 5 Νοεμβρίου, δεν άργησε να εξελιχθεί σε έναν φρικιαστικό εφιάλτη.

 

Τι είδους εφιάλτη συνάντησαν όμως; Το παιχνίδι ήταν ένα βάσανο στις πρώτες μέρες της κυκλοφορίας του μιας και έπασχε από διάφορα τεχνικά προβλήματα. Glitches, ανυπόφορο lag, κρασαρίσματα και αρκετά χαμηλό performance δεν έμεινε απαρατήρητο από πολλούς παίκτες. Τα τελευταία χρόνια πολλά PC Ports πάσχουν από τέτοιου είδους προβλήματα όπως είδαμε και με το Mortal Kombat X και το Batman:Arkham Knight και το Red Dead Redemption 2 δεν μπορούσε να αποφύγει τέτοιου είδους μοίρα.

πηγή:pcgamer.com

Η Rockstar Games  δημοσίευσε στον λογαριασμό της στο twitter ζητώντας συγγνώμη από τους fans της. Συγκεκριμένα γράφει ”Απολογούμαστε για αυτήν την προσωρινή ταλαιπωρία και θα σας κρατάμε ενήμερους για οτιδήποτε καινούριο. Θέλουμε όλοι οι gamers να βιώσουν την εμπειρία του Red Dead Redemption 2 στο PC όπως σχεδιάζαμε, όσο πιο νωρίς γίνεται”. Αργότερα η εταιρεία δήλωσε πως όσοι έπαιξαν το game στην εβδομάδα κυκλοφορίας του, θα λάβουν ένα δωρεάν care package για το Red Dead Online.

Μετά από το παραπάνω tweet, η Rockstar έβγαλε το patch 1.14 που λύνει δραστικά τα προαναφερθέντα προβλήματα του παιχνιδιού. Παρόλαυτα η εταιρεία δήλωσε πως θα υπάρχουν μικρά προβλήματα σε υπολογιστές που χρησιμοποιούν συγκεκριμένες κάρτες γραφικών της Nvidia. Έκτοτε οι δύο συνεργάζονται ώστε να εξαλειφθεί μία και καλή το θέμα του performance από το οποίο πάσχουν μερικοί gamers.

Διαβάστε επίσης  Fortnite: Battle Royale: Σπάει το ρεκόρ του PUBG σε ταυτόχρονα συνδεδεμένους χρήστες
πηγή:digitalphabet.com

Για μερικούς PC Gamers όμως, η ζημιά έγινε ήδη. Βλέπουν ήδη πολλά games να λαμβάνουν ένα αξιοσημείωτο downgrade με την μετάβαση τους από την κονσόλα στο PC και η απογοήτευση τους είναι εμφανής. Ας ελπίσουμε πως αυτό το φαινόμενο θα μειώνεται όλο και περισσότερο στο μέλλον.

Σπουδάζω Διοίκηση Επιχειρήσεων στο Πανεπιστήμιο Πατρών. Καταπιάνομαι με πολλές ασχολίες αλλά το Gaming έχει μια ιδιαίτερη θέση στην καρδιά μου από μικρό παιδί.Χάνεσαι στον κόσμο τους και ξεχνάς για λίγο την ζοφερή, συχνά αγχωτική καθημερινότητα σου.Μια νύχτα που δεν με έπαιρνε με τίποτα ο ύπνος,αποφάσισα να αρθρογραφήσω για το χόμπι που αγαπώ τόσο πολύ.

Αρθρα απο την ιδια κατηγορια

Khara-Khoto, η «μαύρη πόλη»

Κατά κοινή ομολογία η ιστορία της πόλης του Khara-Khoto γνωστή
η χώρα του τσαγιού

Το βιβλίο του τσαγιού του Οκάκουρα Κακούζο και η διάδοση της ασιατικής και ιαπωνικής κουλτούρας

Το 1906, στη Βοστώνη των αρχών του αιώνα, γράφτηκε ένα