Πλούσιο γεύμα για πρωινό προτιμά η πλειοψηφία

πλούσιο γεύμα

Στη προηγούμενη δημοσκόπηση ζητήσαμε να μάθουμε τις διατροφικές σας συνήθειες. Εσείς απαντήσατε και σήμερα θα δείτε τα αποτελέσματα της δημοσκόπησης. Έχετε ένα πλούσιο γεύμα διατροφικά;

Στην πρώτη ερώτηση της δημοσκόπησης, ζητήσαμε να μάθουμε πόσο συχνά την εβδομάδα καταναλώνετε Junk food. Ναι, τα σουβλάκια, τα πιτόγυρα (Ακούτε Αθηναίοι;) και τις πίτσες εννοούμε. Την πρώτη θέση καταλαμβάνει η απάντηση : 1-2 φορές το πολύ με ποσοστό 49% . Έπειτα το 31% λέει ότι παραγγέλνει σπάνια, το 16% 3-4 φορές και το 4% πάνω από 4. Παιδιά, ξεκάθαρα υποστηρίζω τους τελευταίους. Όπως λένε οι σουβλατζίδες «Αν δε πεινάσεις εσύ, θα πεινάσουμε και οι δυο μας».

Στην δέυτερη ερώτηση αναφερθήκαμε στο πρωινό και τι περιλαμβάνει αυτό. Προς μεγάλη μας έκπληξη το 57% απάντησε πως το πρωινό τους περιλαμβάνει ένα πλούσιο γεύμα σε ενέργεια και βιταμίνες από δημητριακά, γάλα και χυμό. Το 19% είπε την αλήθεια, πίνει μόνο καφέ. Το 13% είπε πως δεν έχει χρόνο για πρωινό και 11% τρώει κρουασάν και τυρόπιτες. Και τώρα απορώ: Το 57% νομίζετε πως το τοστ και ο ελληνικός είναι πλούσιος σε θρεπτικά συστατικά; Επειδή παιδιά, στην ίδια χώρα ζούμε. Ας μην γελιόμαστε. Ας είμαστε ειλικρινείς μεταξύ μας τουλάχιστον.

Η επόμενη ερώτηση περιλαμβάνει τον εφιάλτη του κάθε μικρού παιδιού. Τρως τακτικά φρούτα, λαχανικά και όσπρια;  Το 60% απάντησε πως τρώει τουλάχιστον 2-3 φορές την εβδομάδα και μπράβο τους. Είναι πλούσιο γεύμα τα λαχανικά φυσικά. Το 30% ακολουθεί καταναλώνοντας τα προαναφερόμενα 1-2 φορές την εβδομάδα. Το 7% πολύ σπάνια και το 3% τρώει τακτικά φρούτα, λαχανικά και όσπρια 3-4 φορές το μήνα.

Η τελευταία ερώτηση ήταν σχετικά με το πόσο συχνά μέσα στην εβδομάδα το γεύμα περιλαμβάνει κρέας.

Διαβάστε επίσης  "First- time": Τί μου δίδαξε η πρώτη μου δουλειά;

Το 55% καταναλώνει τουλάχιστον 3-4 φορές την εβδομάδα κρέας και πολύ καλά κάνει. Το 28% καταναλώνει 1-2 φορές κρέας μέσα στην εβδομάδα και το 4% πολύ σπάνια καταναλώνει κρέας. Και για κλείσιμο της απάντησης , το 3% δεν τρώει καθόλου κρέας επειδή είναι Vegan/Vegeterian κλπ..

Καταλήγουμε στο ότι το πρωινό είναι ένα πλούσιο γεύμα σε βιταμίνες, οι παραγγελίες είναι 1-2 φορές την εβδομάδα, Το 60% τρώει 2-3 φορές την εβδομάδα φρούτα κλπ.. Και τέλος, κρέας καταναλώνει το κοινό τουλάχιστον 4 φορές την εβδομάδα.

Ραντεβού στην επόμενη δημοσκόπηση.

 

 

22 ετών. ,αθεράπευτος ονειροπόλος( λίγο κλισέ ε;),βιβλιοφάγος και λάτρης της έντεχνης μουσικής. Μήπως υπάρχει και άτεχνη;Μπα!!
Συγγραφέας του βιβλίου «Φθηνές Ιστορίες».
Εύχομαι να απολαύσεις τις ανησυχίες μου στην οθόνη σου!!!
(Και αν κάτι δε σου αρέσει υπάρχει το link από το φβ για να μου στείλεις και να το συζητήσουμε) .

Αρθρα απο την ιδια κατηγορια

Ναυάγιο Αντικυθήρων: νέα ευρήματα στο φως

Στα Αντικύθηρα νέες έρευνες γύρω από το αρχαίο ναυάγιο έφεραν
Αλ-Ούλα

Αλ-Ούλα: Μία πόλη-όαση στη Σαουδική Αραβία

Ένα ταξίδι στην Αλ-Ούλα είναι ένα ταξίδι πίσω στο χρόνο.