Φεστιβάλ Αθηνών και Επιδαύρου: Μια τελετή έναρξης-πάρτυ

Φεστιβάλ Αθηνών

Για όσους βρεθούν στην πρωτεύουσα τον Ιούνιο, το Φεστιβάλ Αθηνών και Επιδαύρου φαίνεται να είναι hot πρόταση, καθώς το line up της τελετής έναρξης είναι εκρηκτικό. Το Σάββατο λοιπόν 2 Ιουνίου το ADD σηκώνει την αυλαία του Φεστιβάλ Αθηνών και Επιδαύρου με μια μεγάλης κλίμακας ενεργοποίηση του συμπλέγματος της Πειραιώς 260. Περισσότεροι από 12 παγκόσμιου φήμης καλλιτέχνες της σύγχρονης χορευτικής μουσικής, πλαισιωμένοι από εξαιρετικούς ομολόγους τους της ακμάζουσας εγχώριας σκηνής, καλεσμένοι της δημιουργικής ομάδας του six d.o.g.s θα παρουσιάσουν ένα εκτενές showcase του ηλεκτρονικού ήχου σήμερα μέσα από DJ και Live Sets.

Με γνώμονα την εκπληκτική 70’s βιομηχανική αισθητική του χώρου και για 12 ολόκληρες ώρες, από τις 11 το βράδυ έως τις 11 το πρωί, το six d.o.g.s μεταμορφώνει την Πειραιώς 260 σε ένα μουσικό playground που εκτείνεται σε τρία outdoor και indoor stages, εξοπλισμένα με state of the art ηχοσυστήματα, εκπληκτικό light και set design, με στοιχεία δανεισμένα από το εκπληκτικό αρχείο του Φεστιβάλ Αθηνών.

Από το παρελθόν στο παρόν και από εκεί στο μέλλον της dance, από το νεαρότερο «κορίτσι-θαύμα» των decks Amelie Lens, στους ζωντανούς θρύλους Kruder & Dorfmeister, Luke Slater και Speedy J κι από τις ηλεκτρονικές ελεγείες του Apparat στο καταιγιστικό rock ‘n’ rave των Red Axes, η Αθήνα αποκτά τη δική της γιορτή του σύγχρονου ηλεκτρονικού ήχου, στο πρότυπο αντίστοιχων διοργανώσεων που έχουν εδώ και χρόνια καθιερωθεί σε όλες τις μεγάλες ευρωπαϊκές πρωτεύουσες.

Line up:

[a:rpia:r] Rhadoo, Petre Inspirescu, Raresh /Amelie Lens / Analogue DJs / Anestie Gomez /Apparat / Blue Lagoon / Cirkle / Farrago / Glacial /Invisible People / K.atou /Kruder & Dorfmeister 25 Year Anniversary / Luke Slater /Mano Le Tough Presented by PIXI / Mr. Roussos / Red Axes /Speedy J / Stiko / Terence Fixmer /

Πληροφορίες:

ADD 2018

Διαβάστε επίσης  Το Facebook συνεργάζεται με την Warner Music Group και τη Sony Music Entertainment!

Σάββατο 2 Ιουνίου, Πειραιώς 260

Εισιτήρια: www.addfestival.gr

Τιμές εισιτηρίων: 29 ευρώ (περιορισμένος αριθμός early bird* εισιτηρίων), 34 ευρώ (προπώληση) , 39 ευρώ (ταμείο)

VIP** Experience: 79 ευρώ

*Όλα τα early bird εισιτήρια έχουν προφορτωμένο ένα Red Bull

**Τα VIP εισιτήρια περιλαμβάνουν: Fast lane είσοδο στο χώρο του φεστιβάλ. Πρόσβαση σε ειδικά διαμορφωμένους, υπερυψωμένους χώρους με πρόσβαση στο DJ booth, δικό τους bar και WC. Δωρεάν και απεριόριστη κατανάλωση στα VIP bars

*** Το ADD18 σε συνεργασία με το BEAT κερνάνε τη διαδρομή μας προς και από το φεστιβάλ ώστε να μπορέσουμε να διασκεδάσουμε όσο θέλουμε με υπευθυνότητα και ασφάλεια. Η προσφορά αφορά promo κωδικό €10 (€5 ανά μετακίνηση) με κάθε αγορά εισιτηρίου.

Οι ώρες ανά stage θα ανακοινωθούν σύντομα από το επίσημο site του ADD.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το line up: https://www.addfestival.gr/

Φοιτήτρια του Τμήματος Φυσικής του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων εκ Θεσσαλονίκης ορμώμενη, εθισμένη στη μουσική, το καλό φαγητό, τη γυμναστική και τις μεταμεσονύχτιες συζητήσεις. Ένθερμη οπαδός της άποψης ότι η ευτυχία κρύβεται στις μικρές στιγμές, ένα παιδί με όνειρα που θέλει να φέρει το μέλλον στα δικά του μέτρα. Δεν περιγράφω άλλο.

Αρθρα απο την ιδια κατηγορια

Klute

Klute: Ωδή στην ανθρώπινη ψυχή

Μετά από την τραγική είδηση του θανάτου του αγαπημένου ηθοποιού

Οι ψάθινες τσάντες είναι το απόλυτο καλοκαιρινό αξεσουάρ.

Οι ψάθινες τσάντες, ιδιαίτερα δημοφιλείς τους καλοκαιρινούς μήνες, αποτελούν