Το Pay with a smile είναι μια υπηρεσία αισθητικής που απευθύνεται σε άτομα που πάσχουν ή έχουν αντιμετωπίσει στο παρελθόν κάποια ασθένεια που προκαλεί απώλεια τριχών και προσφέρει δωρεάν η Χαρούλα Καντζόγλου, μέσω της επιχείρησης της, Xara Beauty, που διατηρεί στις Σέρρες.
Η υπηρεσία
Πιο συγκεκριμένα, η υπηρεσία Pay with a smile αφορά την τεχνική Microblading, που αποτελείται από τις μεθόδους Phibrows και Phishading, ημιμόνιμο τατουάζ φρυδιών- τρίχα τρίχα (χωρίς ή με σκίαση αντίστοιχα) που ξεκίνησε από την εταιρεία Phiacademy. Η συγκεκριμένη υπηρεσία απευθύνεται σε γυναίκες αλλά και άντρες που αντιμετωπίζουν ή αντιμετώπισαν στο παρελθόν ασθένειες που τους έχουν προκαλέσει τριχόπτωση, είτε αυτή είναι ολική είτε όχι, όπως είναι ο καρκίνος και η αλωπεκία. Η υπηρεσία παρέχεται και σε άτομα που έχουν πλέον ξεπεράσει το πρόβλημα υγείας.
Η διαδικασία του ημιμόνιμου τατουάζ χρειάζεται δύο συνεδρίες· την πρώτη συνεδρία και την επαναληπτική που πραγματοποιείται στις 4-6 εβδομάδες μετά το πρώτο ραντεβού. Τότε ολοκληρώνεται το αποτέλεσμα και σταθεροποιείται. Η πρώτη συνεδρία διαρκεί από δύο ως τρεις ώρες και η δεύτερη από 30 ως 40 λεπτά. Η διάρκεια του αποτελέσματος σχετίζεται με τον τύπο δέρματος. Στα κανονικά- ξηρά δέρματα διατηρείται 1-1,5 χρόνο και στα πιο λιπαρά 6-8 μήνες. Μετά από αυτό το χρονικό διάστημα δεν απαιτείται να γίνει το τατουάζ εξ ολοκλήρου, αλλά χρειάζεται μόνο ανανέωση του χρώματος.
About Xara Beauty
Η Χαρούλα Καντζόγλου γεννήθηκε και ζει στις Σέρρες. Όταν μετακόμισε στην Αυστρία και πιο συγκεκριμένα στη Βιέννη εργάστηκε σε ινστιτούτο ομορφιάς όπου ασχολήθηκε με νύχια και βλεφαρίδες, μέχρι τη στιγμή που αναζήτησε νέες πρακτικές στον χώρο της ομορφιάς και ανακάλυψε την Phiacademy. Εκεί εκπαιδεύτηκε στην τεχνική φρυδιών microblading. Έτσι μπήκε στον χώρο το semi- permanent make up ή permanent make up και σιγά σιγά άρχισε να εξελίσσεται. Μετά από λίγους μήνες επέστρεψε στην Ελλάδα, στις Σέρρες, όπου δημιούργησε το δικό της ινστιτούτο ομορφιάς, το Xara Beauty, στο οποίο παρέχει υπηρεσίες νυχιών, βλεφαρίδων και την τεχνική του ημιμόνιμου τατουάζ φρυδιών, η οποία μέχρι τότε δεν ήταν ιδιαίτερα γνώριμη στο Σερραϊκό κοινό. Ήταν μια μέθοδος ελάχιστα γνωστή στην περιφέρεια, ωστόσο μέσα από την ίδια άρχισε να αποκτά μεγάλη ζήτηση και να την επισκέπτονται πελάτισσες και από άλλες κοντινές πόλεις, όπως η Καβάλα και η Ξάνθη.
Ακολουθώντας την πολιτική της εταιρίας, αλλά κυρίως γιατί της αρέσει η ιδέα του να προσφέρει χαμόγελα σε άτομα που αντιμετωπίζουν δύσκολες στιγμές, αποφάσισε να προσθέσει στις υπηρεσίες της και το Pay with a Smile. Υπάρχει και λογότυπο που παρέχεται από την εταιρεία για τις φωτογραφίες, όπου προσφέρεται αυτή η υπηρεσία.
Η Χαρούλα Καντζόγλου έχει αναγνωριστεί ως Royal Artist Phishading και Rhibrows, ενώ πρόσφατα έγινε το δεύτερο άτομα στην Ελλάδα που κατέχει τον ανώτερο τίτλο της εταιρείας, Master στην σκίαση. Καθώς ενημερώνεται διαρκώς για νέες υπηρεσίες, πρόσθεσε στις παροχές του ινστιτούτου ομορφιάς που διαθέτει, το τατουάζ χειλιών και eyeliner tattoo, που ανήκουν στην κατηγορία του permanent tatoo όπως και το microblading. Πρώτη σκέψη της Χαρούλας ήταν να προσφέρει τις νέες αυτές υπηρεσίες στις πελάτισσες του Pay with a Smile, καθώς, όπως αναφέρει η ίδια, το έχουν περισσότερο ανάγκη, για να προσφέρει κι άλλα χαμόγελα.