Veet Sensitive Precision | Είναι απάτη;

Η Άνοιξη έφτασε και η κάθε γυναίκα έχει δύο κυρίαρχες ανησυχίες. Τώρα που το σκέφτομαι θα διορθώσω την πρόταση μου και θα πω πως ο κάθε άνθρωπος έχει τις συγκεκριμένες ανησυχίες αφού πλεον και οι άνδρες προσέχουν λίγο παραπάνω τον εαυτό τους. Οι μέρες λοιπόν περνούν και αναρωτιέσαι πως θα χάσεις τα κιλά που έχεις πάρει την τελευταία δεκαετία ελπίζοντας πως το φετινό καλοκαίρι θα σε βρεί διαφορετική/ο και δεύτερον τι θα γίνει με το θέμα της αποτρίχωσης σου! Το κερί πονάει, το ξυραφάκι σου δημιουργεί ερεθισμούς (περα του ότι δεν είναι σωστό να χρησιμοποιηθεί σε κάποιες περιοχές του σώματος) και το laser είναι ακριβό. Εκεί είναι που η ροζ μηχανή-καινοτομία της Veet κάνει την εμφάνιση της με μια άκρως επεξηγηματική διαφήμιση.

Εκτός από το promo της Veet από την τηλεόραση μεγάλη απήχηση έδειξε να έχει το συγκεκριμένο προιόν και στον χώρο του Youtube.  Σχεδόν όλες οι beauty bloggers ανα τον κόσμο εκθίαζαν το προιόν κάνοντας μέχρι και giveaway στους συνδρομητές τους.  Να που δεν είναι έτσι όμως!

Η μηχανή της Veet oυσιαστικά είναι ένα ηλεκτρικό τρίμερ. Το τρίμερ είναι ξυριστική μηχανή, σαν αυτό που χρησιμοποιούν οι άνδρες (Με αυτό κουρεψα τον Αδερφό μου). Η διαφορά που υπόσχεται σε σχέση με ένα απλό τρίμερ είναι ότι δεν προκαλεί ερεθισμούς και έχει μεγαλύτερη ακρίβεια στο κόψιμο της τρίχας. Σε σχέση με ένα απλό ξυράφι, η μηχανή της Veet όντως δεν προκαλεί κοψίματα και φυσικά επειδή έχει κεφαλές προσαρμοσμένες στο μέγεθος των περιοχών για τις οποίες προορίζεται (πρόσωπο, μπικίνι) κόβει την τρίχα με ακρίβεια. Αυτό που δεν κάνει, αλλά σε κανένα tutorial ή διαφήμιση δεν αναφέρεται, είναι να προσφέρει απαλότητα. Με κάθε ειλικρίνια είναι σαν να βάζεται ξυράφι στο πρόσωπό σας. Στο μπικίνι είναι συνηθισμένο να γίνεται με τέτοιο τρόπο η αποτρίχωση. Η χρήση του Veet Precision ΔΕΝ σας προσφέρει τίποτα παραπάνω, όσο αφορά την χρήση της στο πρόσωπο, από ένα απλό ξυράφι.

Διαβάστε επίσης  Κίνα - Γερμανία: επιβολή κυρώσεων στη Βόρεια Κορέα, αλλά όχι ρήξη

Στο εξωτερικό  είναι τάση οι γυναίκες να ξυρίζονται στο πρόσωπο. Δεν σημαίνει όμως ότι κάθε τάση την ακολουθούμε ή την προωθούμε, δίχως κριτική σκέψη. Τα αποτελέσματα στο πρόσωπο, ειδικά αν κάνεις χρήση στον λαιμό και στις φαβορίτες, θα είναι οι τρίχες σε αυτά τα σημεία, να βγαίνουν πιο σκούρες και πιο σκληρές από ότι πριν. Φαντασου λίγο πόσο αντιαισθητικό είναι αυτό σε μια γυναίκα. Πόσο καταστροφικό είναι για το πρόσωπό της, να βρεθεί ξαφνικά με μούσι ημερών και μουστάκι.

Advertisements
Ad 14

Σίγουρα στην περίπτωση των γυναικών, θα αναγκαστείτε να κάνετε laser στις περιοχές του προσώπου γιατί πολύ απλά δεν θα έχετε άλλη λύση. Σε περίπτωση που σκέφτείτε σε εκείνη την φάση να γυρίσετε πίσω στην μέθοδο με το κερί το πιθανότερο είναι να μην μπορείτε. Η τρίχα θα έχει δυναμώσει τόσο πολύ στην ρίζα της που θα είναι απίθανο να αντέξετε τον πόνο και εκτός αυτού, εξίσου απίθανο θα είναι να καταφέρετε να αποτριχωθείτε έτσι όπως θα έχει δυναμώσει η ρίζα.

Να είστε προσεκτικοί στην μέθοδο της αποτρίχωσής που υιοθετείτε. Μπορεί για κάποια θέματα να υπάρχουν οικονομικότερες λύσεις, όπως είναι τα ρούχα, τα μαλλιά, τα αξεσουαρ, αλλά σε ότι αφορά την επιδερμίδα σας είναι καλό να επενδύσετε χρήματα. Τέλος, κάτι που ισχύει όχι μόνο στην στάση σας ως καταναλωτές, αλλά και γενικότερα στην ζωή,  είναι να μην πιστεύετε ότι σας πλασάρουν ως αλήθεια. Πάντα να κάνετε την προσωπική σας έρευνα.

Διαβάστε επίσης  Άγνωστες μαγευτικές παραλίες του Κορινθιακού κόλπου

Σπουδάζει σκηνοθεσία και αγαπάει κάθε μορφή τέχνης. (Μια παραπάνω συμπάθεια παρατηρήσαμε στα τατουάζ και τα piercing). Ασχολείται από μικρή ηλικία ερασιτεχνικά με την μόδα και τον χώρο του beauty. Πιστεύει ότι η ωραία αισθητική και η θετική σκέψη είναι το κλειδί για μια καλή ζωή.

Αρθρα απο την ιδια κατηγορια

Η κατάλυση του χρόνου

“Η κατάλυση του χρόνου” φέρει την πολιτική ανατροπή

Ο πολλά υποσχόμενος Μιχάλης Αλμπάτης, μετά την επιτυχία του βιβλίου

Σορτσάκια: Τα trend του καλοκαιριού

Στη λίστα καθώς μπήκε το καλοκαίρι, μπήκαν και τα σορτσάκια,