Αδάμ Τσαρούχης: “Πρέπει να εκπληρώνουμε τις επιθυμίες μας, γιατί δεν ξέρουμε αύριο αν θα ζούμε”.

 

ΑΔΑΜ ΤΣΑΡΟΥΧΗΣ
GAZARTE ROOF GARDEN ΑΔΑΜ ΤΣΑΡΟΥΧΗΣ

Βρεθήκαμε στο Gazarte Roof stage οπού η υπέροχη  αισθαντική φωνή του Αδάμ Τσαρούχη  παρουσίασε τραγούδια από την δισκογραφία του καθώς και νέα τραγούδια από τον νέο του αγγλόφωνο δίσκο με τίτλο ”Stay with you”. Είχαμε την ευκαιρία να μιλήσουμε για την νέα του δουλειά και τα μελλοντικά του σχέδια.

Επιμέλεια συνέντευξης Μακρής Παναγιώτης

  • Πες μας λίγα λόγια για το νέο σου άλμπουμ. 

Το νέο άλμπουμ κυκλοφορεί 2 Δεκεμβρίου. Είμαι πολύ χαρούμενος γιατί αυτή τη φορά αποφάσισα να κάνω κάτι που μου αρέσει, γιατί μεγάλωσα με ξένη μουσική. Τα ακούσματα μου ήταν George Michael, Stevie Wonder, Aretha Franklin. Έτσι σε αυτό το άλμπουμ αποφάσισα να κάνω κομμάτια που μου αρέσουν και μου ταιριάζουν. 

  • Από το άλμπουμ σου «Σαν ταινία» το 2015 πέρασαν κάποια χρόνια για ένα καινούριο ολοκληρωμένο. Τι μεσολάβησε και δεν έγινε κάτι νωρίτερα

Βγήκαν κάποια singles νωρίτερα. Εδώ πρέπει να πούμε στον κόσμο ότι μία παραγωγή κοστίζει πάρα πολλά χρήματα, οπότε το να βρεθεί το υλικό , τα χρήματα για να γίνει η παραγωγή του και για να γίνει σωστά, πέρασαν κάποια χρόνια. 

Advertisements
Ad 14
  • Η επιτυχία του single της διασκευής «Just walk away» έπαιξε ρόλο στην δημιουργία του;

 Ήτανε σημαντικός παράγοντας ότι αποφάσισα να κάνω ξενόγλωσσο. Με παρακίνησε γιατί παρόλο που άκουγα ξένη μουσική φοβόμουν πάρα πολύ να το κάνω επειδή είχα συστηθεί στο κοινό με ελληνόφωνο άλμπουμ. Επίσης φοβόμουνα πάρα πολύ το αν θα έχει απήχηση. Η επιτυχία του single της διασκευής «Just walk away» μου έδωσε τη δύναμη και τα φτερά να το κάνω

  • Πόσο ώριμο είναι το ελληνικό κοινό για ένα ξενόγλωσσο μουσικό άλμπουμ; 
Διαβάστε επίσης  Παύλος Κουρτίδης "Ο συνδυασμός ηθοποιών, χορευτών, μουσικών είναι το μεγάλο στοίχημα"

Δεν ξέρω κατά πόσο είναι ώριμο, αλλά πραγματικά είναι αυτό που είπα στο live μου, πρέπει να εκπληρώνουμε τις επιθυμίες μας, γιατί δεν ξέρουμε αύριο αν θα ζούμε και αν θα μπορέσουμε να τις πραγματοποιήσουμε. Είναι κακό πιστεύω να μας μένουν απωθημένα. 

ΑΔΑΜ ΤΣΑΡΟΥΧΗΣ
GAZARTE ROOF GARDEN – ΑΔΑΜ ΤΣΑΡΟΥΧΗΣ
  • Να θεωρήσω ότι στοχεύεις σε μια διεθνή καριέρα;

Είναι πολύ μεγάλος λόγος να πούμε για διεθνή καριέρα. Σκοπεύω τα τραγούδια του άλμπουμ αν μπορούν να ακουστούν και στο εξωτερικό,  θα με ενδιέφερε. 

  • Θα σε δούμε κάπου πιο σταθερά σε κάποια μουσική σκηνή κάποια στιγμή. 

Έχω σκοπό να κάνω κάποιες εμφανίσεις για την παρουσίαση του δίσκου. Θα τις ανακοινώσουμε στα  social media. 

  • Γνωρίζω ότι διδάσκεις μουσική, τραγούδι. Πόσο σημαντική είναι η μουσική παιδεία;

Για μένα είναι πάρα πολύ σημαντική γιατί σου δίνει εφόδια να μπορείς να είσαι πιο σίγουρος πάνω στη σκηνή και να έχεις δυνάμεις να πραγματοποιήσεις πράγματα με την μουσική γιατί το ταλέντο είναι κάτι που το δίνει η φύση, αλλά αν δεν το καλλιεργήσεις με τα χρόνια  φθείρεται και χάνεται. 

 

Οι φωτογραφίες τραβήχτηκαν από το άτομο που πήρε την συνέντευξη για λογαριασμό του Maxmag

 

 

Αρθρα απο την ιδια κατηγορια

Το Σύνταγμα της Επιδαύρου

Το Σύνταγμα της Επιδαύρου

Τον Δεκέμβριο του 1821 οι πρωταγωνιστές της επανάστασης και ο
Colourful Eyeliner

Colourful Eyeliner: Το απόλυτο καλοκαιρινό look

Colourful Eyeliner η απόλυτη τάση για εσένα που θες