Missirlou Tailor: “Το ο,τιδήποτε μπορεί να είναι πηγή έμπνευσης”   

Σταυρούλα Τσουτσάνη: Η δημιουργός   του brand Missirlou Tailor  – Προσωπικό αρχείο

Η ταλαντούχα Σταυρούλα Τσουτσάνη, δημιουργός του brand  Missirlou Tailor, συστήνει τις δημιουργίες της στο MAXMAG. Εμπνευσμένες και ευρηματικές, με αισθητική στον σχεδιασμό και την κατασκευή, οι δημιουργίες της Missirlou Tailor είναι μοναδικές και πλέον αναγνωρίσιμες, με πιστό αγοραστικό κοινό. Το σημαντικότερο χαρακτηριστικό τους είναι η ταύτιση της γυναικείας προσωπικότητας με τις ενδυματολογικές προτάσεις του brand  Missirlou Tailor, ώστε η διάκριση βραδινού ή πρωϊνού συνόλου να έρχεται σε δεύτερη μοίρα.

Επιμέλεια συνέντευξης: Άννα Ρω

 

Missirlou Tailor
Missirlou Tailor  – Προσωπικό αρχείο

 

Μουσική, ζωγραφική, χρώμα, αιθέριες συνθέσεις είναι τα συστατικά των δημιουργιών της  Missirlou Tailor. Τι απ` όλα γεννάει την έμπνευσή σας;

Το ο,τιδήποτε μπορεί να είναι πηγή έμπνευσης. Αντιλαμβάνομαι και βιώνω τα πράγματα διαφορετικά και με φαντασία … και όρια στη φαντασία δεν υπάρχουν.

Missirlou Tailor
Missirlou Tailor  – Προσωπικό αρχείο 

Τι ψιθυρίζει μυστικά η Missirlou Tailor στη Σταυρούλα Τσουτσάνη;

Fashion is ceaselessly fascinating because it is an expression of self! Η  μόδα είναι ασταμάτητα συναρπαστική γιατί είναι μια έκφραση του εαυτού μας!

Advertisements
Ad 14
Missirlou Tailor
 Missirlou Tailor  – Προσωπικό αρχείο 

Εκτός από τα «εσωτερικά υλικά» με τα οποία εμποτίζετε τις συλλογές σας, ποια είναι τα αγαπημένα σας υφάσματα και για ποιον λόγο τα προτιμάτε;

Μια δημιουργία για να χαρακτηριστεί ”Luxury”πρέπει η πρώτη ύλη να είναι υψηλής ποιότητας! Αυτό είναι το βασικό κριτήριο έτσι και η ποιότητα κατασκευής έχει άρτιο αποτέλεσμα.

Από τα αγαπημένα μου είναι 100% βαμβάκι και 100% μαλακό μαλλί από φυτικές ίνες. Τελευταία, η αδυναμία μου είναι τα Vintage. Βρίσκω φοβερό ενδιαφέρον να ανακατασκευάζω ένα ρούχο  και να δημιουργώ κάτι νέο από το ίδιο ύφασμα!

Διαβάστε επίσης  Θοδωρής Μαυρογιώργης: «Η μοναξιά έχει μια αρνητική χροιά ως λέξη και αυτό νομίζω πως μας παρασύρει»

 

Missirlou Tailor
                             Missirlou Tailor  – Προσωπικό αρχείο 

Με ποιον σχεδιαστή θεωρείτε ότι ταυτίζεστε;

Με αυτούς που επί δεκαετίες έχουν συγκεκριμένη γραμμή στα ρούχα τους,(να καταλαβαίνεις δηλαδή τι brand είναι, χωρίς να κοιτάς το ταμπελάκι).  Που πιστεύουν  ότι η μόδα είναι και συμπεριφορά, που επενδύουν στην ποιότητα και έχουν ηθική!

Missirlou Tailor

Σε μια υποτιθέμενη έρευνα, τι θα ψηφίζατε; Την ένδυση ως μέρος της κουλτούρας ή ως καταναλωτικό προϊόν;

Η ελληνική παράδοση υπήρξε κατά καιρούς πηγή  έμπνευσης για αρκετούς ξένους σχεδιαστές. Μέρος της κουλτούρας είναι οι παραδοσιακές στολές κάθε τόπου και χώρας ανά τον κόσμο. Ιστορικά γεγονότα έχουν αφήσει το αποτύπωμά τους πάνω στο ένδυμα σε κάθε δεκαετία και έχουν επηρεάσει την ιστορία της μόδας. Από πολέμους μέχρι τη μουσική. Παράδοση, ταυτότητα, πολιτισμός.

Ποια κατηγορία γυναικών μπορεί να υποστηρίξει τις συλλογές σας; Εκτός από το προσωπικό γούστο  χρειάζονται κι άλλα εφόδια για σωστή ενδυματολογική επιλογή;   

Στις γυναίκες με αυτοπεποίθηση. Στις γυναίκες που θέλουν να ξεχωρίσουν, χωρίς να φοβούνται για το διαφορετικό. Στις γυναίκες που η μόδα είναι και στάση ζωής. Νομίζω ότι εφόδιο για τη σωστή ενδυματολογική επιλογή είναι μόνο η αισθητική και όταν υπάρχει, δεν κάνεις ποτέ λάθος.

Missirlou Tailor
Missirlou Tailor  – Προσωπικό αρχείο 

 Πόσο δαπανηρή είναι  είναι  η  απόκτηση  μιας δημιουργίας σας;

Θέλω τη γυναίκα να φοράει κάτι μοναδικό  και ξεχωριστό σε design χωρίς να κοστίζει ένα μέσο μισθό! Εκτός από εξαιρέσεις, που εκ των πραγμάτων είναι αναπόφευκτο λόγω τιμής υλικού κατασκευής που και πάλι δεν είναι κάτι το εξωφρενικό! Είχα στο μυαλό  το κόκκινο χαλί στα Oscar που όλες οι κυρίες φορούν μοναδικά ρούχα. Έτσι θέλω κ εγώ με τις δημιουργίες μου να γίνει αυτό, σε street fashion στην καθημερινότητα! Να φορούν κομμάτια χωρίς να είναι μαζικής παραγωγής. Έτσι γεννήθηκε η ιδέα της Missirlou!Μοναδικές δημιουργίες που θα σε συνοδεύουν από το πρωί μέχρι το βράδυ.

Διαβάστε επίσης  Ευάγγελος Κασταμούλας: "Η γυμναστική είναι φάρμακο και πρέπει να είναι τρόπος ζωής, όχι καλοκαιρινό αξεσουάρ"

Missirlou Tailor

Μπορεί μια δύσκολη κατάσταση  όπως η καραντίνα που βιώσαμε και βιώνουμε, εν μέρει ακόμα, να  εμπνεύσει τη Missirlou Tailor;

Η δημιουργική φλόγα δεν καταλαβαίνει από καραντίνα. Η Έμπνευση για μένα βρίσκεται παντού. Έχω βάλει τον εαυτό μου πολλές φορές σε mini καραντίνα, για να δημιουργήσω και να υλοποιήσω πολλά από αυτά που θέλω, στο παρελθόν. Βέβαια αυτή η παύση μας περιόρισε αλλά μας ωφέλησε νομίζω γιατί πιστεύω ότι άλλαξε τον τρόπο σκέψης μας. Η καραντίνα ήταν ένα μάθημα ταυτόχρονα για όλους μας και μια ιστορική αλλαγή και η αλλαγή είναι συνυφασμένη και με την μόδα!

Missirlou Tailor
Προσωπικό αρχείο

Πώς ατενίζει το μέλλον η Missirlou Tailor;

Με αισιοδοξία.

 

Μεταλαμπαδεύω στη Missirlou Tailor την αγάπη μου για το τραγούδι του Μπομπ Ντύλαν, «One More Cup of Coffee”, ως τις ευχαριστίες μου για τη συνέντευξη που μας παραχώρησε. Εύχομαι να  την εμπνεύσει.

 

Μεταξύ άλλων επέλεξα να είμαι συγγραφέας. Μ` αρέσει ο δρόμος της ποίησης. Και του θεάτρου. Γράφω ότι μου υπαγορεύει ο νους μου. Άλλοτε μικρές ιστορίες, άλλοτε στίχους, και κάποιες φορές μυθιστορήματα. Με γοητεύουν οι συνεντεύξεις, ειδικά όταν οι απαντήσεις υπερβαίνουν το βεληνεκές των ερωτήσεων. Περισσότερα στην προσωπική μου ιστοσελίδα: Άννα Ρω - https://anna-ro.webnode.gr/

Αρθρα απο την ιδια κατηγορια

Ο λευκός ελέφαντας, η αληθινή ιστορία της Αγνής Ιωάννου

«Ο λευκός ελέφαντας» είναι το πιο αληθινό βιβλίο που θα
Φρύδια

Φρύδια: 5 tips για ένα άψογο αποτέλεσμα

Φρύδια, ή αλλιώς ο καμβάς του προσώπου μας και αυτό διότι