5 σειρές με σούπερ ήρωες που θα σε ενθουσιάσουν

Οι σειρές και οι ταινίες με σούπερ ήρωες έχουν γίνει από τις δημοφιλέστερες τα τελευταία χρόνια. Marvel και DC ανταγωνίζονται τόσο στις ταινίες τους, όσο και στις σειρές με σούπερ ήρωες που αγαπάμε. Αναμφίβολα κάθε σειρά με υπερήρωες κάνει μεγάλη επιτυχία και μας μυεί σε ένα διαφορετικό σύμπαν, που πολύ θα θέλαμε να είμαστε μέρος του. Δίπλα σε υπερ-ανθρώπους που σώζουν κάθε τόσο τον κόσμο από επιθέσεις και προστατεύουν τον κόσμο. Όσες σειρές δεν έχεις δει ως τώρα σίγουρα θα πρέπει να τις βάλεις στη λίστα σου και θα τις λατρέψεις.

Agents of S.H.I.E.L.D.

Από τις πολλές σειρές της Marvel στο Netflix αυτή μας παρουσιάζει μία μυστική οργάνωση με αρχηγό τον αγαπημένο μας Phil Colson. Εκείνος και η ομάδα του εντοπίζουν και συγκεντρώνουν ανθρώπους με υπερφυσικές δυνάμεις, ώστε να αντιμετωπίσουν κάθε είδος απειλής. Παράλληλα έρχονται αντιμέτωποι και με την ναζιστική οργάνωση ΥΔΡΑ. Η σειρά θεωρείται από τις πιο επιτυχημένες της MCU, με διάρκεια επτά χρόνια.

σούπερ ήρωες
Πηγή εικόνας: ngradio.gr

Supergirl

Στην αντεπίθεση μία σειρά με σούπερ ήρωες της DC. Η Supergirl, ξαδέρφη του γνωστού Superman, έρχεται και αυτή αντιμέτωπη με τα προβλήματα των υπερηρώων. Προσπαθώντας να κρατήσει μυστική την ταυτότητα της και παράλληλα να νικήσει το κακό, παρακολουθούμε τις περιπέτειες της. Μάλιστα κάνει την εμφάνιση του και ο ίδιος ο Superman, κάνοντας την πλοκή ακόμα πιο ενδιαφέρουσα. Την σειρά μπορείτε να την βρείτε στο Netflix, με την έκτη σεζόν να κάνει πρεμιέρα σε λίγο καιρό.

σούπερ ήρωες
Πηγή εικόνας: ign.com

Legends of Tomorrow

Μία spinoff σειρά του Flash και Arrow και παράλληλα μια σειρά με χρονοταξιδιώτες σούπερ ήρωες. Εκείνοι, ταξιδεύοντας στον χρόνο, προσπαθούν να αποτρέψουν καταστροφές και οποιαδήποτε αλλαγή που θα μπορούσε να επηρεάσει το παρόν και την πραγματικότητα όπως την ξέρουμε.

Διαβάστε επίσης  Eurovision: μία αναδρομή στους ελληνικούς τελικούς
σούπερ ήρωες
Πηγή εικόνας: nerdist.com

The Umbrella Academy

Έξι αδέλφια με υπερφυσικές δυνάμεις ξανά συναντιούνται με αφορμή τον θάνατο του πατέρα τους. Επιπλέον ο, για χρόνια εξαφανισμένος, αδερφός τους επιστρέφει για να διηγηθεί όλη την ιστορία του, ενώ παράλληλα όλοι μαζί προσπαθούν να αποτρέψουν το τέλος του κόσμου και το δικό τους. Μία διαφορετική ιστορία με σούπερ ήρωες, διαθέσιμη στο Netflix.

Πηγή εικόνας: lordoftheseries.gr

The Boys

Μία όχι και τόσο παραδοσιακή σειρά με σούπερ ήρωες. Στην πραγματικότητα αυτοί οι σούπερ ήρωες κάνουν κατάχρηση της δύναμής τους και δείχνουν την πραγματική τους πλευρά. Υποκύπτουν στα πάθη τους και στη διαφθορά. Επιπλέον η δημιουργία μιας επιχείρησης που εκμεταλλεύεται ουσιαστικά τους σούπερ ήρωες, έρχεται να αλλάξει τα δεδομένα.

Πηγή εικόνας: geekintheshell.com

Εσάς, ποια σειρά και ποιος σούπερ ήρωας είναι ο αγαπημένος σας; Marvel ή DC;

Είμαι 21 χρονών και φοιτήτρια Δημοσιογραφίας στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης. Λατρεύω τις καλές σειρές και ταινίες και είμαι εδώ να μοιραστώ τις όποιες γνώσεις μου για αυτές με εσάς!

Αρθρα απο την ιδια κατηγορια

Αλ-Ούλα

Αλ-Ούλα: Μία πόλη-όαση στη Σαουδική Αραβία

Ένα ταξίδι στην Αλ-Ούλα είναι ένα ταξίδι πίσω στο χρόνο.

Πόσο γρήγορα μπορεί να διαβάσει ένας άνθρωπος;

Τι είναι η ταχεία ανάγνωση; Δεν είναι λίγοι εκείνοι οι