Mr.Robot 2ος Κύκλος: Τι στο καλό έχει γίνει μέχρι τώρα;

 

Η δεύτερη σεζόν του Mr.Robot έχει ακόμα τρία επεισόδια για να κλείσει, αλλά μας έχει ήδη προβληματίσει.

Αν έχετε δει μέχρι το 9ο επεισόδιο της δεύτερης σεζόν, λογικά θα είστε κάπως έτσι:

whoa

και πώς να μην είστε, όταν το μόνο που επιχειρεί το Mr. Robot είναι να σας κάψει το μυαλό;

Advertisements
Ad 14

**Ακολουθούν SPOILERS για όποιον δεν έχει δει μέχρι το 9ο επεισόδιο! 

***Γενικά, αν δεν βλέπετε Mr.Robot, δεν θα καταλάβετε τίποτα

Από το 7ο επεισόδιο ξέρουμε ότι ο Elliot τελικά ήταν φυλακισμένος τόσο καιρό και όλα αυτά που διηγείται, ουσιαστικά, τα έλεγε μέσα από την φυλακή. Στο 8ο επεισόδιο δεν είδαμε καθόλου Elliot, αλλά την ιστορία δύο ανθρώπων που κρύβονται πίσω από το Mr.Robot, της Trenton και του Mobley. Είδαμε και το θάνατο της Susan Jacobs, της οποίας το σπίτι έχουν καταλάβει οι Darlene, Trenton, Mobley και Cisco. Εκείνη τραυματίζεται στο κεφάλι από την Trenton, η Darlene την πετάει στην πισίνα της, παθαίνει καρδιακό επεισόδιο και πεθαίνει. Το επεισόδιο κλείνει με την Darlene να έχει τύψεις γιατί δεν έχει σκοτώσει ξανά άνθρωπο στη ζωή της και την Trenton με την Mobley να μην έχουν ξεκαθαρισμένες τις τύχες τους. Και έρχεται το επεισόδιο 9, στο οποίο ο Elliot μας εξηγεί τι έχει συμβεί, αφού στο επεισόδιο 7 μας είχε υποσχεθεί ότι θα μας έλεγε πια την αλήθεια.

Στην αρχή του 9ου επεισοδίου, λοιπόν, βλέπουμε ότι το σπίτι της μητέρας του, στο οποίο έμενε, ήταν ουσιαστικά η φυλακή στην οποία κλείστηκε, όχι, όμως, εξαιτίας της επίθεσης που έκαναν στις 5/9, αλλά εξαιτίας του πρώην συντρόφου της ψυχολόγου του. Εκείνος έστειλε τον Elliot στην φυλακή γιατί χάκαρε τον υπολογιστή του, πράγμα που οδήγησε στον χωρισμό του με την ψυχολόγο, αλλά και επειδή του έκλεψε το σκύλο.

Διαβάστε επίσης  Νέες τηλεοπτικές σειρές για φθινοπωρινά κολλήματα

“That’s how it happened. That’s all you missed, that’s everything”, λέει ο Elliot και έτσι συμφιλιώνεται με το κοινό του, στο οποίο τόσο καιρό έλεγε ψέματα και πλέον δημιουργεί μια σχέση ειλικρίνειας μαζί του.

Με το που φτάνει στο σπίτι του όμως, τα ξαναβρίσκει σκούρα. Καθώς βοηθάει την αδερφή του, Darlene, και το Cisco να δουν τι θα κάνουν με τον Dark Army και να ανακαλύψουν τι τους επιφυλάσσει, σύντομα ανακαλύπτει ότι η δεύτερη περσόνα του, ο Mr.Robot – ή αλλιώς ο νεκρός πατέρας του – τον έχει πάλι υπό τον έλεγχο του. Αυτή τη φορά, όμως, παρακολουθεί τα δρώμενα από ένα εξωτερικό πεδίο με το να βγαίνει και να μπαίνει μέσα από το σώμα του. Και η άλλη περσόνα του δεν είναι πιο χαρούμενη, καθώς το γεγονός ότι δύο μυαλά μοιράζονται ένα σώμα θα τον κάνουν να ξεφύγει. Όχι ότι είναι και στα καλά του…

not normal

Έξω από τον κόσμο του Elliot, η παιδική του φίλη, Angela, προσπαθεί να βρει ενοχοποιητικά στοιχεία για τα τοξικά απόβλητα της E Corp, χακάροντας το σύστημά της. Και τα καταφέρνει. Ενώ όμως καταφεύγει στο FBI, δεν βρίσκει άκρη, καθώς προσπαθούν να την παρασύρουν σε ένα σκοτεινό δωμάτιο στην άκρη του διαδρόμου. ΑΣ ΠΗΓΑΙΝΕ! Ο χαρακτήρας της είναι ο πιο εκνευριστικός της σειράς, γιατί δεν μπορείς να καταλήξεις αν είναι καλή ή κακιά και απλά… είναι ο σπαστικός χαρακτήρας της σειράς.

Το επεισόδιο τελειώνει με τον Elliot έκπληκτο, να κοιτάει ένα αμάξι έξω από το σπίτι του. Ιδιοκτήτης του αμαξιού είναι ο Tyrell Wellick, τον οποίο ο Elliot πίστευε (ή μάλλον είχε στο μυαλό του) ότι τον είχε σκοτώσει. Στο αμάξι τελικά είναι η γυναίκα του Tyrell, Joanna.

Διαβάστε επίσης  Mega: Αποχαιρετώντας το μεγάλο κανάλι

14215388_10207180794701642_591349389_o

Αυτό που σε τραβάει στο Mr. Robot στη 2η σεζόν είναι ότι το να γνωρίζεις και το να μη γνωρίζεις είναι το ίδιο ενοχλητικά. Ενώ στα πρώτα επεισόδια έκανε μια κοιλιά, μας έχει κάψει κυριολεκτικά τα μυαλά, καθώς τα plot twists διαδέχονται το ένα το άλλο.

Αναμένουμε λοιπόν με αγωνία τα επόμενα τρία επεισόδια μπας και ηρεμήσουμε. Μέχρι τότε, καείτε!

 

 

 

Γεννημένη στο Alderaan,η μαμά μου πέθανε στην γέννα, αφού προσπάθησε να την πνίξει ο μπαμπάς μου και ο πατέρας μου ήταν στρατηγός με την μεριά του κακού. Έχω έναν αδερφό,τον Luke, ο οποίος την είδε ασκητής και έχει φύγει. Ο άντρας μου πέθανε επειδή τον σκότωσε ο γιος μας, ο οποίος έχει ξεφύγει και αυτός και την έχει δει Darth Vader.

Με λένε Κωνσταντίνα,σπουδάζω στο τμήμα Δημοσιογραφίας και Μέσων Μαζικής Επικοινωνίας, από το οποίο δεν πρόκειται ποτέ να αποφοιτήσω και είμαι 20 χρονών. Οι αγαπημένες μου ταινίες είναι το Star Wars,νομίζω φάνηκε.

Αρθρα απο την ιδια κατηγορια

Βρεφικά προιόντα Ελλάδα

Η ακρίβεια στα βρεφικά προιόντα, Γονείς και Παιδιά

Η ακρίβεια και η ασφάλεια των βρεφικών προϊόντων αποτελούν ζωτικά

Η βασίλισσα του τίποτα: Το κλείσιμο που αξίζουμε

Η Βασίλισσα του Τίποτα, το τρίτο και τελευταίο μέρος της