“The Witcher”: Ολοκληρώθηκαν τα γυρίσματα της πρώτης σεζόν

The witcher - poster

Ο Henry Cavill, με post του στα social media, έκανε γνωστό πως το “The Witcher” ολοκλήρωσε τα γυρίσματα της πρώτης σεζόν και περνάει σε post-production φάση για να είναι έτοιμο για το κοινό μέσα στο 2019.

Ένα χρόνο πριν, περίπου, μέσω του Netflix αλλά και του Instagram του Henry Cavill, του κατά κόσμον γνωστού ως Superman του DC Universe, πήραμε την πρώτη γεύση της νέας σειράς του Netflix, “The Witcher”. Η μεταμόρφωση του στον χαρακτήρα του Geralt of Rivia, έκανε τους φαν να ανυπομονούν για την μεταφορά της ιστορίας των πολύ επιτυχημένων βιβλίων και video games, στη μικρή οθόνη. Με νέο ποστάρισμα του ηθοποιού την Πέμπτη το βράδυ, έγινε γνωστό πως τα η σειρά περνάει σε φάση επεξεργασίας καθώς τα γυρίσματα τελείωσαν. Η δημοσίευση ακολουθεί παρακάτω.

Στο μήνυμά του, ο Cavill ευχαριστεί τις δύο γυναίκες που βοήθησαν στην ολοκλήρωση του εγχειρήματος, μιλώντας για τις υπεύθυνες της μεταμόρφωσης του καθημερινά στον χαρακτήρα του Geralt. Όπως αναφέρει, ο χαρακτήρας θα περάσει από διάφορα στάδια και θα εξελιχθεί κατά τη διάρκεια της 1ης σεζόν, οπότε είναι σχεδόν σίγουρο πως οι φαν που διαμαρτυρήθηκαν για την έλλειψη της χαρακτηριστικής γενειάδας στο περσινό post, θα αλλάξουν γνώμη παρακολουθώντας τη σειρά (ακολουθεί το εν λόγω post).

View this post on Instagram

#Geralt #TheWitcher #Netflix @Netflix

A post shared by Henry Cavill (@henrycavill) on

Στο τέλος του παραπάνω βίντεο, που αποτέλεσε την πρώτη εμφάνιση του Cavil ως Geralt, αναγράφηκε πως η πρώτη σεζόν θα ερχόταν το 2019. Το Netflix έκτοτε αποκάλυψε ότι η σειρά θα ανέβει στην πλατφόρμα στο τελευταίο τρίμηνο του έτους. Δεδομένου ότι είμαστε σχεδόν στα μισά του 2019, η αναμονή δεν θα είναι πολύ μεγαλύτερη, αλλά απ’ ότι φαίνεται θα αρκεστούμε στις υπόλοιπες σειρές που βγάζει το Netflix το προσεχές καλοκαίρι μέχρι το φθινόπωρο και την προσχεδιασμένη άφιξη του “The Witcher”. Το τέλος των γυρισμάτων αποτελεί τεράστιο βήμα για το “The Witcher”, το οποίο έκανε μεγάλο ταξίδι μέχρι να φτάσει  σε αυτό το σημείο. Χαρακτηριστικό αυτού του ταξιδιού, είναι το γεγονός πως η σειρά βρήκε τον showrunner της στα τέλη του 2017.

Με βάση τη λεζάντα του, ο Henry Cavill φαίνεται ικανοποιημένος με τον τρόπο που εξελίχθηκαν τα πράγματα. Εάν, το “The Witcher” αποτελέσει επιτυχία για το  Netflix, οι θεατές θα μπορούσαν θεωρητικά να βγάλουν το συμπέρασμα του αν θα ακολουθήσουν και άλλες σεζόν. Η 1η σεζόν θα αποτελείται από οκτώ επεισόδια.  Αυτά είναι τα στοιχεία που ξέρουμε μέχρι σήμερα και είναι αρκετά για να ενθουσιάσουν όσους είναι ήδη φαν του χαρακτήρα αλλά και όσους έχουν όρεξη να δουν κάτι καινούριο και ενδιαφέρον στο Netflix.

Το “The Witcher” θα κάνει πρεμιέρα στο Netflix κάποια στιγμή στα τέλη του 2019, ανάμεσα σε πολλές ακόμα πρεμιέρες και καινούριες σεζόν που θα συμπεριληφθούν στην πλατφόρμα τους επόμενους μήνες.

Διαβάστε επίσης  Bo Burnham: 3 specials+1 ταινία που αξίζει να δείτε

Γεννημένος και μεγαλωμένος στη Θεσσαλονίκη. Φοιτητής του τμήματος Δημοσιογραφίας του ΑΠΘ με κατεύθυνση την αθλητική δημοσιογραφία και με στόχο να γίνει αθλητικός συντάκτης, αν τον αφήσουν οι σειρές και οι ταινίες. Αγαπάει ιδιαίτερα τα ταξίδια, το μπάσκετ και τα λογοπαίγνια.
Αγαπημένη Τηλεοπτική Σειρά: Sons of Anarchy-
Αγαπημένη Ταινία: Lord of the Rings-The Two Towers-
Αγαπημένο Quote: “All we have to decide is what to do with the time that is given to us”

Αρθρα απο την ιδια κατηγορια

οικονομικά

Οικονομικά: είναι αναγκαίο να διδάσκονται;

Τη στιγμή που μαθήματα όπως Αρχαία, Φυσική, Χημεία διδάσκονται επί
Στην εικόνα απεικονίζεται με μπλε γράμματα η φράση Help I'm A Fish, η οποία σχηματίζει ένα ψάρι. Το background της εικόνας είναι μαύρο.

Help! I’m A Fish: Βοήθεια! Είμαι Ψάρι

Help! I’m A Fish (Δανικά: Hjælp, jeg er en