Riverdale: Ο 5 κύκλος φέρνει αλλαγές στις ζωές των ηρώων μας

 

Για ακόμη μία χρονιά το Riverdale έλαβε το πράσινο φως για τον επόμενο κύκλο, ενώ ο πέμπτος κύκλος προβάλλεται ήδη. Η εμπνευσμένη από το κόμικς “Archie Comics” σειρά, αποτελεί μία από τις πιο δημοφιλείς παγκοσμίως  σειρές του Netflix, από την οποία όμως δεν έχει λείψει φυσικά και η κριτική. Τον Ιανουάριο του 2020 η δημοφιλής σειρά ανανεώθηκε για την 5η σεζόν της, η οποία κα κυκλοφόρησε ένα χρόνο μετά, τον Ιανουάριο του 2021.

*ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΠΌΙΛΕΡ*

Riverdale-Τέταρτη Σεζόν

Η τέταρτη σεζόν υπήρξε αρκετά ταραχώδης και με μία δραματική εισαγωγή. Στα πρώτα επεισόδια της σεζόν μαθαίνουμε ότι ο πατέρας του Άρτσι πέθανε σε ατύχημα, ένα νέο που θα σοκάρει τους πρωταγωνιστές. Ένα νέο μυστήριο επίσης εξαπλώνεται στην πόλη. Βιντεοκασέτες στέλνονται στα σπίτια των πρωταγωνιστών, όπου κάποιος φέρεται να βιντεοσκοπεί κρυφά τους κατοίκους της πόλης και να αναπαριστά βίαια περιστατικά. Και βέβαια, ας μην ξεχνάμε ότι ήταν η τελευταία χρονιά για τους ήρωες μας στο λύκειο, καθώς παρακολουθήσαμε κάποιους να προετοιμάζουν τις αιτήσεις τους για τα αγαπημένα κολέγια και άλλους να βρίσκονται σε δίλημμα για το μέλλον τους.

Πέμπτος Κύκλος

Ο νέος κύκλος της σειράς Riverdale μόλις κυκλοφόρησε, με νέες ριζικές αλλαγές. Αρχικά στα πρώτα επεισόδια της σεζόν, οι πρωταγωνιστές αποφοιτούν από το λύκειο και ο καθένας έχει ήδη αποφασίσει τον δρόμο που θα πάρει. Επιπλέον αποκαλύφθηκε ο άνθρωπος που βρισκόταν πίσω από την υπόθεση με τις βιντεοκασέτες αφήνοντας άφωνο τον Τζάγκχεντ και τον πατέρα του. Η αποκάλυψη αυτή πρόκειται να οδηγήσει τον τελευταίο σε μία δύσκολη απόφαση. Από τηνπλευρά του ο Άρτσι, ο οποίος είχε αποφασίσει να καταταχθεί στο ναυτικό, έχασε την θέση του, αποφασίζοντας εν τέλη να καταταχθεί στον στρατό.

Διαβάστε επίσης  La Casa de Papel season 5: Η αρχή του μεγάλου φινάλε

Από τα πρώτα κιόλας επεισόδια οι αλλαγές που είδαμε ήταν αρκετές. Ακόμη και οι σχέσεις των πρωταγωνιστών δεν ήταν οι ίδιες. Προτού δούμε τη μετάβαση της σειράς 7 χρόνια μετά, παρακολουθήσαμε το φιλί της Μπέτι και του Άρτσι να ταράζει τις σχέσεις μεταξύ τους. Η Βερόνικα και ο Άρτσι αποφασίζουν να χωρίζουν, ενώ περίεργο ήταν το κλίμα και στην σχέση του Τζάγκχεντ και της Μπέτι.

Εφτά Χρόνια Μετά

Από το τέταρτο επεισόδιο και έπειτα η σειρά κάνει ένα άλμα 7 χρόνων από την ημέρα που οι πρωταγωνιστές αναχώρησαν για τις νέες τους ζωές. Με αφορμή τον Άρτσι η παρέα θα ξαναγυρίσει μετά από 7 χρόνια στο Riverdale, προκειμένου να καταφέρουν να πάρουν την πόλη τους πίσω. Παράλληλα όμως οι ήρωες θα αντιμετωπίσουν τα άλυτα θέματα μεταξύ τους αλλά και προβλήματα από τις νέες τους ζωές. Γάμοι, βιβλία, εγκυμοσύνη, FBI είναι λίγα πράγματα τα οποία συνέβησαν μέσα σε αυτά τα επτά χρόνια.

Μπορείτε να παρακολουθήσετε το τρέιλερ παρακάτω:

Ο πέμπτος κύκλος του Riverdale μας εξέπληξε ευχάριστα με πολλές ανατροπές, δράση και συγκίνηση για τους χαρακτήρες στα πιο ώριμα χρόνια τους.

Εσάς, πώς σας φάνηκε ο πέμπτος κύκλος;

 

Ονομάζομαι Άντζελα και σπουδάζω Δημοσιογραφία.Μου αρέσει να ασχολούμαι με κοινωνικά θέματα,θα παρατηρήσετε όμως ότι το περιεχόμενο των άρθρων μου είναι λίγο διαφορετικό,αφορά την Τηλεόραση.Ασχολούμαι με ψυχαγωγικά άρθρα,διότι πιστεύω ότι χρειάζεται να παίρνουμε μία ανάσα από την τεταμένη επικαιρότητα.

Αρθρα απο την ιδια κατηγορια

Εθνικό Σύστημα Υγείας

Εθνικό Σύστημα Υγείας: ποιες χώρες διαθέτουν;

Το Εθνικό Σύστημα Υγείας (ΕΣΥ) εξασφαλίζει στους πολίτες ενός κράτους

Barbie: η εξέλιξη της στα χρόνια στο Design Museum του Λονδίνου

Barbie: Η εξέλιξη της στα χρόνια. Το Design Museum του