Scream Queens Season 2: Τι είδαμε και τι θα δούμε

Την επόμενη εβδομάδα βγαίνει ο δεύτερος κύκλος της σειράς Scream Queens. Της πρώτης, ίσως, σειράς που τα συνδυάζει όλα: τρόμο, κωμωδία, αδελφότητες και κολέγια.

Μια γνήσια “αμερικανιά” θα έλεγε κάποιος. Και θα συμφωνούσα. Παρ’όλα αυτά, αξίζει να ξοδέψετε λίγο από τον χρόνο σας για να τη δείτε.

giphy-1

Στην πρώτη σεζόν βλέπουμε την αδελφότητα των ΚΚΤ στο κολέγιο Wallace University, η οποία αποτελείται από τη “βασίλισσα” της ΚΚΤ, Chanel Oberlin(Emma Roberts) και τις ακολούθους της, Chanel #2 / Sonya Herfmann (Ariana Grande), Chanel #3 / Sadie Swenson (Billie Lourd) και Chanel #4 / Libby Putney (Abigail Breslin).

Advertisements
Ad 14

Στην αδελφότητα προστίθενται έπειτα και άλλα κορίτσια, λιγότερο δημοφιλή στο κολέγιο, τα οποία αναγκάζεται να δεχτεί η Chanel, αφού απειλείται με αποβολή για κάτι που είχε κάνει από τη διευθύντρια του κολεγίου Cathy Munsch  (Jamie Lee Curtis). Έτσι λοιπόν στην αδελφότητα προστίθενται η Grace (Skyler Samuels), η Zayday (Keke Palmer), η Hester (Lea Michele) – η οποία φοράει ειδικό εξωτερικό νάρθηκα λόγω της σκολίωσης της -, η λεσβία Sam (Jeanna Han), η χοντρούλα και μανιακή με τα κεριά Jeniffer(Breezy Eslin) και η – κουφή και μανιακή με την Taylor Swift – Tiffany (Whitney Meyer). Μετά το θάνατο των Chanel #2, Sam, Jeniffer και Tiffany από τον Red Devil– o οποίος θα αναλυθεί παρακάτω – στην “παρέα” μένουν οι υπόλοιπες 6, με σκοπό στην αρχή να μην τις σκοτώσει ο Red Devil και στην συνέχεια να τον σκοτώσουν αυτές.

Διαβάστε επίσης  Οι άνδρες "θύματα" των τηλεοπτικών σειρών

gif_scream_queens_first_look_1-1432073570-1445278725

Και συνεχίζουμε με το επίκεντρο της σειράς, τον Red Devil. Ο Red Devil είναι ο κακός της σειράς, αυτός που τους σκοτώνει όλους. Τι σημαίνει όμως κακός τελικά σε αυτή την σειρά; Ο Red Devil έχει ως σκοπό να σκοτώσει τα κορίτσια που βρίσκονται στις αδελφότητες, αυτές που τόσο καιρό φέρονταν άσχημα σε κορίτσια τα οποία είχαν κάποιο πρόβλημα. Οπότε… είναι ο κακός ή ο καλός τελικά;

%ce%b5%cf%85%ce%bb%ce%bf%ce%b3%ce%b7%cf%84%cf%8c%cf%821

Η πρώτη σεζόν κλείνει με την αποκάλυψη ότι η Hester και ο αδερφός της είναι πίσω από όλους αυτούς τους φόνους, ντυμένοι Red Devil, τη Hester να έχει κατηγορήσει τις Chanels για τους φόνους, οδηγώντας τις σε άσυλο. Η Hester είναι πλέον αρχηγός της ΚΚΤ και δέχεται όλα τα κορίτσια που θέλουν να μπουν στην αδελφότητα.

Ποιος είναι λοιπόν τελικά ο κακός της υπόθεσης;

giphy

Όσον αφορά στη δεύτερη σεζόν, σύμφωνα με το wikia.com, δεν έχουμε άλλο πανεπιστήμιο και η σειρά μεταφέρεται σε νοσοκομείο. Και πιο συγκεκριμένα, σε σχολή ιατρικής, καθώς το τρίο Chanel, Chanel #3 και Chanel #4 έχουν βγει από το άσυλο και έχουν αποφασίσει να σπουδάσουν ιατρική. Διευθύντρια του νοσοκομείου είναι και εκεί η Cathy Munch, έχοντας αποφασίσει να παρατήσει την διεύθυνση του κολεγίου για αυτήν του νοσοκομείου, με σκοπό να βρει θεραπεία για ανίατες αρρώστιες και να αλλάξει το σύστημα. Επίσης έχουμε νέους ηθοποιούς στη σειρά, τον John Stamos και τον Taylor Lautner, οι οποίοι είναι γιατροί. Σύμφωνα με τους συντελεστές, αυτή η σεζόν θα είναι πιο σκοτεινή, πιο άγρια και με περισσότερο αίμα.

Αν και φαίνεται “αμερικανιά” όλο αυτό το σενάριο και η πλοκή, αξίζει αν δεν το έχετε παρακολουθήσει ακόμα, να το δείτε. Η μοναδική μίξη dark humor με τον τρόμο, αλλά και το κλίμα του κολεγίου και των αδελφοτήτων μπορούν να σας κάνουν να δείτε το όλο θέμα με ενδιαφέρον.

Διαβάστε επίσης  Αποκαλύφθηκε το όνομα του παραγωγού της σειράς Assassin's Creed

giphy-2

 

 

 

 

Γεννημένη στο Alderaan,η μαμά μου πέθανε στην γέννα, αφού προσπάθησε να την πνίξει ο μπαμπάς μου και ο πατέρας μου ήταν στρατηγός με την μεριά του κακού. Έχω έναν αδερφό,τον Luke, ο οποίος την είδε ασκητής και έχει φύγει. Ο άντρας μου πέθανε επειδή τον σκότωσε ο γιος μας, ο οποίος έχει ξεφύγει και αυτός και την έχει δει Darth Vader.

Με λένε Κωνσταντίνα,σπουδάζω στο τμήμα Δημοσιογραφίας και Μέσων Μαζικής Επικοινωνίας, από το οποίο δεν πρόκειται ποτέ να αποφοιτήσω και είμαι 20 χρονών. Οι αγαπημένες μου ταινίες είναι το Star Wars,νομίζω φάνηκε.

Αρθρα απο την ιδια κατηγορια

Τζιμ Θορπ

Τζιμ Θορπ: Ένας υπεραθλητής με ινδιάνικες ρίζες

Ο Τζιμ Θορπ ήταν Αμερικανός αθλητής και Χρυσός Ολυμπιονίκης. Κέρδισε
Τίποτα δεν είναι όπως πιστεύουμε

Τίποτα δεν είναι όπως πιστεύουμε

Τίποτα δεν είναι όπως δείχνει. Τίποτα δεν είναι όπως πιστεύουμε.