«Πριν κλείσει η αυλαία» του Παναγιώτη Ζαφείρη στη θεατρική σκηνή «Σκηνοπλόκοι»

Πριν κλείσει η αυλαία του Παναγιώτη Ζαφείρη.
Πριν κλείσει η αυλαία του Παναγιώτη Ζαφείρη. Πηγή εικόνας: Δελτίο Τύπου

Ρομαντική κωμωδία του Παναγιώτη Ζαφείρη

Σύνοψη: Ο Μάριος, ένας ηθοποιός της τηλεόρασης, φτιάχνει ένα μικρό θέατρο με σκοπό να ανεβάσει το «Εκπαιδεύοντας τη Ρίτα» του Willy Russel. Στην οντισιόν ξεχωρίζει τη Ρένια, μια κοπέλα ανίδεη γύρω από το θέατρο, αλλά με πολύ θάρρος. Σύντομα, ο Μάριος ταυτίζεται με τους άντρες από την παράδοση του Πυγμαλίωνα και προσπαθεί να εκπαιδεύσει τη Ρένια. Στη ζωή όμως, τα πράγματα είναι διαφορετικά…

Σημείωμα σκηνοθέτη: Δύο διαφορετικοί άνθρωποι, δύο διαφορετικές προσωπικότητες, δύο διαφορετικοί κόσμοι συναντώνται, καθώς κυνηγάνε ο καθένας το όνειρό του.  Θα καταφέρουν μέσα από αυτήν την κοινή διαδρομή, να μην ταυτιστούν με τις καταστάσεις και να βελτιώσουν χωρίς να αλλοιώσουν τον εαυτό τους; Πολλές είναι οι φορές που μας έλκουν κάποια χαρακτηριστικά σε κάποιον, τα οποία όμως αργότερα ζητάμε να τα αλλάξουμε. Ζητάμε την αλλαγή να έρθει από τους άλλους, ενώ δύσκολα αποφασίζουμε να αλλάξουμε κάτι στον εαυτό του ο καθένας.

Στον δρόμο προς την αναζήτηση της ευτυχίας, όσον αφορά στη ζωή, πάντα υπάρχει χώρος για διορθωτικές κινήσεις, βελτιώσεις και αλλαγές, «πριν κλείσει η αυλαία». Είναι θέμα επιλογής το ποια κατεύθυνση θα ακολουθήσουμε και αν δεν μας ικανοποιεί κάποια επιλογή μας, να επιλέξουμε ξανά.

Advertisements
Ad 14

…πριν κλείσει η αυλαία!

«Το αγκάλιασμα της ιστορίας του συγγραφέα με το εκπαιδεύοντας τη Ρίτα είναι πολύ ενδιαφέρον. Οι διάλογοι είναι έξυπνοι και αστείοι. Ο τρόπος με τον οποίο γράφτηκε το έργο είναι άμεσος και σύγχρονος. Έχει σωστό μέτρο και μουσικότητα, παράλληλα με μια φρεσκάδα που δεν θα αφήσει με κανένα τρόπο αδιάφορο τον θεατή». Κώστας Δίγκας, Ηθοποιός – Συγγραφέας – Σκηνοθέτης

Διαβάστε επίσης  «9 και 5»: 3ος χρόνος παραστάσεων - Επιστρέφει στην Αθήνα από 24 Μαρτίου

 

Συντελεστές:

Κείμενο: Παναγιώτης Ζαφείρης
Σκηνοθεσία: Ηρακλής Παπαδάκης
Παίζουν: Θεοδώρα Ζώη, Παναγιώτης Ζαφείρης
Φώτα – Ήχος: Μιχάλης Μηνάς
Αφίσα: Ηρακλής Παπαδάκης
Μακιγιάζ: Φρόσω Ανδρεαδάκη
Παραγωγή: T for Techni & Σκηνοπλόκοι

Πληροφορίες:

Θεατρική σκηνή: «Σκηνοπλόκοι», Κ. Μάνου 32, Πελεκαπίνα
Ώρες και μέρες παραστάσεων: Σάββατο 12 & Κυριακή 13 Φεβρουαρίου, 9μ.μ.
Είσοδος: 10 ευρώ
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6979 296 780

 

Με την ευγενική συμπαράσταση και χορηγίες από: Οπτικά «Μανούσακας», café «Montana», Σχολές Οδηγών «Κεκάκη», Κέντρο δια βίου μάθησης «Έρευνα», Εστιατόριο «Κάβουρας», Creta Eleon, Delifood, Kρασιά Τζομπανάκης, back2BAKart.

Απόφοιτη σχολής δημοσιογραφίας και νυν φοιτήτρια στον "Ευρωπαϊκό Πολιτισμό" του ΕΑΠ. Μαζί εξερευνούμε θέματα πολιτισμού, όπως το θέατρο, ο κινηματογράφος, το βιβλίο και συζητάμε ακόμα περισσότερα μέσα από συνεντεύξεις. Στάση ζωής: "Rhythm is a dancer....! "

Αρθρα απο την ιδια κατηγορια

Μαρια Λεντζου: Η ομορφιά του να είσαι γυναίκα μέσω της Αυθεντικής Κίνησης

Τι σημαίνει άραγε «να είμαστε εντάξει με τον εαυτό μας»

Best Roulette Internet Sites In 2022 Where To Play Online Roulette Games Enterprise Insider Afric

Best Roulette Internet Sites In 2022 Where To Play Online