Εκδόσεις Βάρδος, Νέες Κυκλοφορίες

Οι Εκδόσεις Βάρδος ήρθαν για να μας θυμίσουν πως το είδος της Φαντασίας είναι εδώ και είναι μοναδικό. Γεμάτος ενέργεια και πολλές εκπλήξεις είναι ο Άγγελος Κυπριανός, δημιουργός των Εκδόσεων Βάρδος και του βιβλιοπωλείου Βάρδος αντίστοιχα. Μιλάμε για έναν πολύ δημιουργικό άνθρωπο που ασχολείται με τις τέχνες και αγαπάει πραγματικά αυτό που κάνει. Το πάθος του για την συγγραφή και το φανταστικό τον οδήγησε στο να δημιουργήσει κάτι δικό του και να το εμπλουτίσει μ’ αυτήν την αγάπη. Κάτι που φαίνεται ακόμα και αν επισκεφτείτε το ηλεκτρονικό κατάστημα, με την ποικιλία όσων περιέχει και τις συνεργασίες του. Να ευχηθώ με την σειρά μου Καλοτάξιδα τα βιβλία τους, ανυπομονώ πραγματικά να τα διαβάσω σύντομα και να μας γεμίσουν με ακόμα περισσότερα!

Οι Νέες Κυκλοφορίες από τις Εκδόσεις Βάρδος

ΟΙ ΕΦΙΑΛΤΕΣ ΤΟΥ ΑΓΚΑΡΑΤΕκδόσεις Βάρδος

Βασίλειο της Φραγκίας 1346 μ.Χ.

Οι εφιάλτες αναστατώνουν συχνά τις νύχτες του Αλβίν. Περίεργες, τρομακτικές φιγούρες και πλάσματα των θρύλων τον κάνουν να αμφιβάλλει για την πνευματική του διαύγεια. Είναι επόμενο για έναν άνθρωπο με τέτοιο περιπετειώδες και σκοτεινό παρελθόν που ναι μεν το έχει εγκαταλείψει, αλλά αυτό συνεχίζει και τον στοιχειώνει.Τώρα προσπαθεί να ζήσει μία ήσυχη ζωή με τη γυναίκα του και τη μικρή τους κόρη σε ένα απομονωμένο αγρόκτημα στον Βορρά του βασιλείου εν μέσω μιας ταραγμένης περιόδου, καθώς ο πόλεμος με την Αγγλία βρίσκεται προ των πυλών και πάλι. Όταν, όμως, το σκοτεινό αυτό παρελθόν, από το οποίο νόμιζε πως είχε απελευ-θερωθεί για πάντα, εμφανίζεται και πάλι μπροστά του, ο Αλβίν αναγκάζεται να ακολουθήσει ξανά το δρόμο του αίματος, προκειμένου να προστατέψει αυτούς που αγαπά. Στο δρόμο αυτό οι εφιάλτες του θα έρθουν στην επιφάνεια και θα ενωθούν με την πραγματικότητα, δοκιμάζοντας το μυαλό και τις αντοχές του. Σύντομα, όσο το παρελθόν θα ξετυλίγεται, αυτός θα βρεθεί αντιμέτωπος με τη δυσκολότερη μάχη που έχει δώσει ποτέ.

Διαβάστε επίσης  Χριστίνα Νάκου: Μάνα δεν σε συγχωρώ
Advertising

Advertisements
Ad 14

Το βιβλίο Οι Εφιάλτες του Άγκαρατ κυκλοφορεί σε σκληρόδετη έκδοση από τις Εκδόσεις Βάρδος.

Εκδόσεις Βάρδος

ΤΟ ΣΗΜΑΔΙ ΤΟΥ ΞΙΦΟΥΣΕκδόσεις Βάρδος

Οι πρώτοι Άνθρωποι γεννήθηκαν σε έναν κόσμο βουτηγμένο στο αίμα. Οι πρώτοι ήχοι ήταν σάλπιγγες, τα πρώτα εργαλεία ήταν ξίφη και τα πρώτα λόγια δεν ήταν παρά ιαχές πολέμου. Έτσι βρήκαν τον κόσμο της Βιτάλλια στην αυγή της εκείνοι που κλήθηκαν να πολεμήσουν στη μάχη των Θεών. Λένε πως εκείνοι οι Άνθρωποι είχαν ευλογηθεί με μακροζωία. Ήταν η ανταμοιβή για τη συμμετοχή τους στη μάχη των Θεών ή απλά το γεγονός ότι το αίμα τους ήταν το αίμα του ίδιου του Σέντινελ, που έφτιαξε τον κόσμο, καθαρό, ατόφιο και πιο δυνατό από κάθε ρίζα που αγκάλιασε τη γη έκτοτε. Οι ψυχές των Ανθρώπων, όμως, δεν φτιάχτηκαν ποτέ για να αντέχουν τόσο στον κόσμο των θνητών. Τα χρόνια φαίνεται να γλιστρούν μέσα από τα δάχτυλά τους και το μυαλό τους μοιάζει με ραγισμένο γυαλί, με μόνο κάποιες αναμνήσεις να μένουν ζωντανές, που προσπαθούν να αναζωπυρώσουν την αίσθηση ύπαρξης ενός σκοπού στη νέα εποχή, καθώς ο κόσμος γυρίζει πια σελίδα. Επτά πολεμιστές διανύουν τις μακρές εποχές της Βιτάλλια και υπομένουν την αθανασία τους, καθώς παλιές και νέες σκιές Θεών και θνητών κρέμονται πάνω από τις πολυπόθητες Γαίες του Κόσμου. Αυτοί είναι που θα κληθούν ξανά, για να βρουν τη θέση τους ανάμεσα σε βασίλεια, Θεούς και αχαρτογράφητες περιοχές.

Διαβάστε επίσης  «Ένα ποτήρι οργή» του Ραντουάν Νασσάρ: ένα από τα σημαντικότερα έργα της Βραζιλιάνικης λογοτεχνίας

Το βιβλίο Το Σημάδι του Ξίφους κυκλοφορεί και σκληρόδετο από τις Εκδόσεις Βάρδος.

21 ΓΛΑΡΟΙΕκδόσεις Βάρδος

Ο Μασκάρντι Μπέριο, πρώην ιππότης του βασιλείου του Λόθεν, απεχθάνεται τους στεριανούς. Αφήνοντας πίσω τους τίτλους που δύσκολα κέρδισε στις παλιές του εκστρατείες, αποφασίζει να ανοίξει πανιά για τα αχαρτογράφητα νησιά του Νότου που είναι γνωστά μόνο για τους κινδύνους και τα τέρατα που τα μαστίζουν. Ο Μασκάρντι ορκίστηκε στον βασιλιά του Λόθεν να φέρει εις πέρας αυτή την αποστολή. Αλίμονο όμως, οι θαλασσοπόροι έχουν δικό τους είδος όρκων και ένας καπετάνιος είναι δικαστής, βασιλιάς και δήμιος στο πλοίο του.

Advertising

Και τέλος από τις Εκδόσεις Βάρδος, έχουμε το

Η ΠΥΛΗ & ΤΟ ΝΗΣΙ

Τέσσερις έφηβοι περπατούν τον παραθαλάσσιο δρόμο των Σπετσών μέσα στο καταχείμωνο. Συζητούν για αστικούς θρύλους και ονειρεύονται μια Πύλη που θα τους μεταφέρει στους αγαπημένους τους μαγικούς κόσμους, αυτούς που συχνά επισκέπτονται μέσα από βιβλία, παιχνίδια και ταινίες με μάγους, ιππότες και δράκους. Αλλά είναι σοφό να ονειρεύεται κάποιος τέτοια πράγματα; Διότι η μαγεία, λένε πως δημιουργείται με τη δύναμη της θέλησης…

Βιογραφικό σημείωμα Συγγραφέα Αριστείδη Νάστου

Ο Αριστείδης Νάστος γεννήθηκε στα Ιωάννινα στις 16 Σεπτεμβρίου του 1986 και κατάγεται από τον Κερασώνα Φιλιππιάδος του Νομού Πρεβέζης. Σπούδασε Γεωγραφία στο Χαροκόπειο Πανεπιστήμιο Αθηνών.

Ασχολείται κυρίως με τη συγγραφή και τη μουσική. Εκτός από παράδοση μαθημάτων κιθάρας, συνθέτει και παίζει με ένα πλήθος εγχόρδων, από ηλεκτρική κιθάρα μέχρι ιρλανδικό μπουζούκι και μαντολίνο, προσανατολιζόμενος στο χώρο της μέταλ αλλά και της μεσαιωνικής ευρωπαϊκής παραδοσιακής μουσικής. Επίσης, είναι λάτρης της Ιστορίας, με προτίμηση την Ύστερη Ρωμαϊκή, τη Μεσαιωνική εποχή καθώς και του πρώτου μισού του 20ου αιώνα. Συγγραφικά, το είδος που υπηρετεί είναι κυρίως το ιστορικό μυθιστόρημα και οι μυθολογίες των λαών.

Διαβάστε επίσης  5+1 βιβλία που πρέπει να έχει ένας φυσικός

«Οι εφιάλτες του Άγκαρατ» από τις Εκδόσεις Βάρδος, είναι το δεύτερο βιβλίο του μετά το «Ίβαρ, ο νεκρός πολεμιστής», το οποίο κυκλοφορεί από τις Εκδόσεις Πηγή.

Advertising

Βιογραφικό σημείωμα Συγγραφέα Άγγελου Κυπριανού

Ο Άγγελος Κυπριανός γεννήθηκε στην Αθήνα το 1985 και μεγάλωσε στο νησί των Σπετσών. Είναι μουσικός αμερικάνικης Φολκ μουσικής, συγγραφέας βιβλίων φαντασίας και δημιουργός παιχνιδιών ρόλου και φαντασίας.

Είναι επίσης ο δημιουργός των εκδόσεων Βάρδος και ο ιδιοκτήτης του βιβλιοπωλείου Βάρδος που ειδικεύεται στην λογοτεχνία του Φανταστικού.

 

Μπορείτε φυσικά να προμηθευτείτε όλα τα βιβλία από το κατάστημα Βάρδος, είτε από κοντά πηγαίνοντας στην οδό Θεσσαλονίκης 172 – 174 Τ.Κ. 11853 Αθήνα, δίπλα στον σταθμό ΗΣΑΠ στην στάση Πετράλωνα.

Είτε στο ηλεκτρονικό του κατάστημα πατώντας, εδώ.

Advertising

Και για να παραμένετε ενήμερει για όλες τις επόμενες κυκλοφορίες, για μεταχειρισμένα και καινούρια βιβλία και άλλα πολλά μπορείτε να ακολουθήσετε την σελίδα του Βάρδου στο Facebook πατώντας, εδώ.

Ερωτευμένη με το φανταστικό και ό,τι έχει να κάνει με μύθους και περίεργα πλάσματα. Γεννήθηκε στην Ξάνθη το 1994, κατοικεί πλέον στην Αθήνα τα τελευταία χρόνια. Όταν δεν είναι κρυμμένη μέσα στα βιβλία της σίγουρα βρίσκεται πίσω απ’ την οθόνη του υπολογιστή γράφοντας μυθιστορήματα, διηγήματα ή άρθρα. Το μυθιστόρημά της με τίτλο "Απρόσμενο Ξύπνημα" μετράει 200.000 προβολές στο Wattpad, την παγκόσμια πλατφόρμα ανάγνωσης βιβλίων. Τις στιγμές που δεν διαβάζει, φωτογραφίζει βιβλία για τον λογαριασμό της στο Instagram. Τελοιόφοιτη πλέον στον τομέα του Marketing με εξίσου μεγάλο ενδιαφέρον στα Social Media.

Αρθρα απο την ιδια κατηγορια

Σχολική ετοιμότητα παιδιών με χαμηλό βάρος γέννησης

Το παρόν άρθρο Το παρόν άρθρο, με τίτλο Σχολική ετοιμότητα

Ανατροφή παιδιών με ΑΓΔ: Ανταμοιβές και προκλήσεις

Το παρόν άρθρο Περίπου 7,6% των παιδιών (~ δύο παιδιά