Κερδίστε δύο αντίτυπα του βιβλίο “Φωτιά και στάχτες”, από τις εκδόσεις ΨΥΧΟΓΙΟΣ

Φωτιά και στάχτεςΤο MAXMAG και οι εκδόσεις ΨΥΧΟΓΙΟΣ σας κάνουν δώρο, μετά από κλήρωση, δύο αντίτυπα του βιβλίου “Φωτιά και στάχτες” της Σαμπα Ταχίρ. Για να λάβεις μέρος στην κλήρωση συμπλήρωσε απλά την παρακάτω φόρμα συμμετοχής.

Έναρξη Διαγωνισμου: 18/4

Λήξη Διαγωνισμου: 23/4

Οι νικητές του διαγωνισμού είναι:

Advertising

Advertisements
Ad 14

1.ΓΚΟΓΚΑ ΠΗΝΕΛΟΠΗ

2.ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΨΑΛΛΑ

Μέσα από τη συμμετοχή σας στο διαγωνισμό, μόνο το e-mail θα αποθηκευτεί στη βάση δεδομένων του περιοδικού από όπου θα λαμβάνετε ενημερωτικά e-mail μια φορά την εβδομάδα μέσα από το newsletter μας. Σε περίπτωση που δεν θέλετε να τα λαμβάνετε, θα μπορείτε να διαγραφθείτε από τη λίστα μας οποιαδήποτε στιγμή εσείς θέλετε.

 

Advertising

 

Λίγα λόγια για το βιβλίο

Η ΛΑΪΑ ΕΙΝΑΙ ΣΚΛΑΒΑ. Ο ΕΛΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΗΣ. ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ.

Υπό το καθεστώς της Στρατιωτικής Αυτοκρατορίας, ο θάνατος είναι η αναπόφευκτη κατάληξη για όσους τολμούν να μην υπακούσουν στους κανόνες. Όσοι δεν αφιερώνουν το σώμα και την ψυχή τους στον Αυτοκράτορα κινδυνεύουν να στείλουν στο εκτελεστικό απόσπασμα τους δικούς τους και να δουν καθετί αγαπημένο να καταστρέφεται.

Μέσα σ’ αυτόν τον βίαιο κόσμο, εμπνευσμένο από την αρχαία Ρώμη, η Λάια ζει με τους παππούδες της και με τον μεγαλύτερο αδελφό της. Η οικογένεια ζει φτωχικά, χωρίς να προκαλεί την Αυτοκρατορία. Γνωρίζει καλά τι συμβαίνει σε όσους το κάνουν.

Όταν, όμως, ο αδελφός της Λάια συλλαμβάνεται για προδοσία, η κοπέλα αναγκάζεται να πάρει μια απόφαση. Με αντάλλαγμα τη ζωή του, θα βοηθήσει τους επαναστάτες ενεργώντας ως κατάσκοπός τους στη μεγαλύτερη στρατιωτική ακαδημία της Αυτοκρατορίας.

Advertising

Εκεί θα συναντήσει τον Ελίας, τον καλύτερο εκπαιδευόμενο της σχολής – και, κρυφά, τον πιο απρόθυμο. Το μόνο που θέλει ο Ελίας είναι να ελευθερωθεί από τη σκληρότητα και την τυραννία για τις οποίες εκπαιδεύεται. Οι δυο νέοι θα συνειδητοποιήσουν σύντομα ότι οι μοίρες τους είναι αλληλένδετες και ότι οι επιλογές τους θα αλλάξουν για πάντα τη μοίρα της Αυτοκρατορίας.

Η συγγραφέας του βιβλίου

Η ΣΑΜΠΑ ΤΑΧΙΡ γεννήθηκε στο Λονδίνο, όμως μεγάλωσε στην Έρημο Μοχάβε της Καλιφόρνια, στο μοτέλ δεκαοκτώ δωματίων της οικογένειάς της. Μετά την αποφοίτησή της από το UCLA, η Σάμπα εργάστηκε στον τομέα εξωτερικών ειδήσεων της Washington Post. Τρία καλοκαίρια αργότερα, συνέλαβε την ιδέα για το πρώτο της μυθιστόρημα, ΦΩΤΙΑ ΚΑΙ ΣΤΑΧΤΕΣ. Η Σάμπα ζει στην περιοχή του Κόλπου του Σαν Φρανσίσκο, με την οικογένειά της. Το βιβλίο ΦΩΤΙΑ ΚΑΙ ΣΤΑΧΤΕΣ έχει πουληθεί σε 33 χώρες, έχει βρεθεί στις υψηλότερες θέσεις στις λίστες των μπεστ σέλερ ενώ ετοιμάζεται και η μεταφορά του στον κινηματογράφο.

Κράτα το

Κράτα το

Advertising

Κράτα το

Περισσότερα από τη στήλη: Βιβλίο

Βιβλίο

Για δάκρυα και για αγίους

Ανέκαθεν χιλιοδοξασμένα τα δάκρυα των αγίων -αν και, μπροστά στα δάκρυα των ανθρώπων, πόσο μπορούν…

Βιβλίο

Βιβλία και Σεπτέμβρης: οι καλύτερες προτάσεις για τις φθινοπωρινές μέρες

  Βιβλία και Σεπτέμβρης: δυο λέξεις που φέρνουν αμέσως εικόνες ζεστασιάς και γαλήνης. Ο Σεπτέμβρης…

Βιβλίο

«Ο Αυτοκράτορας της Χαράς»: Το κατακερματισμένο Αμερικανικό Όνειρο του Ocean Vuong

Ο βιετναμέζικης καταγωγής ποιητής και συγγραφέας Ocean Vuong έσκασε σαν κομήτης στο παγκόσμιο λογοτεχνικό στερέωμα…

Βιβλίο

Λογοτεχνία και Noir Αισθητική

Μια ενοχική απόλαυση Σκοτεινή ατμόσφαιρα, μοιραίες γυναίκες, κυνικοί ήρωες, κοινωνική διαφθορά, ηθική ασάφεια, είναι λίγα…

Βιβλίο

Daisy Jones & The Six: Το βιβλίο και η σειρά που πρέπει να ζήσεις

Taylor Jenkins Reid – Η δημιουργός κόσμων και συναισθημάτων Η Taylor Jenkins Reid είναι μια συγγραφέας που ξέρει…

Βιβλίο

Holly Jackson: Στο μυστήριο της Ρέιτσελ Πράις

  Η Holly Jackson μας παρασύρει σε ένα μυθιστόρημα που δεν αφήνει τίποτα στην τύχη.…

Βιβλίο

Μαίρη Σέλλεϋ και ο διαχρονικός μύθος του Φρανκενστάιν

  Ο Φρανκενστάιν της Μαίρη Σέλλεϋ δεν είναι απλώς ένα κλασικό γοτθικό μυθιστόρημα. Είναι μια…