Η αγάπη δε φεύγει, είναι μέσα μας λένε

αγάπη«Η αγάπη δε φεύγει, είναι μέσα μας λένε». Πέρασε λίγος καιρός. Άλλαξαν πολλά. Άλλαξα εγώ βασικά. Το σημαντικότερο όλων. Είναι λίγες οι φορές που πιάνω τον εαυτό μου να σε σκέφτεται. Το ίδιο νιώθω πως συμβαίνει και με σένα. Δεν ταξιδεύει σε μένα το μυαλό σου. Σωστά;
Καταβάθως θα ήθελα να πάρω μια απάντηση για την ερώτηση αυτή, μα δε με αφορά πλέον. Όχι με τον τρόπο μου αφορούσε πάντως.

«Η αγάπη δε φεύγει, είναι μέσα μας λένε». Τα πιστεύω αυτά τα λόγια. Όπως έχω ξαναπεί η αγάπη δε χάνεται. Αν αγαπήσεις έναν άνθρωπο θα τον αγαπάς για πάντα. Ίσως η αγάπη αυτή να αλλάξει μορφή μα δε θα πάψει ποτέ να είναι αγάπη.

Δεν έχω κρατήσει τίποτα κακό από σένα. Μόνο τα όμορφα θυμάμαι. Τα θυμάμαι με μια όμορφη μελαγχολία να με κυριεύει. Έτσι μια γλυκιά νοσταλγία. Γυρίζω σπίτι το βράδυ και θυμάμαι που πέρυσι δε γυρνούσα ποτέ μόνη μου. Έτσι λίγο σε θυμάμαι και σε νοσταλγώ. Αλλά όλα όσα έχω κρατήσει από σένα είναι όμορφα. Θα ήθελα να ξέρω πως με σκέφτεσαι εσύ αν με σκέφτεσαι.

Μερικές φορές σκέφτομαι πως θέλω να προχωρήσεις τη ζωή σου. Μπορεί και να το έχεις ήδη κάνει. Πίστευα πως δε θα μπορέσω να κρατήσω κάτι όμορφο αλλά έκανα λάθος. Αν γύριζα πίσω το χρόνο θα άλλαζα πολλά. Όχι κάτι σημαντικό αλλά μικροπράγματα που δημιουργούσαν κενό μεταξύ μας.
Θέλω να σε ευχαριστήσω πολύ γιατί μέσα από σένα είδα τι σημαίνει να βάζεις κάποιον πάνω από τον ίδιο σου τον εαυτό.

Μέσα από σένα είδα πως είναι να ανυπομονείς να βγεις έξω, στο ίδιο μαγαζί ,κάθε μέρα. Μόνο και μόνο για να σε δω. Μέσα από σένα είδα πώς είναι να μπαίνουν οι φίλοι σε δεύτερη μοίρα. Μέσα από σένα είδα τα πράγματα γύρω μου μέσα από μια οπτική που ποτέ δε φανταζόμουν. Ευχαριστώ και για όλες εκείνες τις ώρες που με άκουγες όταν κανείς άλλος δεν το έκανε.

Διαβάστε επίσης  Μπορεί η μουσική να σε βοηθήσει να κοιμηθείς;

Ευχαριστώ που αν και με τον δικό σου ιδιαίτερο τρόπο ήσουν δίπλα μου.

Θέλω ακόμα να σε ευχαριστήσω που έφυγες. Ευχαριστώ που δεν έμεινες εδώ αυτό το καλοκαίρι. Έπρεπε να πάρουμε το χρόνο μας. Ακόμα και αν σου θύμωσα στην αρχή τώρα σε ευχαριστώ.
Αρκετές φορές σκέφτομαι να σε πάρω τηλέφωνο να δω πως περνάς. Από καθαρό ενδιαφέρον. Αλλά δε θέλω να το κάνω, ξέρω πως θα παρεξηγηθεί.

«Η αγάπη δε φεύγει, είναι μέσα μας λένε». Και να φύγει να πάει που; Δεν έχει πουθενά αλλού να πάει. Εδώ είναι η θέση της.
Ελπίζω να περνάς καλά. Να περνάς πολύ καλύτερα από οτι περνούσαμε μαζί. Αν και με πονάει λίγο που το λέω, το θέλω ειλικρινά. Θέλω να είσαι καλά. Να είσαι ευτυχισμένος ακόμα και αν δεν είμαι μέρος της ευτυχίας σου.

Περιμένω την επόμενη φορά που θα σε συναντήσω.

Με αγάπη.

Το όνομά μου Αρετή-Ειρήνη(παρόλο που στο 2ο δεν ακούω ποτέ).Καταγόμενη από την πανέμορφη Λιβαδειά.
Φοιτήτρια του τμήματος Τεχνών Ήχου και Εικόνας στην Κέρκυρα!
Μεγάλη αγάπη για τη φωτογραφία όπως και για τη λογοτεχνία και την ποίηση.
Δεν υπάρχει στιγμή της ημέρας που να μην ακούω μουσική με ιδιαίτερη αδυναμία στην Ελληνική!

Αρθρα απο την ιδια κατηγορια

Ναυάγιο Αντικυθήρων: νέα ευρήματα στο φως

Στα Αντικύθηρα νέες έρευνες γύρω από το αρχαίο ναυάγιο έφεραν
Αλ-Ούλα

Αλ-Ούλα: Μία πόλη-όαση στη Σαουδική Αραβία

Ένα ταξίδι στην Αλ-Ούλα είναι ένα ταξίδι πίσω στο χρόνο.