Θα είναι ο Idris Elba ο νέος James Bond τελικά;

Idris ElbaΚι εκεί που όλοι πιστέψαμε ότι ο Idris Elba θα είναι ο επόμενος James Bond, ήρθε την προηγούμενη Τετάρτη να μας πάρει αυτό το όνειρο μακριά.

Πρόσφατα, ο Elba έκανε το μεγάλο σκηνοθετικό του ντεμπούτο με την ταινία «Yardie». Μία ταινία εγκλήματος και δράσης τοποθετημένη στις δεκαετίες των ’70 και ’80, με πρωταγωνιστή ένα νεαρό Τζαμαϊκανό που προσπαθεί να ξεπεράσει τη δολοφονία του αδελφού του, που σκοτώθηκε όταν ο ίδιος ήταν ακόμα παιδί.

Συγκεκριμένα, ο ηθοποιός βρέθηκε μαζί με την αρραβωνιαστικιά του, Sabrina Dhowre, στην πρεμιέρα της ταινίας όταν δημοσιογράφος του Good Morning Britain τον ρώτησε αν θα είναι ο επόμενος Bond. Εκείνος απάντησε… αρνητικά. Όταν, μάλιστα, ο δημοσιογράφος προσπάθησε να του αποσπάσει μία ακόμη απάντηση εκείνος διπλωματικά και πάλι αρνήθηκε.

Η απάντηση του, βεβαίως, δεν μας προκαλεί και ιδιαίτερη εντύπωση. Ο ίδιος είχε απαντήσει νωρίτερα στις φήμες, ίσως όχι τόσο ξεκάθαρα, αλλά σίγουρα προσπάθησε να ξεδιαλύνει το τοπίο. Συγκεκριμένα, είχε δηλώσει στο PEOPLE πως θα προτιμούσε να δει «κάτι διαφορετικό» στο ρόλο. «Θα μπορούσε να είναι μια γυναίκα. Γιατί όχι;», συμπλήρωσε.

Advertising

Advertisements
Ad 14

Οι φήμες πήγαζαν, κατά κύριο λόγο, από την παραγωγό του «James Bond 25», Barbara Broccoli. Η συγκεκριμένη είχε εκφράσει την επιθυμία για έναν όχι λευκό πρωταγωνιστή για το θρυλικό χαρακτήρα, δηλώνοντας πως «είναι καιρός για κάτι διαφορετικό».

Σχετικά με την επόμενη ταινία του πράκτορα 007, τα γυρίσματα επρόκειτο να ξεκινήσουν επίσημα το Δεκέμβρη, με την πρεμιέρα να ορίζεται για την 8η του Νοεμβρίου του 2019. Φαίνεται, όμως, πως τα γυρίσματα θα πάνε πίσω, αφού ο σκηνοθέτης της ταινίας, Danny Boyle, αποχώρησε λόγω «δημιουργικών διαφορών».

Η παραγωγή δήλωσε πως «Οι EON και Boyle βρίσκονταν στα αρχικά στάδια αναζήτησης της νέας κοπέλας του Bond και του ηγούμενου villain ώστε να αρχίσουν τα γυρίσματα το Δεκέμβριο. Οι παραγωγοί θα δράσουν ταχύτατα προκειμένου να βρουν τον αντικαταστάτη του Boyle», αλλά δεν έχει καταφθάσει, ακόμη, καμία πληροφορία σχετική με τις αλλαγές.

Κι έτσι ο διάδοχος του 007 και του Daniel Craig αναζητείται ακόμα!

Advertising

Με στοιχεία από gr.ign.com

Περισσότερα από τη στήλη: Κινηματογράφος

Κινηματογράφος

50 Ξένες ταινίες για τον Β΄ Παγκόσμιο Πόλεμο

Κάθε Οκτώβριο, το ίντερνετ γεμίζει από λίστες ταινιών τρόμου. Όλοι βλέπουν φαντάσματα, ζόμπι και κάνουν…

Κινηματογράφος

October Sky: Νοσταλγία και έμπνευση

Το October Sky είναι μία αμερικανική βιογραφική ταινία του 1999, σε σκηνοθεσία του Joe Johnston…

Κινηματογράφος

Ο Λύκος της Wall Street: Η αχαλίνωτη απληστία μέσα από το βλέμμα του Σκορσέζε

Ο «Λύκος της Wall Street» δεν είναι απλώς μια βιογραφική ταινία για έναν πολυεκατομμυριούχο απατεώνα·…

Κινηματογράφος

One Battle After Another – Όταν η επανάσταση αποτυγχάνει (?)

Το «One Battle After Another» σηματοδοτεί την πιο πολιτική και ίσως πιο ώριμη στιγμή του…

Κινηματογράφος

Καπερναούμ (2018) – Μια ταινία για την παιδική οργή σ’ έναν κόσμο χωρίς ελπίδα

H ταινία «Καπερναούμ» της Ναντίν Λαμπακί δεν είναι απλώς ένα κοινωνικό δράμα· είναι μια ωμή…

Κινηματογράφος

Dracula (1992): Ο ιδανικός Δράκουλας του Coppola

Σε μια εποχή ξεχασμένων remake και άτονων διασκευών, το Dracula του Coppola εξακολουθεί να αποτελεί…

Κινηματογράφος

Ταινίες τρόμου και κουβέρτα: η ιεροτελεστία του Οκτώβρη

Όταν ο Οκτώβρης πέφτει, οι ταινίες τρόμου είναι must. Ένα ταξίδι στα horror που μάς…