«Molly’s Game»: Όταν το πόκερ γίνεται γυναικεία υπόθεση

Molly's Game

Αναμφισβήτητα η Jessica Chastain είναι μία από τις πιο ταλαντούχες ηθοποιούς της γενιάς της. Η μέχρι στιγμής καριέρα της αποτελείται από απαιτητικούς ρόλους και εξαιρετικές ερμηνείες. Με την καινούρια χρονιά θα έχουμε την ευκαιρία να την απολαύσουμε σε έναν ιδιαίτερο ρόλο, που πέρα από το ταλέντο της θα αναδείξει και τη θηλυκότητα της.

Το «Molly ‘s Game» διηγείται την αληθινή ιστορία της Molly Bloom. Μιας πρώην σκιερ που κατάφερε να διεισδύσει στα κυκλώματα και να γίνει η μεγαλύτερη διοργανώτρια παράνομου πόκερ. Για περισσότερα από οχτώ χρόνια διέφευγε της δικαιοσύνης προσφέροντας διασκέδαση υψηλού κόστους στους εκλεκτούς πελάτες της. Ηθοποιοί, επιχειρηματίες και άνθρωποι της μαφίας συνήθιζαν να συχνάζουν στη μεγαλύτερη παράνομη λέσχη του κόσμου. Τον Μάρτιο του 2011 συνελήφθη και  η αυτοκρατορία της κατέρρευσε. Η ιστορία της κίνησε το ενδιαφέρον της κοινωνίας κυρίως γιατί όλοι ήθελαν να μάθουν τα ονόματα των διασήμων πελατών της.

Τη σκηνοθεσία και το σενάριο υπογράφει ο Aaron Sorkin, γνωστός από ταινίες όπως το «The Social Network», το «Moneyball» αλλά και το «A Few Good Men». Η ταινία βασίζεται στο βιβλίο με τα απομνημονεύματα της Bloom, ενώ η ίδια επέλεξε την Chastain για να την υποδυθεί. Στο ρόλο του δικηγόρου και μοναδικού συμμάχου της θα δούμε τον Idris Elba. Λόγω του πιεσμένος προγράμματος των πρωταγωνιστών, τα γυρίσματα πραγματοποιήθηκαν στο εξαιρετικά σύντομο διάστημα των 10 ημερών.

Advertisements
Ad 14

Διαπλοκή, παράνομα παιχνίδια, ένταση και φυσικά η μαγική φράση: «Βασισμένη σε αληθινά γεγονότα» είναι ότι χρειάζεται να κρατήσουμε από το trailer. Πώς ένας τραυματισμός οδηγεί στην αναζήτηση νέας καριέρας και πώς η απληστία ακολουθείται από την πτώση είναι τα ερωτήματα που τίθενται και αναμένεται να απαντηθούν.

Διαβάστε επίσης  «Red Dead Redemption 2»

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που η Jessica υποδύεται μια έξυπνη γυναίκα με κλίση στην παρανομία. Την περασμένη χρονιά την είδαμε στη βιογραφία «Miss Sloane», αντίστοιχης θεματολογίας, όπου άφησε πολύ θετικές εντυπώσεις.

Στις Η.Π.Α., το «Molly ‘s Game» θα κάνει πρεμιέρα ανήμερα Χριστουγέννων, αλλά στην Ελλάδα θα έρθει με τον καινούριο χρόνο στις 4 του Γενάρη. Μία ενδιαφέρουσα ιστορία, ένας έμπειρος σκηνοθέτης και δυο ταλαντούχοι ηθοποιοί είναι υπέρ αρκετά για να μας οδηγήσουν στις αίθουσες τις ημέρες των γιορτών.

Αρθρα απο την ιδια κατηγορια

«Το μικρό κόκκινο τσαντάκι» ενώνει δύο κόσμους, από τις εκδόσεις Αγγελάκη

Το βιβλίο «Το μικρό κόκκινο τσαντάκι» της συγγραφέως Γκέλυ Γρηγοροπούλου κυκλοφόρησε
Αίγυπτος

Η καθημερινή ζωή στην αρχαία Αίγυπτο

Η καθημερινή ζωή στην αρχαία Αίγυπτο ήταν αρκετά ενδιαφέρουσα. Για