Build advanced payment workflows with the Fusebox Elavon Portal and leverage Elavon’s enterprise infrastructure for global payment operations.

Nightmare Alley: Η νέα ταινία του Guillermo del Toro

Τρία χρόνια μετά τη σαρωτική επιτυχία στα Όσκαρ για το The Shape of Water, ο Guillermo del Toro επιστρέφει με το remake του Nightmare Alley.

Ρίχνοντας μια ματιά στο παλμαρέ του del Toro, η επιλογή να μεταποιήσει μια ταινία σαν το Nightmare Alley (1947) του Edmund Goulding δεν ξαφνιάζει ιδιαίτερα. Μπορεί ναι μεν το υπερφυσικό στοιχείο να απουσιάζει, αλλά η σκοτεινή νότα δε που τον έχουμε συνηθίσει, πρωταγωνιστεί στο πρώτο τρείλερ της ταινίας.

Και μιας και μιλάμε για πρωταγωνιστές, το Nightmare Alley παρουσιάζει ένα all star cast που πολλοί θα ζήλευαν. Bradley Cooper, Kate Blanchett, Rooney Mara, Willem Dafoe..χρειάζεται να πούμε κάτι άλλο;!

Nightmare Alley
Πηγή Εικόνας: ihorror.com

Ο Bradley Cooper, στον πρώτο ρόλο ως Stan Carlisle, είναι ένας πρώην εργάτης του τσίρκου. Έχοντας προσκομίσει πολλών ειδών κόλπα από τότε, αποφασίζει να τα χρησιμοποιήσει προς όφελός του. Προσποιούμενος ότι είναι ικανός να διαβάσει το ανθρώπινο μυαλό, εξαπατά εκατομμυριούχους. “Is it a beast or is it a man?” , μας καλεί να απαντήσουμε ο Dafoe. Ανάμεσα σε όλους τους ανθρώπους που θα προσπαθήσει να χειραγωγήσει, συναντά και την ψυχιάτρο Lilith Ritter (aka Kate Blanchett). Μία σαγηνευτική γυναίκα, που αποδεικνύεται πιο επικίνδυνη ακόμα και από τον ίδιο.

Το Nightmare Alley είναι προγραμματισμένο να κυκλοφορίσει στις αίθουσες στις 17 Δεκεμβρίου. Ήδη, έχουν ξεκινήσει οι φήμες για τις επερχόμενες υποψηφιότητες των Όσκαρ. Με το πρώτο τρείλερ να υψώνει τις προσδοκίες μας στο ταβάνι, και τον Willem Dafoe να πρέπει να κερδίσει ένα Όσκαρ απλώς για την φωνή του, δεν μπορούμε παρά να ανυπομονούμε για τη συνέχεια.

 

Περισσότερα από τη στήλη: Κινηματογράφος

Κινηματογράφος

Anime ταινίες σε πρώτη προβολή στο Φεστιβάλ Ιαπωνικού Κινηματογράφου

Το Φεστιβάλ Ιαπωνικού Κινηματογράφου 2026 έρχεται από 12 έως 15 Φεβρουαρίου 2026 στο Ίδρυμα Μιχάλης…

Κινηματογράφος

10 χρόνια μετά το La La Land συνεχίζει να μαγεύει

La La Land • 2016 • Διάρκεια: 129′ Με τον Άγιο Βαλεντίνο να πλησιάζει, η…

Κινηματογράφος

Έφυγε από τη ζωή η Catherine O’Hara!

Η Catherine O’Hara μάς «άφησε» στις 30 Ιανουαρίου 2026, σε ηλικία 71 ετών, στο σπίτι…

Κινηματογράφος

Sound of Falling: Γοτθική ατμόσφαιρα σε ένα σπίτι-φάντασμα

Γοτθική. Υπνωτική. Σωματική. Ανεξίτηλη. Το Sound of Falling δεν είναι απλώς μια ταινία, είναι μια…

Κινηματογράφος

Τι ξεχωρίζει έναν «καλό» σκηνοθέτη από έναν «μέτριο»;

Ψυχή τε και σώματι παρών, από την αρχή μέχρι το τέλος, ο σκηνοθέτης είναι η…

Κινηματογράφος

Γιατί σταματήσαμε να πηγαίνουμε στα βιντεοκλάμπ;

Θέλω να γυρίσω στα παλιά, στο παλιό μου βιντεοκλάμπ Θυμάσαι τη τελευταία φορά που ήσουν…

Κινηματογράφος

Rental Family: Ο άνθρωπος ως ένα μουσείο τρυφερότητας

Rental Family • 2025 • Διάρκεια: 110′ • ★★★★4.0 Ο Brendan Fraser διατίθεται προς ενοικίαση…