Build advanced payment workflows with the Fusebox Elavon Portal and leverage Elavon’s enterprise infrastructure for global payment operations.

Θα δούμε την Anne Hathaway ως Barbie;

Μέχρι τώρα, αυτό που ξέραμε σίγουρα είναι ότι η πρώτη live action ταινία της Barbie είναι στον δρόμο της και πως η πρωταγωνίστρια θα είναι η Amy Schumer. Αλλά, τώρα μας αλλάζουν τα πλάνα κι από ό,τι φαίνεται, τη Barbie θα υποδυθεί η Anne Hathaway!

Η αλήθεια είναι ότι δε θα περιμέναμε αυτήν ακριβώς την επιλογή και μας βρίσκει αρκετά σκεπτικούς για το πόσο κοντά στο ρόλο θα είναι η Hathaway, αλλά σίγουρα δεν είμαστε αρνητικοί προς το τελικό αποτέλεσμα.

Η Schumer, που ήταν η αρχική επιλογή, αποχώρησε λόγω χρονικών δυσκολιών, καθώς ασχολείται παράλληλα και με άλλα projects, όπως δήλωσε στο περιοδικό Variety, και η αμέσως επόμενη επιλογή ήταν απρόσμενη για όλους.

Η Hathaway, οσκαρική ηθοποιός μετά το «Les Miserables», την οποία ετοιμαζόμαστε να δούμε στο «Ocean’s Eight», φαίνεται πως θ’ αναλάβει να γίνει η Barbie στη θέση της (προηγούμενης) Barbie στην ταινία που θα είναι έτοιμη για τις αίθουσες τον επόμενο Ιούνιο. Φυσικά, κανείς δεν περιμένει μια συμβατική ταινία για την «τέλεια» εμβληματική κούκλα που έδωσε το όνομά της σε ολόκληρη κατηγορία γυναικών. Το σενάριο υπογράφει η Diablo Cody  μαζί με την Kim Caramele, αδελφή της Amy Schumer και τη σκηνοθεσία αναλαμβάνει η Alethea Jones, της οποίας η φαρσοκωμωδία «Fun Mom Dinner» αναμένεται τον Αύγουστο στην Αμερική.

Μάλιστα, η ίδια η Schumer σχολίασε τη νέα επιλογή για τη Barbie, θετικά, από το Instagram της:

Η αλήθεια είναι ότι δε φοβόμαστε ότι θα μας απογοητεύσει η Hathaway γιατί μας έχει αποδείξει πολλές φορές πως είναι καλή κωμικός και πως ξέρει να τσαλακώνει τον εαυτό της με τον καλύτερο τρόπο. Οπότε απλά θα περιμένουμε να τη δούμε με ξανθά μαλλιά και γαλανά μάτια, για να κρίνουμε με σιγουριά!

Η ταινία θα κυκλοφορήσει στην Αμερική στις 29 Ιουνίου 2018 από τη Sony.

Μέχρι τότε, ας θυμηθούμε ένα παλιό τραγούδι…

Περισσότερα από τη στήλη: Κινηματογράφος

Κινηματογράφος

Το Wicked και η «μαγική» προπαγάνδα στον Μάγο του Οζ

Το δεύτερο μέρος του Wicked συνεχίζει να μαγεύει με τον κόσμο του Οζ και αφήνει…

Κινηματογράφος

CINEMA+ και τριήμερο προβολών για την Παγκόσμια Ημέρα κατά του AIDS

Το 4ο Φεστιβάλ Κινηματογράφου CINEMA+ επιστρέφει φέτος με μια δυναμική και ουσιαστική παρουσία, αναδεικνύοντας τον…

Κινηματογράφος

Ράιαν Γκόσλινγκ – Ένας γοητευτικός χαμαιλέοντας

O Ράιαν Γκόσλινγκ θεωρείται επάξια ένας από τους καλύτερους ηθοποιούς της γενιάς του. Γεννημένος στις…

Κινηματογράφος

14ο Φεστιβάλ Πρωτοποριακού Κινηματογράφου!

Το 14ο Φεστιβάλ Πρωτοποριακού Κινηματογράφου της Αθήνας επιστρέφει δυναμικά από 3 έως 17 Δεκεμβρίου 2025, στις αίθουσες…

Κινηματογράφος

Γυναίκες δημιουργοί λάμπουν στο 9ο Φεστιβάλ WIFT GR!

  Το 9ο Φεστιβάλ WIFT GR, με θέμα «50/50 Ισότητα και στον Κινηματογράφο», επιστρέφει για…

Κινηματογράφος

Bugonia – Ο Λάνθιμος είναι δικαίως αγανακτισμένος

Ο Λάνθιμος στήνει ένα σκοτεινό παραμύθι για τη συντέλεια του κόσμου και την αυτοκαταστροφική φύση…

Κινηματογράφος

Το Black Phone 2 πιο πολύ κουράζει…παρά τρομάζει

Το The Black Phone 2 μιμείται μάλλον αποτυχημένα τη στοιχειωτική ατμόσφαιρα της πρώτης ταινίας, δοκιμάζοντας…